- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Benim esimde bu oyunu oynayabilmek icin telefonumu aldıKızlar eşim aylardır papci denilen oyunu oynuyor ve hayatı papci oldu artık. İşten gelir gelmez eline teli alır yatana kadar oynar ne sohbet ne muhabbet eder canıma tak etti artık. Bende bırakması için kavga çıkartıyorum çok üstüne gidiyorum sonra birbirimize giriyoruz.oyuna başlamadan önce böyle değildi eline pek tel almazdı. Genel olarak sessiz biri olduğu için pek muhabbeti olmazdı ama birlikte vakit gecicirdik. Tamam işten gelince beni çok özlediğini söyler sarılır öper ama hemen eline tel alır bu oyunu oynar . Hafta sonları da kendini kahveye atar evde canı sıkıliyormus. Benimle hiç vakit geçirmek istemiyor hatta ailemin yanına gitmemi için teklif ediyor git biraz kafa dinle aileni özlemissindir diye. Ben gidince evde rahat rahat oyun oynamayı düşünüyor herhalde. Anliyacaginiz bıktım tükendim artık herşeyi denedim oyunu sildim diye teline ekran şifresi koymuş. Bende çok kötü kavga çıkartıyorum sinirden olmuycak laflar ediyorum onunda zoruna gidiyor birbirimze giriyoruz
Benim eşim oyun oynamıyor devamlı instagramda takılıyor bizde kavga ediyoruzKızlar eşim aylardır papci denilen oyunu oynuyor ve hayatı papci oldu artık. İşten gelir gelmez eline teli alır yatana kadar oynar ne sohbet ne muhabbet eder canıma tak etti artık. Bende bırakması için kavga çıkartıyorum çok üstüne gidiyorum sonra birbirimize giriyoruz.oyuna başlamadan önce böyle değildi eline pek tel almazdı. Genel olarak sessiz biri olduğu için pek muhabbeti olmazdı ama birlikte vakit gecicirdik. Tamam işten gelince beni çok özlediğini söyler sarılır öper ama hemen eline tel alır bu oyunu oynar . Hafta sonları da kendini kahveye atar evde canı sıkıliyormus. Benimle hiç vakit geçirmek istemiyor hatta ailemin yanına gitmemi için teklif ediyor git biraz kafa dinle aileni özlemissindir diye. Ben gidince evde rahat rahat oyun oynamayı düşünüyor herhalde. Anliyacaginiz bıktım tükendim artık herşeyi denedim oyunu sildim diye teline ekran şifresi koymuş. Bende çok kötü kavga çıkartıyorum sinirden olmuycak laflar ediyorum onunda zoruna gidiyor birbirimze giriyoruz
birlikte oynayın valla çok güzel biz eşimle oynuyoruz ilk o başlamıştı bende senn gibi kavga ettim sonra bi oynadım çok zevkli uzun süre beraber oynadık evi gösern internet cafe sanırdın arkadaşlar (evli çiftler) hepsi bilgisayarını alıp geliyordu herkes aynı anda oynuyordu şmdi sıkıldık ben telefondan arada oynayıp çıkıyorum tavsiye ederim eşinle oynaKızlar eşim aylardır papci denilen oyunu oynuyor ve hayatı papci oldu artık. İşten gelir gelmez eline teli alır yatana kadar oynar ne sohbet ne muhabbet eder canıma tak etti artık. Bende bırakması için kavga çıkartıyorum çok üstüne gidiyorum sonra birbirimize giriyoruz.oyuna başlamadan önce böyle değildi eline pek tel almazdı. Genel olarak sessiz biri olduğu için pek muhabbeti olmazdı ama birlikte vakit gecicirdik. Tamam işten gelince beni çok özlediğini söyler sarılır öper ama hemen eline tel alır bu oyunu oynar . Hafta sonları da kendini kahveye atar evde canı sıkıliyormus. Benimle hiç vakit geçirmek istemiyor hatta ailemin yanına gitmemi için teklif ediyor git biraz kafa dinle aileni özlemissindir diye. Ben gidince evde rahat rahat oyun oynamayı düşünüyor herhalde. Anliyacaginiz bıktım tükendim artık herşeyi denedim oyunu sildim diye teline ekran şifresi koymuş. Bende çok kötü kavga çıkartıyorum sinirden olmuycak laflar ediyorum onunda zoruna gidiyor birbirimze giriyoruz
tebrik etmeden geçemedimAz önce oynuyordum, 1. Oldum çıktım buraya geldim. 11 leşim var.
Eşleşelim de beraber oynayalım :)Az önce oynuyordum, 1. Oldum çıktım buraya geldim. 11 leşim var.
Haha olur eve gidince oynuyorum, bazen de eşim oynuyor.Eşleşelim de beraber oynayalım :)
Kahveye pubg oynamak için mi gidiyor? Sizinle vakit geçirmekten itina ile kaçıyorsa, bunun bahenesi kahve veya oyunsa, ya ortak noktanız yok ya başka sorunlar var. Bence asıl problem ne onu bulmak lazım.Kızlar eşim aylardır papci denilen oyunu oynuyor ve hayatı papci oldu artık. İşten gelir gelmez eline teli alır yatana kadar oynar ne sohbet ne muhabbet eder canıma tak etti artık. Bende bırakması için kavga çıkartıyorum çok üstüne gidiyorum sonra birbirimize giriyoruz.oyuna başlamadan önce böyle değildi eline pek tel almazdı. Genel olarak sessiz biri olduğu için pek muhabbeti olmazdı ama birlikte vakit gecicirdik. Tamam işten gelince beni çok özlediğini söyler sarılır öper ama hemen eline tel alır bu oyunu oynar . Hafta sonları da kendini kahveye atar evde canı sıkıliyormus. Benimle hiç vakit geçirmek istemiyor hatta ailemin yanına gitmemi için teklif ediyor git biraz kafa dinle aileni özlemissindir diye. Ben gidince evde rahat rahat oyun oynamayı düşünüyor herhalde. Anliyacaginiz bıktım tükendim artık herşeyi denedim oyunu sildim diye teline ekran şifresi koymuş. Bende çok kötü kavga çıkartıyorum sinirden olmuycak laflar ediyorum onunda zoruna gidiyor birbirimze giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?