Papci hastası eşim

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Kızlar eşim aylardır papci denilen oyunu oynuyor ve hayatı papci oldu artık. İşten gelir gelmez eline teli alır yatana kadar oynar ne sohbet ne muhabbet eder canıma tak etti artık. Bende bırakması için kavga çıkartıyorum çok üstüne gidiyorum sonra birbirimize giriyoruz.oyuna başlamadan önce böyle değildi eline pek tel almazdı. Genel olarak sessiz biri olduğu için pek muhabbeti olmazdı ama birlikte vakit gecicirdik. Tamam işten gelince beni çok özlediğini söyler sarılır öper ama hemen eline tel alır bu oyunu oynar . Hafta sonları da kendini kahveye atar evde canı sıkıliyormus. Benimle hiç vakit geçirmek istemiyor hatta ailemin yanına gitmemi için teklif ediyor git biraz kafa dinle aileni özlemissindir diye. Ben gidince evde rahat rahat oyun oynamayı düşünüyor herhalde. Anliyacaginiz bıktım tükendim artık herşeyi denedim oyunu sildim diye teline ekran şifresi koymuş. Bende çok kötü kavga çıkartıyorum sinirden olmuycak laflar ediyorum onunda zoruna gidiyor birbirimze giriyoruz

Sizin eşinizde baya hastalik olmus benim eşimde oynuyor ama bir iki el atiyor cikiyor.

Ilk zamanlari bende kizdim ona kaptiriyordu kendini, simdi kizcagimi anladigi an hemen cikiyor.

Ama zevkli bir oyun arada bende oynuyorum onu, onun telinden

Tabi esinizin hafta sonu sizinle degilde kahvede gecirmesi, hos degil.

Bu konularla ilgili yuz yuze konuşsaniz belki esinizle anlasabilirsiniz. Siz sinirle ustune gittikce kimi insan daha cok inat yapar ☹

bu anlattıklarının aynısını kuzenim eşine yapıyor bu oyun onu esir aldı ve ben eşi adına üzülüyorum hiç paylaşımları yok ve eşini kalmalı memlekete yolluyor rahat oyun oynasin diye...

Birlikte oynayin:) cidden keyifli oluyor:)

Evet ya bende eşimin telden oynuorum, hatta bazen telefonu birlikte tutup oynuoruz gulusuyoruz hosuma gidiyor. Benide sardi son zamanda, zevkli oyun kendi telefonuma.bile indirmeyi dusunuyorum

Bı papci hastası daha :)
Hahahhha aslinda hastalik degil bendeki, benim esim papci oynamadan once de isten gelir yemek yer koltukta sizardi, birlikte yapabildigimiz tek etkinlik yoktu sohbet muhabbet zaten yoktu hep uyukluyodu adam.hic bir keyfi ilgisi alakasi yok hicbiseyle, cok bunalmistim, hani haftada bir halisahaya mac etmeye gitse forma giyip maca cikarim sirf birlikte birsey yapalim diye o derece bunalmistim. Bi gun baktim bu oyuna sarmis, ilk defa bisey ilgisini cekti uyuklamadan keyif alarak bisey yapiyo diye bende dahil oldum baktim guzel oyun:) simdi birlikte oynuyoruz ara sira, hem paylasim oluyo guzel oluyo yani:)

Eşimin bağımlı olacagi kadar nasıl bir oyunmuş bir de ben deneyim belki karşılıklı oynarız eşimle :))

Tek
bu anlattıklarının aynısını kuzenim eşine yapıyor bu oyun onu esir aldı ve ben eşi adına üzülüyorum hiç paylaşımları yok ve eşini kalmalı memlekete yolluyor rahat oyun oynasin diye...
Vay be ne oyunmuş. Milletin yuvasını yıkıyor resmen

Bizim evde oyun hastası olan benim. Eşim hiç sevmez :) gerçi kızım doğduktan sonra oynadığım tek oyun kelimelik oldu

Evet ya bende eşimin telden oynuorum, hatta bazen telefonu birlikte tutup oynuoruz gulusuyoruz hosuma gidiyor. Benide sardi son zamanda, zevkli oyun kendi telefonuma.bile indirmeyi dusunuyorum
Nasıl yazılşı bu oyunun? Bulamadın da.. severim oyunları :)
Konu Sahibi, bence baskı yaparak oyuna daha çok itmeyin. Yasak her zaman tatlıdır. Hevesini alınca bırakır zaten. Siz de kendinize birşeyler bulun.

Benim eşimde oynuyor öyle bağımlı gibi değil ama oynadığı zamanda transa geçiyor yok dur olcem şimdi ,ya oğlum kim vuruyo be bı baksaniza saginiza solunuzda böyle söylenip duruyo bende dalga geçiyorum .
İki aydır evde değilim doymustur artık oyuna :))

Ya bu oyun nasıl bir oyun sürekli ismini duyuyorum hiç bakmadım indirmedim merak da etmedim teknolojiyi tümden yasaklasak ne güzel olur

Sizin hiç huzurlu gününüz yok mu çok merak ediyorum. Bu evlilikte hiç mutlu değil gibisiniz. Acaba uğraşacak bişeyler mi bulsanız kendinize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…