Eminim sizde toparlicaksınız.Çok şanslısınız..
Zaman akıp gidiyor, kendi hayatıma acıyorum, istediğim gibi yön veremiyorum. Annemi çok seviyorum ama bu yaptıkları çok zoruma gidiyor. Anne evladının kötü olmasını istemez kiLütfen ağlama, dünyanın sonu değil bu.
Ama annene dört kolla sarılıp onu sevmen sayman farklı, kendi hayatına yön vermen farklı şeyler... Ben şunu yap bunu yap diyemem. Ama sen önemlisin. Bu dünyada olmanın bir sebebi var. Sen de bir bireysin. Senin de bir hayatın, düşündüklerin, istediklerin var...
Çalışmaman annen için dünyanın sonu mu demek? Part-time bir iş bulamaz mısın? Akmasa da damlar, sen de derslerine bakarsın. Zaman akıp gidiyor
Acınacak bir durumda değilsin ki. Daha yaşın genç. Bundan sonrasına karar verebilirsin.Zaman akıp gidiyor, kendi hayatıma acıyorum, istediğim gibi yön veremiyorum. Annemi çok seviyorum ama bu yaptıkları çok zoruma gidiyor. Anne evladının kötü olmasını istemez kitesekkur ederim
Denedim, anne bak şöyle olur, böyle olur lütfen izin ver çalışayayım. Bir yıl izin ver evde ders çalışayım da atanayım diye kaç kere ağladım karşısındaAnneler merhametlidir ya iki ağla sızla
Ömür boyu içimde kalacak anne de
Dayanamaz bence
Kazanırım diyorsan resti çek o zamanDenedim, anne bak şöyle olur, böyle olur lütfen izin ver çalışayayım. Bir yıl izin ver evde ders çalışayım da atanayım diye kaç kere ağladım karşısındaama kabul etmiyor. Hatta ne zaman konusunu açsam çok ağır hakaretler ediyor
Tam 3 yıldır tüm çabalarıma karşı kabul etmiyor. Benim kazandığımla kenara para biriktiriyor. Çalışmasam para biriktirmez, anca kıt kanaat ucu ucuna geçinebilirizCidden annenide anlamadım ben
Acaba kazanamazsan açıkta kalırsın falan diyemi korkuyor
Geçinebilecekseniz niye ısrarla hayır desinki
Öyle bir düşüncesi olduğunu zannetmiyorum. Ben çalışmasam kenara birikim yapamaz. Korktuğu şeyin para biriktirmeye olduğunu düşünüyorumdevlet memuru olunca sen uizaga gidersin diye mi izin vermiyorki
valla ne desem bilemedim
evlen kurtul diycem , Allah iyilerle karsilastirsin insallah
valla annelre laf ettirmem kolay kolay ; anne olunc anaalrisniz anneleri ,haklari gerçekten oyle boyle odenmezÖyle bir düşüncesi olduğunu zannetmiyorum. Ben çalışmasam kenara birikim yapamaz. Korktuğu şeyin para biriktirmeye olduğunu düşünüyorum
Aminn inşallah tesekkür ederim
Cocuguna Bu eve para vermezsen burda kalamazsin diyen aile taniyorum yakinen.. Boyleyse mecbur calisiyodur napsin..Annen seni nasıl zorla çalıştırabilir ki? Anlam veremedim...
Babam başka bir kadınla yaşıyor, yanında kalamam ama annemi arayıp bana destek verebilir belki. Dişlerimi göstermediğim için zaten böyle yapıyor.valla annelre laf ettirmem kolay kolay ; anne olunc anaalrisniz anneleri ,haklari gerçekten oyle boyle odenmez
ama bazen senin gibi extrem durumlarda anne hatali olabiliyor
istisnalar kaodeyi bozmaz bence babanla iletiisme geç,onda kalmayi bile goze al
yada annene blöf yap , paraalar gidecek diye uzulecekdir ama belki en azindan part time ise fln ikna edebilirsin
annene sert çikmadan bu isi haledemzsin gii duruyor dislerini gostermen lazim maaleserf
3 yildir denedigin kibarca ikna çalismalari ise yaramamis godugun gibi takdik degistirmen lazim
''Para vermezsen bu evde kalamazsın '' cümlesini kullanmadı ama yaptıklarıyla bunu demeye çalışıyor. İnsan kızına git başımdan k...pe der miCocuguna Bu eve para vermezsen burda kalamazsin diyen aile taniyorum yakinen.. Boyleyse mecbur calisiyodur napsin..
O kadar üzgünüm kiInsan kizina k...pe diyorsa o insan her seyi hak ediyor. Gerekurse cinnet gecir yak kir dok. Senin calistiginla biriktirdigi paralar senin sonucta.
Calissan da kufur ediyor
O zaman calisma
Kufur eder eder susar
Yalniz senin coooook ders calisman lazim
Eger bu sene tutturamazsan canini okur
Kazanacak potansiyelimin olduğunu düşünüyorum. Çünkü ders çalışmayı seviyorum, zamanım olsa verimli de çalışırım. Ama bu iş beni çok yoruyor ve çalışmaya zaman kalmıyor. İşe gidiyorum, oradan dershaneye geçiyorum. Sonra eve gelince direk yorgunluktan uyuyorum
O bana mesleğim dışında da bir iş mutlaka bulur fimerak etmeyim :) mezun olduğum zaman bile direk fabrikadan bana iş bakmaya başlamıştı düşünün yani üni mezunuyum ve branşım öğretmenlik :) öyle bir şey yapsam hemen eşe dosta haber verir iş var mı diyeIsten cikardilar desen ?
Istekilere de tembihlesen
Velinin biri sikayet etmis attilar dersin
Sonra da is araaaaaaarrrr arar bulamazsin
Nasil fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?