Para delisi miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi DEMRE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında bir b planı yapmayı düşünüyorum ama şu dönem çok riskli geliyor

Aslında bir b planı yapmayı düşünüyorum ama şu dönem çok riskli geliyor
Şu dönem en azından ar-ge çalışmasını yapın, nedir ne değildir öğrenin, almaniz gereken sertifika ,eğitim varsa onu halledin, hayali bir yol oluşturun, bu işte olanlarla kontak kurun, öğrenmeniz gereken program varsa bilgisayarda onlarla hasır neşir olun...kiiii bir gün aniden kovulursaniz ise nereden başlayacağınızı bilin

Buyuk oğlum LGS ye gireceği için önemli bir senedeyiz sesini kesti .ama akşam haber göndermiş yaz tatilinde üç ay annen baksın diye .ben zaten alacam cocukalrimi yaz tatilinde okulların kapanmasını ve şu LGS sinavinin geçmesini bekliyorum

Bende idareliyimdir orta halliyimdir herşeyde ama gidipte bir spor ayakkabiya 500 yada 1000 TL vermem mesela . Temiz daha uygun fiyatlı alır giyerim .ama gezerim tatilimi cocukalrimla yaparim uygun turlar olursa giderim banada böyle mantıklı geliyor

Bir erkek paranizi diline doluyorsa onu yemek istediginden. Aynisi evlat icinde gecerli. Bazi insanlar taniyorum annelerini babalarini cimri olmakla suclarlar. Halbuki anne baba sadece bos harcamalar yapmiyor. Cocugu yine zor durumda olsa yine yardim ederler ama. Bence kinseyle birikiminiz oldugunu paylasmayin.

Çok haklisiniz

Yurtdışı tatilleri ucuza nasıl yapılır nerelere gidilir detaylı bir başlık açsanız baaya bir sevaba girersiniz, özeniyorum size

Acil kanka olmalıyız
Bana lazım olan arkadaş budur. 10.000₺ ye düşmüş çanta koş al kafasından dolayı batık durumdayım

Senin gibi olmadığım, kendimi gençken bu şekilde eğitmediğim için çok pişmanın. Ne güzel geziyorsun bir sürü

bu arada c planı olarak önerim sürücü kursu hocalığı sertifikası alabilirsiniz. asgari ücret alıyorlar ancak genel olarak hoca ihtiyacı var her ilde. kenarda bir c planı olarak durabilir.

Kimin ne dediğini önemsemeyin. Size katkısı olan yorumlar dışındaki eleştirileri göz ardı edin.
Aynı yaştayız, evliyim, iki çocuğum var ama bende geleceğimi güvence altına almayı, çocuklarım kendi ayakları üzerinde durana kadar onlara sağlayacağım katkıyı düşünüyorum. Çünkü olumsuz şeyler yaşamayacağımın garantisi yok. Bunun neresi cimrilik?
Tam tersi davransam vurdum duymazlık olurdu.
Size bunu diyenlere "benim geleceğimi garanti altına mı aldın bu kadar emin konuşuyorsun" deyin ve konuyu kapatın.
Olması gereken şekilde yaşıyorsunuz siz memnunsanız kimseyi ilgilendirmez.

Bence adamın sizden tırtıklayamadıklarında gözü kalmış. Hırsından laf etmiş takmayın..

Siz siz olun biriyle ilişkiniz olsa bile bu kadar verici olmayın ve kazancınız ve giderlerinizle ilgili detay vermeyin. Bilmesinler ne gerek var..

Tek başınıza yaşamaya çalışan sorumlulukları olan birisiniz. Bunun hastalığı var tadilatı var, çocukların artan giderleri var. Nereye masraf çıkacağı belli mi olur? Para her zaman herkese lazım..

Ben de gösteriş için sürekli alışveriş yapmayı sevmem. Dışarıda gezeyim orada burada yemek yiyeyim demem. Telefon iphone olsun demem. Piyasadakilerin çoğu işimi görüyor sonuçta. Hele bu ülkede ederinden çok vergiye verirken sürekli yeni şeyler almak enayiliktir..

Yurtdışı tatilleri ucuza nasıl yapılır nerelere gidilir detaylı bir başlık açsanız baaya bir sevaba girersiniz, özeniyorum size
Buradan Trabzon'a git, biraz orada gez. 65 TL'ye her yarım saatte bir gecen Batum otobusune bin, 4 saat sonra sınırdan kimliginle geç (malesef zorunlu PCR testi ve sırf türk olduğun için odedigin 50 TL yurtdışına çıkış harc pulu var). Çıkınca 1,5 lariye(6tl) minibüse bin,şehir merkezine git.en meshurr yemeği bir tabak dolusu hinkali 5 lari (20 TL), bir başka öğün en meşhur ikinci yemeği kocaman adjarian hacapuri 10 lari (40 TL), yerel biraları 2,5 lari (10 TL) , şarapları markette koca şişe 8 lari (34 tl) ister uygulamalarla insanlarda misafir ol,ister hostellerde üç kuruşa oda kirala...birkaç gün gezip 25 lariye (100 TL) trene bin, tifliste in. Tüm ulaşımını 0,5 lari (2 TL) olan ve bir saat boyunca ücretsiz aktarma yapabilecegin otobüslerle yap, hinkali ve hacapuri yemeye devam et
Al sana ucuz tatil ...
Bu arada 'amaaaan Gürcistan fakir ülke,bir şey yok' diyenlere sakın sakin aldırmayin. Onca ülke gezdim,bence iclerinden gerçekten Cook güzel olanlarından birisi Gürcistan'di. Pasaport yok,vize yok..daha ne???
Şu fotolar da internetten. Yakın zamanda gitmek isteyen olursa (ki havası da soğuk değil,bizimkiyle aynı) bana yazabilir. Seve seve yardımcı olurum.

Helal olsun size gerçekten

sizin de b planınız bu konuda danışmanlık vermek olabilir çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…