Para biriktirme takıntım

Ya bana nedense cok dogru geldi bu yasam tarzi.
Tuketim caginda sizin gibi insanlar bence nadir ve degerli, benim hedefim sizin gibi olmak aslinda. Bence dogru yapiyorsunuz.
Tabi bu hayat tarzi sizi mutsuz kilmiyorsa, ve takinti seklinde degilse.

Aferin ben seni çok takdir ettim. Kadinlarin cogu para harcayim yan gelim yatim derdinde. Kıytırık okullari parayla okuyup evde cocuk bakiyorum ayagina yillarca calismiyorlar. Ben tuhaf bi yan goremedim. Ben de kendim keserim saclarimi. Kuafore en son ben de dugunumde gittim xD tutumlu degilim cok guzel para da batiririm ama calismayi sever ve kendim kazandigmi harcarım. Kadin dedigin zaten bi kaş aldirmak bi dip boya yaptirmak ne bileyim bi agda icin kuafore gitmemeli. Kadin dediginin elindem is gelmeli. Iki kıl için disariya gidene ben kadin bile demem. Gecen arkadasim boyatmaya gitmis sacini yeşil renge, o renk yoktur diye yaninda goturmus boyayi ona ragmen kuaför 1000 lira almis. Buna anca salaklik denir ya. Vala kadinlarin cogu elime uc kurus gecince salaklasio.

canım sen şu mevcut durumunda en doğrusunu yapıyorsun.
Harca rahat et demek isterdim ama kendine ait evi arabası olan insan isterse çalıştığının hepsini kuaföre yatırsın dert değil ama senin şu anki durumun ve konularına göre kesinlikle para biriktirmen şart!
bence iş bile bulmalı çalışmalısın çocuk büyüyünce.

Aferin ben seni çok takdir ettim. Kadinlarin cogu para harcayim yan gelim yatim derdinde. Kıytırık okullari parayla okuyup evde cocuk bakiyorum ayagina yillarca calismiyorlar. Ben tuhaf bi yan goremedim. Ben de kendim keserim saclarimi. Kuafore en son ben de dugunumde gittim xD tutumlu degilim cok guzel para da batiririm ama calismayi sever ve kendim kazandigmi harcarım. Kadin dedigin zaten bi kaş aldirmak bi dip boya yaptirmak ne bileyim bi agda icin kuafore gitmemeli. Kadin dediginin elindem is gelmeli. Iki kıl için disariya gidene ben kadin bile demem. Gecen arkadasim boyatmaya gitmis sacini yeşil renge, o renk yoktur diye yaninda goturmus boyayi ona ragmen kuaför 1000 lira almis. Buna anca salaklik denir ya. Vala kadinlarin cogu elime uc kurus gecince salaklasio.
keşke bana gelseydi ben boyardım

canım sen şu mevcut durumunda en doğrusunu yapıyorsun.
Harca rahat et demek isterdim ama kendine ait evi arabası olan insan isterse çalıştığının hepsini kuaföre yatırsın dert değil ama senin şu anki durumun ve konularına göre kesinlikle para biriktirmen şart!
bence iş bile bulmalı çalışmalısın çocuk büyüyünce.
Cocuk buyusun hemen baslıcam Allah izin verirse incelik atanmak olmazsa ozelde baslıcam cok tesekkur ederım

Ya bana nedense cok dogru geldi bu yasam tarzi.
Tuketim caginda sizin gibi insanlar bence nadir ve degerli, benim hedefim sizin gibi olmak aslinda. Bence dogru yapiyorsunuz.
Tabi bu hayat tarzi sizi mutsuz kilmiyorsa, ve takinti seklinde degilse.
COk tesekkur ederım bana tuhaf gelmiyor aslında cevrem den oyle tepki alınca ben mi giremiyorum tuhaflıgı diye sordum.

