Para bekleyen anne ve kpss :(( yardım

Cidden annenide anlamadım ben
Acaba kazanamazsan açıkta kalırsın falan diyemi korkuyor
Geçinebilecekseniz niye ısrarla hayır desinki

Zaman akıp gidiyor, kendi hayatıma acıyorum, istediğim gibi yön veremiyorum. Annemi çok seviyorum ama bu yaptıkları çok zoruma gidiyor. Anne evladının kötü olmasını istemez ki tesekkur ederim

Zaman akıp gidiyor, kendi hayatıma acıyorum, istediğim gibi yön veremiyorum. Annemi çok seviyorum ama bu yaptıkları çok zoruma gidiyor. Anne evladının kötü olmasını istemez ki tesekkur ederim
Acınacak bir durumda değilsin ki. Daha yaşın genç. Bundan sonrasına karar verebilirsin.
İstemez tabi ki, onun da neden böyle yaptığını çözmelisin

Anneler merhametlidir ya iki ağla sızla
Ömür boyu içimde kalacak anne de
Dayanamaz bence
Denedim, anne bak şöyle olur, böyle olur lütfen izin ver çalışayayım. Bir yıl izin ver evde ders çalışayım da atanayım diye kaç kere ağladım karşısında ama kabul etmiyor. Hatta ne zaman konusunu açsam çok ağır hakaretler ediyor

Kazanırım diyorsan resti çek o zaman
Eminim senin için endişelendiği birşey vardır karşı çıkmasında ama sonunda o da sevinir senin için
Sonuçta hayat senin hayatın sende annenin en değerli varlığısın
Sen mutlu olursan o da olur

Cidden annenide anlamadım ben
Acaba kazanamazsan açıkta kalırsın falan diyemi korkuyor
Geçinebilecekseniz niye ısrarla hayır desinki
Tam 3 yıldır tüm çabalarıma karşı kabul etmiyor. Benim kazandığımla kenara para biriktiriyor. Çalışmasam para biriktirmez, anca kıt kanaat ucu ucuna geçinebiliriz

devlet memuru olunca sen uizaga gidersin diye mi izin vermiyorki
valla ne desem bilemedim
evlen kurtul diycem , Allah iyilerle karsilastirsin insallah
Öyle bir düşüncesi olduğunu zannetmiyorum. Ben çalışmasam kenara birikim yapamaz. Korktuğu şeyin para biriktirmeye olduğunu düşünüyorum
Aminn inşallah tesekkür ederim

Öyle bir düşüncesi olduğunu zannetmiyorum. Ben çalışmasam kenara birikim yapamaz. Korktuğu şeyin para biriktirmeye olduğunu düşünüyorum
Aminn inşallah tesekkür ederim
valla annelre laf ettirmem kolay kolay ; anne olunc anaalrisniz anneleri ,haklari gerçekten oyle boyle odenmez
ama bazen senin gibi extrem durumlarda anne hatali olabiliyor
istisnalar kaodeyi bozmaz bence babanla iletiisme geç,onda kalmayi bile goze al
yada annene blöf yap , paraalar gidecek diye uzulecekdir ama belki en azindan part time ise fln ikna edebilirsin
annene sert çikmadan bu isi haledemzsin gii duruyor dislerini gostermen lazim maaleserf
3 yildir denedigin kibarca ikna çalismalari ise yaramamis godugun gibi takdik degistirmen lazim

Babam başka bir kadınla yaşıyor, yanında kalamam ama annemi arayıp bana destek verebilir belki. Dişlerimi göstermediğim için zaten böyle yapıyor. (

Cocuguna Bu eve para vermezsen burda kalamazsin diyen aile taniyorum yakinen.. Boyleyse mecbur calisiyodur napsin..
''Para vermezsen bu evde kalamazsın '' cümlesini kullanmadı ama yaptıklarıyla bunu demeye çalışıyor. İnsan kızına git başımdan k...pe der mi ( ne zaman bu konuyu açsam hakaret ediyor

Insan kizina k...pe diyorsa o insan her seyi hak ediyor. Gerekurse cinnet gecir yak kir dok. Senin calistiginla biriktirdigi paralar senin sonucta.

Insan kizina k...pe diyorsa o insan her seyi hak ediyor. Gerekurse cinnet gecir yak kir dok. Senin calistiginla biriktirdigi paralar senin sonucta.
O kadar üzgünüm ki
İyi niyet annen bile olsa suistimal edebiliyor. Ben her seyi konuşarak halletmeye çalıştım ama dinlemiyor i. Sanırım en son çarem rest çekmek...

Calissan da kufur ediyor
O zaman calisma
Kufur eder eder susar
Yalniz senin coooook ders calisman lazim
Eger bu sene tutturamazsan canini okur

Calissan da kufur ediyor
O zaman calisma
Kufur eder eder susar
Yalniz senin coooook ders calisman lazim
Eger bu sene tutturamazsan canini okur

Kazanacak potansiyelimin olduğunu düşünüyorum. Çünkü ders çalışmayı seviyorum, zamanım olsa verimli de çalışırım. Ama bu iş beni çok yoruyor ve çalışmaya zaman kalmıyor. İşe gidiyorum, oradan dershaneye geçiyorum. Sonra eve gelince direk yorgunluktan uyuyorum

Isten cikardilar desen ?
Istekilere de tembihlesen
Velinin biri sikayet etmis attilar dersin
Sonra da is araaaaaaarrrr arar bulamazsin
Nasil fikir

Branşıniz ne bilmiyorum ama sosyal bilgiler, felsefe, lise mat, tarih, coğrafya.. gibi bir bölümse önünde baya zorlu bi yolculuk oldugunuz bilerek karar verin. Hepsinin atamasi çok zor. Ama yinede hiç denememis olmak mantıksız tabiki.
Eger alt yapın varsa bu sene evet yetişir ama yoksa cokkkk zorlaman lazim kafayi. Ahh ne diyim.. seneye de düşünebilrsiniz bu arada. Hala geç değil merak etmeyin. Hem kenara biraz para biriktirmis olursunuz kitaplar için. baya masraflilar. anneniz zirnik vermez belliki

Isten cikardilar desen ?
Istekilere de tembihlesen
Velinin biri sikayet etmis attilar dersin
Sonra da is araaaaaaarrrr arar bulamazsin
Nasil fikir
O bana mesleğim dışında da bir iş mutlaka bulur fimerak etmeyim :) mezun olduğum zaman bile direk fabrikadan bana iş bakmaya başlamıştı düşünün yani üni mezunuyum ve branşım öğretmenlik :) öyle bir şey yapsam hemen eşe dosta haber verir iş var mı diye para gelsin ona da gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…