- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
O bana mesleğim dışında da bir iş mutlaka bulur fimerak etmeyim :) mezun olduğum zaman bile direk fabrikadan bana iş bakmaya başlamıştı düşünün yani üni mezunuyum ve branşım öğretmenlik :) öyle bir şey yapsam hemen eşe dosta haber verir iş var mı diyepara gelsin ona da gerisi önemli değil
Branşım öyle çok zor değil i. 70 almam yeterli, 75 alsam garanti atanırım. Geçen yıl 60 ta kaldım. Çoookkk zor gerçekten sıkıntı ve stresten saçlarım dökülüyor. Ahhhh ahhhh nasıl imreniyorum evladını destekleyen ailelereBranşıniz ne bilmiyorum ama sosyal bilgiler, felsefe, lise mat, tarih, coğrafya.. gibi bir bölümse önünde baya zorlu bi yolculuk oldugunuz bilerek karar verin. Hepsinin atamasi çok zor. Ama yinede hiç denememis olmak mantıksız tabiki.
Eger alt yapın varsa bu sene evet yetişir ama yoksa cokkkk zorlaman lazim kafayi. Ahh ne diyim.. seneye de düşünebilrsiniz bu arada. Hala geç değil merak etmeyin. Hem kenara biraz para biriktirmis olursunuz kitaplar için. baya masraflilar. anneniz zirnik vermez belliki
Teşekkür ederim beni için dua edin olur muAyy yolasim geldi inan yani
Ne diyim simdi sana
Diren !
Branşım öyle çok zor değil i. 70 almam yeterli, 75 alsam garanti atanırım. Geçen yıl 60 ta kaldım. Çoookkk zor gerçekten sıkıntı ve stresten saçlarım dökülüyor. Ahhhh ahhhh nasıl imreniyorum evladını destekleyen ailelereerken yaşta sinir stres sahibi oldum en güzel yaşlarımda hem de bu canımı çok sıkıyor
Malesef kimsem yok. Kaçacak bir yer olsa bir yerde bir yıl ders çalışsam sonra atanıp ceee ben geldim desem :) Ama yok hep yalnızımAnneanne babaanne teyze falan yok mu ?
Toplasan pilini pirtini gitsen oraya o olmaz mi ?
Malesef kimsem yok. Kaçacak bir yer olsa bir yerde bir yıl ders çalışsam sonra atanıp ceee ben geldim desem :) Ama yok hep yalnızım
Allah o annene akil fikir ve merhamet versin ..
Senin de yuzune gulsun ..
Canim tek yapacagin sey uykundan feragat edip
Molalarda bile ders calisman
Erkenden kalkip gec yatman ...
Ya da bi gun oooooyle bi buyuk bir yaygara koparip dunya yansa calismaman ,sadece ders calisman ...
Deli deliyi gorunde sopasini saklarmis
Sessiz geliyorsan nasil olsa korkuturum bunu diyodur ..
Sinir oldum insan kendi dogurdugu kizin bu kadar hor davranir mi ya !
Yazik
Ben de atanacağımı düşünüyorum70 75 bi yıl caliamayla cok rahat alırsın eminim ki. Branşin güzelmiş yerinde olsam birakirdim isi vallahi atanman kolay çünkü gerçekten.
Babamın maddi durumu fena değil devlet memuru ama ona da çok kırgınım bizi bırakıp gittiği için... Bu konuyu onunla paylaşır mıyım bilmiyorum
yahu her insanın sınavı farklı işte bu senin sınavın canımAnnemle babam ayrı,babamın bizimle alakası yok. Bu hayatta sarılabileceğim bir tek rabbimden sonra annem var(onu kırmak incitmek en son istemeyeceğim şey olur. Bunu iyi biliyor ve suistimal ediyor. O kadar üzgünüm ki mesajlara göz yaşlarıyla cevap veriyorum (
yahu her insanın sınavı farklı işte bu senin sınavın canım
bak beni iyi dinle
annen aynı bana tanıdık birini hatırlattı
benim annem calışın asla demedi ama biz ders calısırken vede sınav varsa hiçççç önemsemezdi ev işi yaptırır misafir agırlatırdı bize umrunda olmazdı calısan öylede calısıyor derdi
yapmada gör evde sürekli senin psikolojini bozar tepki verir kızar bagırırdı
sana tavsiyem sen oturup evde ders calıssanda annen seni rahat bırakmaz yemegi yap yok evi temizle der birsürü iş cıkarır
yani sonuç yine calısamazsın.
o yüzden hem işine git hem agzının tadını bozma bu sekilde calış cabala kazan kpss yi
anneni değiştiremezsin yine sana yapacagını yapar cenesiyle
ben sabah 9 akşam 7 özel sektörde çalışıyorum iki küçük çocuğum var eş yok.. dersaneye yazıldım cumartesi günü sabahtan akşama kadar sürüyordu. annem bakmam dedi. eski eşe mesai yapıyorum haftasonu bakar mısın dedim.. annem hasta falan dedim..
evde annem huzur vermedi bana.. ders çalışacagına şu işi yap bu işi yap diye.. dersaneye sosyalleşmek için gittiğimi söyledi hatta.. çocuklara 1 saat bakmaya bile kır dizini otur evinde bak çocuguna dedi..
aldım karşıma konuştum .. anne ben boşanmış bir kadınım ileriki yaşlaromda kimseye muhtaç olmamak için memur olmam lazım bana destek ol diye.. malesef olmadı...her seferinde kazanamayacağımı ima etti..
azmettim işe giderken yolda video dinledim.. kitap okudum.. iş yerinde bulduğum her fırsatta video dinledim kulaklıklla herkes müzik dinlediğimi sandı tabi sürekli değil kapı telefon durmuyor işler yoğun..
işten gelip çocuklarla oyna ilgilen,gece çocukları uyuttum hergün 3 saat çalıştım tabi insanlık hali kimi zamanda uyuyakaldım.. ama son gün gece bile ders çalıştım.. günlük 5 saat uyuyordum dediğim gibi bazende uyuyakladım.. çocuklar ateşlendi ayağımda sallarken yine çalıştım.. ve ben mezun olalı 10 yıl oldu okul kim ben kimmm. temizlik yemek ütü iş çocuklar..... isteyince hepsi yapılır arkadaşım...
ve sonuç 85 aldım kpss den.. istersen yapabilirsin..
sen işten çıksan maddi sıkıntın olacak annenle kavga edeceksin ve moralin bozuk diye yine ders çalışamayacaksın..
Bravo size masallah azminize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?