Yürümüyor kesinlikleÖzel değilse branşıniz ne? İkisi bir arada kesinlikle yürümüyor hele de öğretmenlikte
İkna edin yada resti çekin
24 yaşımdayım onun rızası olmadan hiç bir iş yapmadım. Onu kırmamaya çalıştıkça üstüme geldi. Ağır hakaret ve küfürlere maruz kaldım. 3 yıldır mücadele ediyorum ama yokGüzelim bu hayat senin hayatın aynı durumu ben yaşasam"Anne ben çalışmıyorum ders çalışıcam KPSS gircem " der ve noktayı koyarım..
Annen olabilir Tamam Rızası önemlidir bazı konularda ama bu konu anneni ilgilendirmez bence..Bence !
Annen seni nasıl zorla çalıştırabilir ki? Anlam veremedim...
24 yaşındasın artk hayatının yönüne sen karar verecek yaşa geleli yıllar olmuş..Hiç tartışma bile resmi ve soğuk ol..24 yaşımdayım onun rızası olmadan hiç bir iş yapmadım. Onu kırmamaya çalıştıkça üstüme geldi. Ağır hakaret ve küfürlere maruz kaldım. 3 yıldır mücadele ediyorum ama yok
Nasıl yapıcamÇıksan işten habersizce olmaz mı?
E sen bile bile lades demişsin. Yıllarını kaybetmek senin için sorun olmamış ki...İşi bırakma çalış diyor. Ben çalışmak istemediğimi evde ders çalışıp atanmak istediğimi söylüyorum, kabul etmiyor( illa ki çalış diyor
Annemle babam ayrı,babamın bizimle alakası yok. Bu hayatta sarılabileceğim bir tek rabbimden sonra annem varE sen bile bile lades demişsin. Yıllarını kaybetmek senin için sorun olmamış ki...
Annen evet, kırmak istemezsin, üzmek istemezsin ama kendi hayatına kimsenin bu derece müdahale etmesine izin vermemelisin. Sen bir bireysin ve bunu sen yaşıyorsun. Kararların da sana ait, çalışmak da çalışmamak da sınava hazırlanmak da.
Bence kabahatin büyüğü sende.
Babanın maddi durumu nasıl bilmiyorum ama bir şekilde ulaşmayı dene eğer çok tepki vermeyecekse. Belki tahmininden daha çok yardım eder?
Lütfen ağlama, dünyanın sonu değil bu.Annemle babam ayrı,babamın bizimle alakası yok. Bu hayatta sarılabileceğim bir tek rabbimden sonra annem var(onu kırmak incitmek en son istemeyeceğim şey olur. Bunu iyi biliyor ve suistimal ediyor. O kadar üzgünüm ki mesajlara göz yaşlarıyla cevap veriyorum (
Çok şanslısınız..24 yaşındasın artk hayatının yönüne sen karar verecek yaşa geleli yıllar olmuş..Hiç tartışma bile resmi ve soğuk ol..
Bak benim annem misal çok severim sırnaşırım,öperim,ilgilenirim,üzerine titrerim ama benim vereceğim kararlara ben birşey söylemeden tek kelime etmez bilir.bu senin kararın der çekilir..Dediğim gibi açıkça belirtilir..24 yaşında bir kızım bu hayata ben karar vericem de !
Yani yerinizde olsam sanırım denerdim. Sonuçta isterse güzel bi yardim yapabilir büyük bir borcu yoksa. Keyfi bisey olsa isteme derim de geleceğin söz konusu. El opmekle ağız mundarlanmaz demis büyükler.Sonuçta annenizle bir çözüm yok gibi duruyor. Bide babanızı deneyin. Umursamaz bir adam olsa nafaka falanda vermezdi diye düşünüyorum.Babamın maddi durumu fena değil devlet memuru ama ona da çok kırgınım bizi bırakıp gittiği için... Bu konuyu onunla paylaşır mıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?