- 10 Mart 2019
- 573
- 516
- 23
Merhaba hanımlar. Ben kucuklugumden beri calıstım ilkokul yıllarında bahce tarla isinde calısır o yıl hangi sınıftaysam onu o parayla okudum lise uni hepsi boyle 13 yasından beri ailemden bir lira almamısımdır eminim. Aslında buna mecbur bırakıldım annem sorunlu biriydi babam uvey tek dertleri beni bir an once evden cıkarmak neyse. Ikı yıldır calısmıyorum hayatımda ilk defa o da hamilelik bebek durumları. Kpss ye hazırlanıyorum. Evlenmeden once azcık param vardı. Evlenirken bana kimse Bısey takmadı zaten kimsesiz evlendim. İkı senedır canta ordum sattım ikinci el sitelerinden kullanmadığım esyaları sattım esimin verdıgın harclıklar kızıma takılan azcık altın hepsını biriktirdim. Bir lira gecse elime kumbaraya atarım. Ama bazen oyle abartıyorum ki mesela soru bankası almam gerek eskilerinın ısaretledıgım yerleri silip tekrar cozuyorum. Eve yemek soyleyım dıyorum kırkyılda bırsonra aman bosver evde yap bıseyler dıyorum. Saclarım kendim keserim boyarım kaşımı kendim alırım en son 3 yıl once dugunumde gittim galıba kuafore abartıyor mıyım bilmiyorum var mı benim gıbı aranızda yoksa ben mi tuhafım. Simdiden tesekkur ederım