Para engel midir

Siz fikir üretmeyin ayrıca konuma,gayet açık ve net ben paraya tama etmiyorum zaten çıkmıyor dışarıya para olamadıkça napıcaz diyor.Ne

Işsiz olduğun belli
Evet paraya tamah etmediğin için kocan dışarı çıkarmıyor seni.

Hanimefendi buradaki insanlar gayet güzel ve kibar bir sekilde size cozum onerileri sunmaya calismislar ama sizin tavriniz nedir boyle?İyi madem hesap numarani gonder gezmeye para gonderelim sana.Sana yardimci olmaya calisan insanlara burda diklenecegine git kocana yap artisligini.Cozum falan sunmayin arkadaslar ne yaparsa yapsin.Daha yazicamda ban yemek istemiyorum senin icin.

Siz fikir üretmeyin ayrıca konuma,gayet açık ve net ben paraya tama etmiyorum zaten çıkmıyor dışarıya para olamadıkça napıcaz diyor.Ne

Işsiz olduğun belli

Bu kadarı da fazla. Çayı kahveyi boşver de önce ruhumu nasıl duyururum kalbimi nasıl temizlerim ona kafa yor

Biz termos aldık çayımızı yanımıza alıyoruz buzlukta her zaman börek çeşitleri olur geniş zamanda yapıp kaldırıyorum onlardan alırız evde varsa kuruyemiş Dr alıp çıkıyoruz sahil olur orman olur biraz yürüyüp piknik gibi yapıp geliyoruz böylece az masrafla güzel anılar biriktiriyoruz

Ben seni hatırlıyorum eşinin aile üyelerinin çoğunun ciddi sağlık problemleri vardı...seni duygusal olarak ihmal ettiğini hissediyorsun.Anladigim kadarıyla çok ciddi maddi problemleriniz de varmış... Eşine " gel birlikte yürüyüş yapalım " demen "dışarı çıkıp birşeyler yapmak istiyorum" dan daha çerçevesi belli bir cümle .Bence senin sonu alım gücüne dayalı birşeyler yapmak istemenden de cekiniyor.

Para hem engel hem degıl. Gezmek ıcın avm yada boyle cadde ustu bır yere gıdıyorsan ıster ıstemez harcanıyor mevsım etkılıyor tabı kısın harcanıyor. Ama havalar guzellesıyor evınızın cevresı musaıtse termeso cayı koyarsınız bır kek cırpar cardakta oturursunuz ıste bu da kadın kadına guzel oluyor esıne de ıkı haftada bır onca cık yemege gıdın. Normal zamanda komsunla dısarı cık. Ben oyle yapıyorum sımdılık esım yogun calısıyor.

Işsiz olduğun belli
Kiz kafayi mi yedin millete saldiriyon al cocugu her gun cik disari evde bunalmisin

Siz böyle yapın,teşekkür ederim.
Ay onu beğenmiyorsunuz bunu beğenmiyorsunuz.
Herkesi tersliyorsunuz.
Tutup biz mi para verelim dışarı çıkmanız için?
Milleti azarlamaya ne gerek var,ifrit oluyorum şöyle konu sahiplerine. Bir haddinizi bilin yahu,hem soru sorup hem terslemek ne demek?
Valla kocanıza hak veriyorum ben. Gerek önceki konunuz gerek bu konunuz hem paracı hem agresifsiniz. Eşinizin sizinle dışarı çıkmak istememesi parayla alakalı değil.

Siz böyle yapın,teşekkür ederim.

İnsanlar size gayet düzgün cevaplar yazmışlar
Hava güzel, paranız yoksa bile sahil kenarında yürümek bedavaya da yapılır yazmışlar ama siz ters cevaplar yazmışsınız
Ne istiyorsunuz anlamadım, kredi kartına borç takın her gün Starbucksa gidin mi yazalım???

Bosver esini kendin cik. Ise baslayinca da para var vakit yok dersiniz. Vaktin bolken cik gez. Belki esin de takilir pesine

KK'ye katıldığımdan beri evlenmekten korkar oldum.Görende lüks restorantlarda yemekler yemek istemişsiniz gibi düşünür.Altı üstü sahilde dolanmak,belki çay içmek istemişsiniz.İstekleriniz gayet makül şeyler.

Gayet makul ve mantıklı cevaplara niye çemkiriyorsunuz? Evden sandviç hazırlayıp termosa çay koyun çıkın dolaşın demekte ne var? Ya da 1 simiti bölüşüp dolaşın demekte? Siz eşinize böyle yaklaşsanız zaten o da anlar paranın önemli olmadığını hava almak için gerekmediğini.ama size evden birşeyler hazırlamak belli ki eziyet geliyor yada simiti paylaşmak az geliyor.o zaman sorunuza cevap vereyim evet siz paraya tamah ediyorsunuz ve sizinle parasız gezilmez kimse de sizinle gezmez böyle davranırsanız.ayrica eski konularınızı biliyorum kv ve kp hasta olduklarını bile bile evlenip sonra hep hastalık hastalık eşim onlarla ilgileniyor bunaldim diyen arkadaşsınız.bahsettiginiz hastalıklarda koah,kanser gibi ciddi ve ağır hastalıklardi.yani bence siz psikolojik destek alın acilen yazdıklarınıza bakılırsa hiç sağlıklı bir dönemde değilsiniz.

mantıklı cevaplara bile verdiğiniz tepkiler aslında eşinizin sizi sizden daha iyi tanıdığının göstergesi. Paraya önem vermiyorum deyip simitli, kekli önerileri azımsamanız ve terslemeniz bence sizin para ile olan etkinlikleri ön plana aldığınızın göstergesi. Doğal olarak eşinizin para yok çıkmayalım demesi sizin gibi düşünen birine verilebilecek en mantıklı cevap olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca yazmayı parasız olmanız sizin suçunuz,eşinizin değil. (Adam eve para getiriyor mu? Getiriyor.)
İlköğretim mezunu olup erken yaşta kocaya gitmeyi göze aldıysanız ve kocanız zengin değilse zaten böyle ortalama bir hayat yaşayacağınızı biliyordunuz. Yani demek istediğim siz ne bekliyordunuz? Hani bir çalışan kendi ayaklarının üzerinde duran kadınlar gibi her istediğinizi yapıp her yere gideceğinizi falan mı? Eğer rahat bir hayat yaşayıp kızınıza,geleceğinize bir katkıda bulunmak istiyorsanız ya okuyacaktınız ya okuyacaktınız. Herşey okumaktan geçiyor,hem geçim sıkıntısı üzerine çocuk yapın,sonrada bunalıp bunalıp yorum sahiplerini tokatlayın.. Oldu. Sizin gözünüz yüklerdeyse bir an önce iş bulup çalışmaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…