Para engel midir

Kimse kötü bişey dememiş ki kadına :) soru sormuş ve aldığı her iyi cevaba bağırmış :)

Ne demek istediğini anladim tercümeye gerek yok teşekkür ederim.Ben eşimle birşeyler yapmak istiyorum durumumda ben dışarı nasıl çıkabilirim yazmamışım okuyun.
Ben de sizin ne demek istediğinizi anladım tercüme etmeseydiniz keşke. Anlamış olmanıza rağmen bu kadar gergin olduğunuz için ben de size biraz temiz hava almanız iyi olur dedim zaten.

Sevgiler.

Kimse kötü bişey dememiş ki kadına :) soru sormuş ve aldığı her iyi cevaba bağırmış :)
Bence o kendisine destek çıkılsin istedi maddi anlamda, herkes parasız da gezilir yorumu yapınca gerildi :) yani bekledi ki "aaaaa parasız gezilir mi şekerim olur mu öyle şey, sen sonuna kadar haklısın" gibi yorumlar gelsin. yorumda direkt böyle yazacaktım uğraşmak istemedim temiz hava almasını önerdim şimdi geldim bana da cemkirmis:))

Neyse demek eşi paraci demekle haklıymış

Bahar geldi. Piknik yapabilirsiniz.Benim harika bir termosum var, 20 liraya almıştım yıllardır benimle. Termos ve sandvicle gayet güzel piknikler yapıyorum. Türkiye zaten cennet. Özellikle İstanbul'da harika manzaralı yerle var.
Bu şekilde gezebilirsiniz. Bir piknik ortusu serip çay içip sohbet edebilirsiniz. Çekirdek citlersiniz, evden getirdiğiiniz poğaçalari yersiniz... Hem bebeğin de eline ayağına toprak değer, azıcık rahatlar çocuk.

Abooo yorumumu geri alıyorum. Bu ne şiddet ne celal hanımefendi?
Sizin dışarı çıkmak dediğiniz herhalde AVM'de gezmek, o ara birkaç parça kıyafet almak, birşeyler yemek, cikarayak kahve içmek en son da otopark parası ödeyip eve geri gelmek herhalde. Böyle boş beleş şeylere durduk yerde birkaç yüz lira harciyorsaniz adam tabii ki der, para yokken cikmayalim diye.
Niyetiniz eşinizle bebeğinizle keyifli zaman gecirmekse çok ucuza da bunu yapabilirsiniz . En basitinden bir pazar 1 liraya Veliefendi hipodromuna gidebilirsiniz. Hem at yarısını izler eglenirsiniz hem piknik alanında takilabilirsiniz. Harcayacaginiz çok çok bir benzin olur.
İnsanın kendi elinde valla ucuza gezmek.
Tabii isteyene...
Ama sizin amacınız üzüm yemek değil bagciyi dövmek anlasilan

Son düzenleme:
İlla eşle dışarı çıkmak niye bebeğini hazırla kendin hazırlan bu gün bizim de geliyosan büyür kocacığım de ve çık bağlanmaya gerek yok gibi eşe ki arkadaşların verdiği tavsiyeler üzerine cemkirmeniz minimal aktivitelerin sizi kesmedigini anlamış olup buradan gidiyorum

Son düzenleme:
Zaten basliga bakarsaniz para engel midir? diye soruyor.Ama para olmadan da disarida yapilabilecek guzel aktiviteler oldugunu anlatmaya calisan arkadaslara da cemkiriyor.Demek ki senin icin para engelmis.Ne diye soruyorsun yani.

Bence böyle insanlar eşlerinede bu şekilde tepki veriyordur . Yazık üzülüyorum gerçekten . :)

Zaten basliga bakarsaniz para engel midir? diye soruyor.Ama para olmadan da disarida yapilabilecek guzel aktiviteler oldugunu anlatmaya calisan arkadaslara da cemkiriyor.Demek ki senin icin para engelmis.Ne diye soruyorsun yani.
Bize göre para engel değil ama ona göre engel

Bence böyle insanlar eşlerinede bu şekilde tepki veriyordur . Yazık üzülüyorum gerçekten . :)
Adam para vermeyince evden cikmamayi tercih etmiş adamın beynini yiyor işte çocuk gibi. Al bebeğini parka götür, hiç olmadı sahilde yürü ya da illa avm istiyorsan avmye git gel. Eşi kendisi olmadan çıkarmıyorsa Bi şey diyemem tabi ama insanların ailece Parkta dolaşın önerisine çemkirmesinden belli durumun öyle olmadığı :)

Aman böyle insanlar kendi bacaklarina sıkıyorlar . :) Hayatta tek önemli olan bir kafede oturup yemek yerken foto çekip sosyal medyaya atmak . Ama bu kadınida anlıyorum sosyal medyada insanlar sürekli para harcayıp mutlu olduklarını gösteriyorlar kadınlarda böyle saçmalıyor onlara benzemeye çalışıyorlar . Önemli olan çocuğuyla vakit geçirmesi sen yürüyüş yapalım dedinde eşin sana hayır mı dedi ozaman tamam eyvallah haklısın derim ama bu psikoloji anlamında tamamen bitmiş :)

Başka nasıl etkinlikler var aydınlatın beni lütfen benim aklıma gelmiyor gerçekten 6 aylik bebekle gidelim parka koşsun eğlensin güzel fikir
Yaptığı tek olumlu yorum bu gibi duruyordu ama şimdi baktım bunda da laf sokmuş "6 aylik bebekle gidelim koşsun eglensin" tercümesi: daha emeklemeyi bile bilmeyen bebekle onere onere Park fikrini mi önerdin ne kadar akıllısın başka var mı fikrin aydınlat beni diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…