- 18 Aralık 2010
- 1.334
- 3.834
- 333
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
Üç şey söyleceğim bankacı olarak.
Altın altın altın.
Altın altın altın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bankalarda altın hesabı açtırmak için hesap işletim ücreti oluyor muÜç şey söyleceğim bankacı olarak.
Altın altın altın.
Herkese selam.
Çok ama çok müsrif bir insanım. Yaklaşık 2 senedir çalışıyorum. Mühendisim. Aylık gelirim 3600 3700 gelirim var. Ailemle yaşıyorum. Tabi aileme destekte oluyorum.
Ama şimdiye kadar 8 küçük altın ancak alabildim. Çünkü musrifim. Ama artık birikim yapmaya karar verdim. 1500 tl kadar da nakit geçti elime. Altınları bozdurduğumda 6000 tl gibi bir para geçiyor elime.
Zamdan sonra mesailerle maaşım 4250 4500 civarında olacak. Aylık 1500 2000 bin tl civarı birikim yapmaya başlayacağım.
Sizler nasıl birikim yapıyorsunuz? Dolar alıp dolar hesabına mı aktarmak, altın hesabı mı açtırmak yoksa ziraat katılım gibi bankalara katılım hesabı açtırmak mı daha mantıklı sizce ?
Bir şey soracağım.Üç şey söyleceğim bankacı olarak.
Altın altın altın.
Açılmayan bir kumbara alıp her ay içine altın mı atsam diyorumDirek çeyrek altın alıp bankaya kasaya koy..yavaş yavaş derken bir bakmışsın çoğalmış..her ay altın almaya bak (ya da kasa çok sacma diyorsan ev için kuçük kasalar oluyor ondan alipaldıgın altinları oraya da koyabilirsin) dedigim gibi her ay almaya bak
Şuan dünya çok hararetli. Altın böyle durumlarda daha da değerlenir diyorlarBir şey soracağım.
Altın mı dolar mı???
Dolar artacak diyorlar.
8 tl olabilir mi dolar???
Altını evde saklamak bir süre sonra geriyor. Altın hesabı iyidir iyi :)Açılmayan bir kumbara alıp her ay içine altın mı atsam diyorum
Açılmayan bir kumbara alıp her ay içine altın mı atsam diyorum
Bankadaki kiralık kasalar sizce hesaplı olur muÜç şey söyleceğim bankacı olarak.
Altın altın altın.
Ben nakit olarak vadesiz hesaba atıyorum,altın hesabımda var altın düştükçe alıyorum yükseldikçe satıyorum . Sonra tekrar aynı işlem , tabi bu dediğim toplu para olursa çok kazançlı oluyor ilk aşamada para biriktirmek daha mantıklıBen olsam altın vs alırım.
Döviz ne alemde bilmiyorum.
Ama bekarken çok büyük eşeklik edip hiç birikim yapmadım.
3 senede oturduğum evi alırdım rahat.
Ev sahibim gel sana vereyim demişti..
Sizde kafaya erken dank etmiş.
Ben olsam altın alırım ya da ev alıp borcunu öderim.
Kazancının yarısını biriktirmek için at kumbaraya. Kalanı ile idare et. Önce biriktirecegin miktari ayirirsin. Kalanını harcarsınHerkese selam.
Çok ama çok müsrif bir insanım. Yaklaşık 2 senedir çalışıyorum. Mühendisim. Aylık gelirim 3600 3700 gelirim var. Ailemle yaşıyorum. Tabi aileme destekte oluyorum.
Ama şimdiye kadar 8 küçük altın ancak alabildim. Çünkü musrifim. Ama artık birikim yapmaya karar verdim. 1500 tl kadar da nakit geçti elime. Altınları bozdurduğumda 6000 tl gibi bir para geçiyor elime.
Zamdan sonra mesailerle maaşım 4250 4500 civarında olacak. Aylık 1500 2000 bin tl civarı birikim yapmaya başlayacağım.
Sizler nasıl birikim yapıyorsunuz? Dolar alıp dolar hesabına mı aktarmak, altın hesabı mı açtırmak yoksa ziraat katılım gibi bankalara katılım hesabı açtırmak mı daha mantıklı sizce ?
Peki bankalarda altın hesabı açtırmak için hesap işletim ücreti oluyor mu
Bir şey soracağım.
Altın mı dolar mı???
Dolar artacak diyorlar.
8 tl olabilir mi dolar???
Bankadaki kiralık kasalar sizce hesaplı olur mu
Peki bu makas aralığı en düşük olan banka hangisidir. Maaşı i bankasından alıyoruzOlmaz.
Altın mevduatı yapın, neden kasa kirası veriyorsunuz?
bide bekar ve ailenle yaşıyormuşsunb çok kolay.Herkese selam.
Evet bende boyle yaptim zaten altina cevrilen para hesapta nakit para gibi gorunmedigi icin harcayamiyorsundabide bekar ve ailenle yaşıyormuşsunb çok kolay.
bankada altın hesabı aç.Maaşını aldığında 2000 TL otomatik o hesaba gönder,onu elleme bir daha.elinde kalanla geçinmeye çalış,artarsa ay sonunda ilave edersin altın hesabına