Papci hastası eşim

Bir erkeği oyundan soğutmaın en guzel yolu o oyunu sende oynucaksın .
Eşimd bundan 2 ayönce oynuyordu bende oynaamay başladım bende onla ilgilenmedım bır gun geldi bırakcaz bu oyunu dedı bende heee o sen ıstedıgınde olaz deyıp 1 2 gun sonra bıraktım

Bu taktık hep tutuyor .. Daha önce de silkroad dıye bır oyun oynuyodu .. Onda da aynı şekilde oynadık ilgisizlikten bunalınca bırakıyo

Cocuklara kim bakacak, karinlarini nasil doyuracak ev halki ?
İşte püf nokta . Annede salsın o zaman aklı başına gelır . Bizim çovugumuz yok ama ne evı topladım ne yemek yaptım . Akşam eve gelirken yemek getrtıyodum . Bir gun tak ettı bıraktık oyunu

Ben bayılırım bu oyuna ve eşli daha güzel oluyor bizde sık sık oynuyoruz
Ben olsam Bütün işleri birlikte çabucak bitirelim oyuna girelim derdim
Kadincagizin cocuklari varsa ilgi bekler, oyun bekler, babalarini ozlerler. Coluk cocuk sahibi koca koca adamlar bu kadar bencil ve iradesiz olmamali

++++
Günde 10 saat oyun oynadığım bile olur,ama sevgilim konuşalım dediği zaman o oyunu kapatırım.Evli barklı kocaman insanlarin eşine çocuğuna sıfır ilgi gösterip tüm gün oyun oynaması çok sinir bozucu.Ne diye evlendin o zaman ?

Bu dediğiniz herkeste işe yaramaz ama. Konu sahibinin ilgi isteseydi evden göndermeyi düşünmezdi bence.

Ayarında oynamayı bildikten sonra dehşet güzel bir şeydir bence de oyun dünyası. Biz on yıl WoW oynadık eşimle, adventure&rpg oyunlara feci tutkunuz. İki kızımız var, onları akşam 8-8:30 arası uyutup, Diablo3 başına geçiyoruz. Yıllardır oyunlardan hiç kopmadık ama ne birbirimizi ne çocuklarımızı aksattık. Öyle oyunu bıraksın, oynamasın tavsiyelerine şiddetle karşıyım o yüzden ama eşim liseli ergenler gibi ekran başına kilitlenip, zombiye dönseydi, onu oyunuyla birlikte kapının önüne koyardım ya. Ayarsızlık bende sinir yapıyor.

Aynen,birlikte aşırı zevkli oluyor.Ben sevgilimle oyunda tanıştım hatta Şimdi arada birlikte oynarız arada birimiz oynar diğeri onu izler.Oyunun turnuvalarını falan izleriz birlikte,yorum falan yaparız.Yine de konu sahibinin eşi gibi insanları tuhaf buluyorum ama,tek sorumluluk oyun değil.Dengeyi kurmak gerek.Karşıdaki insanın istekleri de önemli.

Bu manyak oyun yüzünden boşanmaya giden eşler olduğunu duymuştum.
8 yaşında ki çocuklar bile oynuyor. Hastalık haline geldi millette neyse bu , bu kadar.
Oyun yüzünden sizi ve hayatını ertelediğini bir şekilde anlatın.

Benim eşimde bu oyuna değil ama başka bir oyuna sarmıştı, hatta oyundakiler ile arada telefonlaşıyorlardı falan. Hiç ses etmedim, bir süre sonra kendiliğinden sıkıldı sildi. Durumunuzu çok iyi anlıyorum ama birlikte oynama fikri size uymuyorsa kendinizi oyalacak başka şeyler bulmayı deneyin. Ben yabancı dizileri takip ediyorum şu sıra çalışmadığım için. Eşim benimle oturmuyorsa açıyorum dizilerimden birini, alıyorum patlamış mısırımı elime,ohhhh koltuğada yayıldım mı değme keyfime sinirlerimi bozamam daha fazla. Kavga gürültü ile bir yere varılmıyor, test ettim onayladım.

Burda açılan ard arda pupg oyunundan sonra eşime dedim ki böyle böyle bir oyun varmis bagimlilik yapıyormuş eşleriyle kavga ediyor hepsi die..
Hay ben benim agzima micayim demez olaydim esim indirdi catir catir oynuyor ama Allahtan dozunda benle cocuklariyla ilgileniyor boş vakitlerinde oynuyor yoksa halim dumadi walla

Flört de ediniliyorsa adamların pubg bağımlılığı cidden tehlikeli
Ediliyor vallahi. Gozumle şahit olmasam inanmazdim. Önce oyunda eklesmisler sona sosyal medya telefon derken buluştular bile .. ben de oynuyorum ama mikrofon vs kapalı insan eklemiyorum. Bence takipte olunması gereken bir mecra

Canım benımkıde oynuyordu hemde arkadasları ıle seslı ben esımın huyunu bıldıgım ıcın hıc karsı cıkmadım oyna dedım ıkı ay oynadı ben kızmadm hıc dusun bırde hamılelıgımın bası ona ragmen sabır gosterdım suan kendı pes ettı bıktı. Yanı kocana oynama dersen oynar dısarı cıkma dersen cıkar cunku erkekler ozgur ruhlu onu engelleme bı sure sonra bıkar erkekler aynı seyı yapmayı sevmezler. Yapma onlara daha cazıp gelıyor

Benimkide işten gedi yemeğini yedi şimdi bluetooth kulaklık almaya gitti pubg oynarken daha rahat olacakmış
Önce telefonunu değiştirdi, sonra rahat oynaamıyorum dedi gitti apple tabletini aldı şimdide kulaklık almaya gitti daha neler gelecek bilmiyorum
Ama ben pek şikayetçi değilim öyle saatlerce oynamaz yeter tamam artık dediğimde bırakır inşallah dahada abartmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…