- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Cocuklara kim bakacak, karinlarini nasil doyuracak ev halki ?Birlikte oynayin:) cidden keyifli oluyor:)
Cocuklara kim bakacak, karinlarini nasil doyuracak ev halki ?
Tamam özelden adını yaz da ekleyim :)Haha olur eve gidince oynuyorum, bazen de eşim oynuyor.
İşte püf nokta . Annede salsın o zaman aklı başına gelır . Bizim çovugumuz yok ama ne evı topladım ne yemek yaptım . Akşam eve gelirken yemek getrtıyodum . Bir gun tak ettı bıraktık oyunuCocuklara kim bakacak, karinlarini nasil doyuracak ev halki ?
Kadincagizin cocuklari varsa ilgi bekler, oyun bekler, babalarini ozlerler. Coluk cocuk sahibi koca koca adamlar bu kadar bencil ve iradesiz olmamaliBen bayılırım bu oyuna ve eşli daha güzel oluyor bizde sık sık oynuyoruz
Ben olsam Bütün işleri birlikte çabucak bitirelim oyuna girelim derdim
Kendime “gamer” derim ama bu erkeklerin böyle ailesini hayatını ihmal ederek oynamaları tamamen bağımlılık.
O yüzden beraber oynamayı teklif etmem ben.
Hayır adımızı kirletiyorlar ona üzülüyorum
Bu dediğiniz herkeste işe yaramaz ama. Konu sahibinin ilgi isteseydi evden göndermeyi düşünmezdi bence.Bir erkeği oyundan soğutmaın en guzel yolu o oyunu sende oynucaksın .
Eşimd bundan 2 ayönce oynuyordu bende oynaamay başladım bende onla ilgilenmedım bır gun geldi bırakcaz bu oyunu dedı bende heee o sen ıstedıgınde olaz deyıp 1 2 gun sonra bıraktım
Bu taktık hep tutuyor .. Daha önce de silkroad dıye bır oyun oynuyodu .. Onda da aynı şekilde oynadık ilgisizlikten bunalınca bırakıyo
ozamanda sorunları oyun değil..Bu dediğiniz herkeste işe yaramaz ama. Konu sahibinin ilgi isteseydi evden göndermeyi düşünmezdi bence.
Ayarında oynamayı bildikten sonra dehşet güzel bir şeydir bence de oyun dünyası. Biz on yıl WoW oynadık eşimle, adventure&rpg oyunlara feci tutkunuz. İki kızımız var, onları akşam 8-8:30 arası uyutup, Diablo3 başına geçiyoruz. Yıllardır oyunlardan hiç kopmadık ama ne birbirimizi ne çocuklarımızı aksattık. Öyle oyunu bıraksın, oynamasın tavsiyelerine şiddetle karşıyım o yüzden ama eşim liseli ergenler gibi ekran başına kilitlenip, zombiye dönseydi, onu oyunuyla birlikte kapının önüne koyardım ya. Ayarsızlık bende sinir yapıyor.++++
Günde 10 saat oyun oynadığım bile olur,ama sevgilim konuşalım dediği zaman o oyunu kapatırım.Evli barklı kocaman insanlarin eşine çocuğuna sıfır ilgi gösterip tüm gün oyun oynaması çok sinir bozucu.Ne diye evlendin o zaman ?
Ayarında oynamayı bildikten sonra dehşet güzel bir şeydir bence de oyun dünyası. Biz on yıl WoW oynadık eşimle, adventure&rpg oyunlara feci tutkunuz. İki kızımız var, onları akşam 8-8:30 arası uyutup, Diablo3 başına geçiyoruz. Yıllardır oyunlardan hiç kopmadık ama ne birbirimizi ne çocuklarımızı aksattık. Öyle oyunu bıraksın, oynamasın tavsiyelerine şiddetle karşıyım o yüzden ama eşim liseli ergenler gibi ekran başına kilitlenip, zombiye dönseydi, onu oyunuyla birlikte kapının önüne koyardım ya. Ayarsızlık bende sinir yapıyor.
Flört de ediniliyorsa adamların pubg bağımlılığı cidden tehlikeliBen de gün i inde bir saati en az bu oyuna ayırıyorum gerçekten bağlıyor kendini.. ama en yakın arkadaşım oradan kendine flört edindi
Ediliyor vallahi. Gozumle şahit olmasam inanmazdim. Önce oyunda eklesmisler sona sosyal medya telefon derken buluştular bile .. ben de oynuyorum ama mikrofon vs kapalı insan eklemiyorum. Bence takipte olunması gereken bir mecraFlört de ediniliyorsa adamların pubg bağımlılığı cidden tehlikeli
Canım benımkıde oynuyordu hemde arkadasları ıle seslı ben esımın huyunu bıldıgım ıcın hıc karsı cıkmadım oyna dedım ıkı ay oynadı ben kızmadm hıc dusun bırde hamılelıgımın bası ona ragmen sabır gosterdım suan kendı pes ettı bıktı. Yanı kocana oynama dersen oynar dısarı cıkma dersen cıkar cunku erkekler ozgur ruhlu onu engelleme bı sure sonra bıkar erkekler aynı seyı yapmayı sevmezler. Yapma onlara daha cazıp gelıyorKızlar eşim aylardır papci denilen oyunu oynuyor ve hayatı papci oldu artık. İşten gelir gelmez eline teli alır yatana kadar oynar ne sohbet ne muhabbet eder canıma tak etti artık. Bende bırakması için kavga çıkartıyorum çok üstüne gidiyorum sonra birbirimize giriyoruz.oyuna başlamadan önce böyle değildi eline pek tel almazdı. Genel olarak sessiz biri olduğu için pek muhabbeti olmazdı ama birlikte vakit gecicirdik. Tamam işten gelince beni çok özlediğini söyler sarılır öper ama hemen eline tel alır bu oyunu oynar . Hafta sonları da kendini kahveye atar evde canı sıkıliyormus. Benimle hiç vakit geçirmek istemiyor hatta ailemin yanına gitmemi için teklif ediyor git biraz kafa dinle aileni özlemissindir diye. Ben gidince evde rahat rahat oyun oynamayı düşünüyor herhalde. Anliyacaginiz bıktım tükendim artık herşeyi denedim oyunu sildim diye teline ekran şifresi koymuş. Bende çok kötü kavga çıkartıyorum sinirden olmuycak laflar ediyorum onunda zoruna gidiyor birbirimze giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?