Evet canım.babalari benni aldattığı kadınlada boşandı .ucu yaşıyor şimdi .iyiler hergun akşamları konuşuyoruz .tatillerde alıyorum.Milleti sallamayin nasıl istiyorsanız öyle yapin .
Herkes her yorumu yapar.
O beyfendi sizi yiyememis o yüzden boş konuşmuş.
Sizin eski konularınızi biliyorum
Çocuklar hala babada mi?
Çocuklarla iletişiminiz nasıl?
Sizi ariyorlar mi?
Hayır çalıştığım için nafaka almiyorumAyağını yorganına göre uzatan bi hatunsunuz. Bunun nesi cimrilik ?Adam size bunu dediyse niyet asla iyi değildir.
Valla ben sizin yanınızda epey cimriyim
tabi benim cimriliğim kendime. Bu arada eski eşiniz nafaka vermiyor mu ?
Aranızı duzeltmenize sevindim.Evet canım.babalari benni aldattığı kadınlada boşandı .ucu yaşıyor şimdi .iyiler hergun akşamları konuşuyoruz .tatillerde alıyorum.
İyi ama çocuklar için ? Kendinize almayabilirsiniz ama anlattığınıza göre yük tamamen sizdeHayır çalıştığım için nafaka almiyorum
Çok tşk ederim ince dusuncenizden dolayiAranızı duzeltmenize sevindim.
Çocuklar bende değil .babalarindalar bende aylık çocukların dershanesini oduyorumİyi ama çocuklar için ? Kendinize almayabilirsiniz ama anlattığınıza göre yük tamamen sizde
Ev kirası olmayınca yetiyorum şu an kendime ama ne kadar daha calistirirlar özel sektörde bilemiyorumSiz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yaşayın. Bu anlattıklarınızla yorum yapmak zor açıkçası, gayet makul şeyler söylüyorsunuz ama asgarinin biraz üstü bir ücretle dediklerinizi nasıl yapabiliyorsunuz onu anlayamadım. Bir de bunu birkaç kişi söylediğine göre haklılık payları vardır diye düşünüyorum ama yine de devir para delisi olmayı gerektiriyor, herkes kendi geçimini düşünmek zorunda.
Çok haklısınızTamam birikim yapiyosunuzdur kendinizi güvenceye almak için sonuna kadar haklisiniz ve sizin bileceğiniz iş.Ama bunu kimseyle paylaşmayin ve lütfen dillendirmeyin,insanlar paralaru varken bile artik hep yok diye ağladiklari için insanlarda bi önyargı iğreti oluştu param yok yada birikim yapiyorum diyenlere.En güzeli konuşma kendi yaginda kavrul kimseyede bişeyini anlatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?