Papci hastası eşim

Benim esimde bu oyunu oynayabilmek icin telefonumu aldı fazla oynuyo ama ben rahatsız olmuyorum cunku dibimden ayrilmiyo laf atar şaka yapar biseler yapıp yine benle uğraşıyo ama tabi herkesin görüşü farkli

Ay o emoji yanlış olmuş silemedim de. Ama baya sevgili modu flört.. o yüzden tehlikeli

Eşimde arkadaşlarıyla beraber oynamaya başladı ana baktım bir bayan sesi arkadaşının iş arkadaşıymış.
Kıskanmadım öyle huylarım yoktur ama dedim kızlarda oynuyorsa ben neden oynamıyorum bey dedim.
Hemen yükledim oynamaya başladım onla beraber.Sonra baktı gördü ben oynarken adamlar konuşuyor. Anlaşma yaptık sen yokken ben, ben yokken sende girmiceksin diye. Öyle öyle azalttık şimdi çok nadir oynuyoruz.
Bence sizde öyle yapın be zaman oyuna giriyorsa sizde girin çocuksa çocuk onun da çocuğu.
Belki empati yapabilir böylelikle.

Canim oyun oynuyodur ama sen yinede temkinli ol telefinda oynuyo gibi gisterip baska islerde karustiriyo olavilir

Benim eşim oyun oynamıyor devamlı instagramda takılıyor bizde kavga ediyoruz
Babamlada ayda 1 görüşürüz mübarek bırak da telefonu biraz sohbet edelim dimi yok devamlı okey oynuyor :)) ama saldım artık amaan kendimi mi yorcam:) çözüm bulduysanız siz bana söyleyin

Biraz önce eşime mesaj yazdım böyle bir oyun varmış akşamları birlikte bakalım mı değişiklik olur diye bu arada eşim asker . Bana yazdığı cevap yok aşkım o oyun terör örgütlerine yardım ediyor arada o oyunun kulllanılmaması için emir düşüyor ayrıca bağımlılık yapıyor yazmış

Esimde oynuyor evde oynamasini yasakladim sadece haftada 1 saat kizimin tablet izni var o zaman 3umuz birlikte oynuyoruz.sizde oynayin beraber

Su pubg yi sevmeyen cift biz variz heralde ya bi oyun bu kadar mi itici olur arkadaş neyse konuya geleyim bence sizde başlayın orda bi iki sohbet edin falan belki sizi öyle görünce bırakır

Salgın hastalık gibi ya.
İşyerinde de var deli gibi oynayanlar. Molalarda kitleniyorlar oyuna. Birbirlerini çağırıyorlar.

Geçen eşimin kuzenine oturmaya gittik. Eşi pupg oynuyormuş. Adam oyun bitene kadar yüzümüze bakmadı.
Eşim "ben de indirdim de hiç başlamadım" dedi. Dedim "sakın çok büyük kavga ederiz" :)

Çünkü ben de birlikte oynayayım desem gündüz çalışıyoruz, akşam da ilgi bekleyen çocuk var. En iyisi hiç hayatımıza sokmamak.

Eşinize bu konuda ciddi yaptırım gerekiyor. Hem kahvehane alışkanlığı da varmış.
Almayın eve cidden "madem bu evde sadece yer işgal ediyorsun bana değer vermiyorsun kahvehanede yat o zaman" de..

birlikte oynayın valla çok güzel biz eşimle oynuyoruz ilk o başlamıştı bende senn gibi kavga ettim sonra bi oynadım çok zevkli uzun süre beraber oynadık evi gösern internet cafe sanırdın arkadaşlar (evli çiftler) hepsi bilgisayarını alıp geliyordu herkes aynı anda oynuyordu şmdi sıkıldık ben telefondan arada oynayıp çıkıyorum tavsiye ederim eşinle oyna

Sanırım oyunu bilmeyenlerden bir tanesi de benim.
Aklım da almıyor açıkçası bu tarz oyunlara kendilerini kaptıranları.
Hayatım o kadar yoğun ve renkli ki, gerçekten telefon veya televizyona ayıracak o kadar vaktim yok malesef.
Çoluk çocuk, hayatın koşuşturmacası derken, 1 fincan kahve içmeye kendime vakit ayırdığımda benim için en büyük konfor oluyor bu....

Oyun hakkında fikir sahibi değilim, ancak eşinizi farklı yönlere yönlendirin derim.
Birlikte birşeyler yapın, gezmeye gidin, daha çok sosyalleşin.
Eğer eşiniz dışarı çıkmıyorsa, evinize daha sık misafir davet edin.
Arkadaşlarınızı çağırın vs. gibi bir çok yöntem var.
Puzzle alın, onu yapın evinizde, inanın bir bilgisayar - telefon oyunundan çok daha sağlıklı ve eğlenceli.

Ancak kızgınlık, öfke, gereksiz tartışmalar ile eşinizi vazgeçiremezsiniz.
Daha çok "yasak olan cazip gelir" mantığı ile, eşiniz oyuna adapte edecektir kendisini.
Sizin yaptığınız ve dediğiniz herşey "vıdı vıdı" olarak algılanacak onun tarafından.

Havalarda ufaktan düzelmeye başlar artık, bol bol plan yapın ve eşinizi de bu planlara dahil edin.
Bazen de yalnız arkadaşlarınız ile buluşmaya gidin, ama şımşıkıdık giyinerek gidin.
Eşinizin belki telefondan kafasını kaldırmak aklına gelir de, "noluyoruz bakalım" modunda peşinize takılır.

Yöntem çok, yeterki siz aklınıza koyun ve yapın.
Eminim vazgeçirmenin bir yolunu bulacaksınızdır.

Birak kendi halinde takilsin gez toz....sende birsey bul kendine ayni sekildr davran cok dert degil bunlar.

Ay bu resmen hastalık. Herkesin elinde hipnoz olmuş gibi kafalarını kaldırmıyolar. Sevgilisi ailesiyle tanışmaya geldiğinde bile iki arada bir el oynayan kadın tanıdığım var Resmen ülkece tesir altındayız. Wifi den oynuyorsa bozun modemi.

Kahveye pubg oynamak için mi gidiyor? Sizinle vakit geçirmekten itina ile kaçıyorsa, bunun bahenesi kahve veya oyunsa, ya ortak noktanız yok ya başka sorunlar var. Bence asıl problem ne onu bulmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…