- 19 Ekim 2018
- 166
- 184
- 103
- Konu Sahibi Caglaaslan
-
Kimse kötü bişey dememiş ki kadına :) soru sormuş ve aldığı her iyi cevaba bağırmış :)KK'ye katıldığımdan beri evlenmekten korkar oldum.Görende lüks restorantlarda yemekler yemek istemişsiniz gibi düşünür.Altı üstü sahilde dolanmak,belki çay içmek istemişsiniz.İstekleriniz gayet makül şeyler.
Ben de sizin ne demek istediğinizi anladım tercüme etmeseydiniz keşke. Anlamış olmanıza rağmen bu kadar gergin olduğunuz için ben de size biraz temiz hava almanız iyi olur dedim zaten.Ne demek istediğini anladim tercümeye gerek yok teşekkür ederim.Ben eşimle birşeyler yapmak istiyorum durumumda ben dışarı nasıl çıkabilirim yazmamışım okuyun.
Bence o kendisine destek çıkılsin istedi maddi anlamda, herkes parasız da gezilir yorumu yapınca gerildi :) yani bekledi ki "aaaaa parasız gezilir mi şekerim olur mu öyle şey, sen sonuna kadar haklısın" gibi yorumlar gelsin. yorumda direkt böyle yazacaktım uğraşmak istemedim temiz hava almasını önerdim şimdi geldim bana da cemkirmis:))Kimse kötü bişey dememiş ki kadına :) soru sormuş ve aldığı her iyi cevaba bağırmış :)
Zaten basliga bakarsaniz para engel midir? diye soruyor.Ama para olmadan da disarida yapilabilecek guzel aktiviteler oldugunu anlatmaya calisan arkadaslara da cemkiriyor.Demek ki senin icin para engelmis.Ne diye soruyorsun yani.Bence o kendisine destek çıkılsin istedi maddi anlamda, herkes parasız da gezilir yorumu yapınca gerildi :) yani bekledi ki "aaaaa parasız gezilir mi şekerim olur mu öyle şey, sen sonuna kadar haklısın" gibi yorumlar gelsin. yorumda direkt böyle yazacaktım uğraşmak istemedim temiz hava almasını önerdim şimdi geldim bana da cemkirmis:))
Neyse demek eşi paraci demekle haklıymış
Bence böyle insanlar eşlerinede bu şekilde tepki veriyordur . Yazık üzülüyorum gerçekten . :)Bence o kendisine destek çıkılsin istedi maddi anlamda, herkes parasız da gezilir yorumu yapınca gerildi :) yani bekledi ki "aaaaa parasız gezilir mi şekerim olur mu öyle şey, sen sonuna kadar haklısın" gibi yorumlar gelsin. yorumda direkt böyle yazacaktım uğraşmak istemedim temiz hava almasını önerdim şimdi geldim bana da cemkirmis:))
Neyse demek eşi paraci demekle haklıymış
Bize göre para engel değil ama ona göre engelZaten basliga bakarsaniz para engel midir? diye soruyor.Ama para olmadan da disarida yapilabilecek guzel aktiviteler oldugunu anlatmaya calisan arkadaslara da cemkiriyor.Demek ki senin icin para engelmis.Ne diye soruyorsun yani.
Adam para vermeyince evden cikmamayi tercih etmiş adamın beynini yiyor işte çocuk gibi. Al bebeğini parka götür, hiç olmadı sahilde yürü ya da illa avm istiyorsan avmye git gel. Eşi kendisi olmadan çıkarmıyorsa Bi şey diyemem tabi ama insanların ailece Parkta dolaşın önerisine çemkirmesinden belli durumun öyle olmadığı :)Bence böyle insanlar eşlerinede bu şekilde tepki veriyordur . Yazık üzülüyorum gerçekten . :)
Aman böyle insanlar kendi bacaklarina sıkıyorlar . :) Hayatta tek önemli olan bir kafede oturup yemek yerken foto çekip sosyal medyaya atmak . Ama bu kadınida anlıyorum sosyal medyada insanlar sürekli para harcayıp mutlu olduklarını gösteriyorlar kadınlarda böyle saçmalıyor onlara benzemeye çalışıyorlar . Önemli olan çocuğuyla vakit geçirmesi sen yürüyüş yapalım dedinde eşin sana hayır mı dedi ozaman tamam eyvallah haklısın derim ama bu psikoloji anlamında tamamen bitmiş :)Adam para vermeyince evden cikmamayi tercih etmiş adamın beynini yiyor işte çocuk gibi. Al bebeğini parka götür, hiç olmadı sahilde yürü ya da illa avm istiyorsan avmye git gel. Eşi kendisi olmadan çıkarmıyorsa Bi şey diyemem tabi ama insanların ailece Parkta dolaşın önerisine çemkirmesinden belli durumun öyle olmadığı :)
Yaptığı tek olumlu yorum bu gibi duruyordu ama şimdi baktım bunda da laf sokmuşBaşka nasıl etkinlikler var aydınlatın beni lütfen benim aklıma gelmiyor gerçekten 6 aylik bebekle gidelim parka koşsun eğlensin güzel fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?