COk tesekkur ederım bana tuhaf gelmiyor aslında cevrem den oyle tepki alınca ben mi giremiyorum tuhaflıgı diye sordum.

benim acikcasi donemlerim oldu bugune kadar,
har vurup harman savurdugum,
son kurusa kadar harcarken on kez dusundugum,
arada takildigim falan.
su aralar minimum tuketim, ikinci el secenek olmadiginda yeni urun al modundayim ve gayet de kendimi iyi hissediyorum.

Insan elbette kendini cok strese sokmamali, ama siz eger bu sekilde rahatsaniz bence guzel.

Ayrica kendi isini kendi yapan insanlara da imreniyorum.
Benim ananem oyledir, kadindaki yaraticilik resmen beni buyuluyor, kac yasinda, hala her evine gidisimde bir yenilik buluyorum, tamamen kendi dusunmus tasarlamis hatta uretmis.

Arkanızda bı destekçiniz olmadığı için size olumsuz yorumda bulunamayacağım.
Çocukluğunuzda çok sorunlu geçmiş.

Yanlız şunu belirtmeden geçemeyeceğim.
Eğer ilerde bu durumu çocuğunuza yansıtır iseniz çocuğunuz ile çok sorun yaşar araya mesafe girer.

Evladınıza ilerde sıkılık yapmayın.

Birde bu durumu hayatına yaymış olan insanlar var. Bı yere gitmek istese arkadaşları gitmez, misafirine cimri davranır, para gitmesin diye bişey yemez içmez. Ben bu tarz insanlardan uzak duruyorum rahatsız oluyorum. Gidiyoruz bı yere istediğimi yiyip iciyorum karşımdaki almıyor.

Bugün plevne marşı ve olive12nin mantikli ve okkali yorumlarına takmış durumdayım bugün ki son plevne marşı ile günü kapatacagim ...

Tuna Nehri akmam diyor,
Etrafımı yıkmam diyor,
Şanı büyük Olive12 paşa,
Açıklayıcı bir biçimde anlatmadan cikmam diyor.

Olive şaka maka bi yana yorumlarına bol bol rastlıyorum aşırı mantıklı konuşan birisin..

Bu arada konu sahibi yineliyorum ekonomi bakanı olma konusunu bi düşün derim. :KK71:

Hahahahahaha ya ben de aynisini dusundum ne tatlisiniz ya.

benim acikcasi donemlerim oldu bugune kadar,
har vurup harman savurdugum,
son kurusa kadar harcarken on kez dusundugum,
arada takildigim falan.
su aralar minimum tuketim, ikinci el secenek olmadiginda yeni urun al modundayim ve gayet de kendimi iyi hissediyorum.

Insan elbette kendini cok strese sokmamali, ama siz eger bu sekilde rahatsaniz bence guzel.

Ayrica kendi isini kendi yapan insanlara da imreniyorum.
Benim ananem oyledir, kadindaki yaraticilik resmen beni buyuluyor, kac yasinda, hala her evine gidisimde bir yenilik buluyorum, tamamen kendi dusunmus tasarlamis hatta uretmis.
İkinciele bende cok sıcak bakıyorum. Bulunduğum cevrede bunu pek dile getirmiyorum tuhaf bakıyorlar neyse. Tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın.

Arkanızda bı destekçiniz olmadığı için size olumsuz yorumda bulunamayacağım.
Çocukluğunuzda çok sorunlu geçmiş.

Yanlız şunu belirtmeden geçemeyeceğim.
Eğer ilerde bu durumu çocuğunuza yansıtır iseniz çocuğunuz ile çok sorun yaşar araya mesafe girer.

Evladınıza ilerde sıkılık yapmayın.

Birde bu durumu hayatına yaymış olan insanlar var. Bı yere gitmek istese arkadaşları gitmez, misafirine cimri davranır, para gitmesin diye bişey yemez içmez. Ben bu tarz insanlardan uzak duruyorum rahatsız oluyorum. Gidiyoruz bı yere istediğimi yiyip iciyorum karşımdaki almıyor.
Yo ben misafir agırlamayı cok severim yedirmeyiz ıcırmeyı aramam asla bende oyle birinin evine gitsem rahatsız olurum elbet tavsiyelerinizi dikkate alıcam tesekkur ederım.

Back
X