Para engel midir

Haha gerçekten buda laf sokmaymis bende yanlış yazdı sandım meğer birine cemkiriyormis

Kesinlikle katılıyorum parka gidip ezik ezik parkta simit yerken fotoğraf atacak hali yok ya hanımefendinin sonra millet ne der mazallah:) ah ahh şu instagram herkesi delirtti. Ne zamandır fotoğraf paylaşmıyorum artık saçma bulmaya başladım çünkü. Zsten kendi fotoğrafımı atmayali uzun zaman oldu. Çok güzel bi kare yakalarsam onu paylaşıyorum. Millet mesaj atıyor yüzünü görelimmm, yaşıyor musun sennnn. Yahu yaşıyor muyum merak ediyorsan ara sor, bunlar için paylaşım yapmak nefes almak gibi olduğu için biraz uzak kalınca öldün sanıyorlar :)

İnsanlar size fikir sunuyor fakat ukalaca cevap veriyorsunuz. Ya konu açmayın yada yapılan yorumlara saygılı olun.

para engel mi demissiniz herkes de evet engel ama asilabilir bir engel, alternatif cozumler var demis. niye kiziyorsunuz, kimseden tavsiye almayacaksaniz niye konu aciyorsunuz ya forumun mantigina ters.

Kendi de yazmamış yalnız bebeği kaç aylık
Ona rağmen çemkiriyor, oradan belli zaten konuyu ona buna saldırmak için açmış
Ayrıca bebek 6 aylık olunca sanki yürüyüşe çıkılmıyor
İlle koşması, zıplaması lazım
Aman neyse

Aynen yaaa,
Önce farketmemiştim şimdi sen yazınca farkettim. Önce güzel haklısınız yazdı da sonra birden niye cozuttu diye düşünüp duruyodum

Sahildeki belediyeye ait yerde içtiğim kahvenin tadını başka yerde alamıyorum. Hava kararınca o manzaraya karşı ve en önemlisi kasıntı insanlar olmadan öyle huzur verici oluyor ki... Bir zamanlar dururmum çok iyiydi, yurticinde en elit yerlere de gittim ama inanın o kasıntılık beni mutsuz ediyor.

Senin derdin hava almak değişiklik yapmak değil. Büyük ihtimalle sosyal medyada görüp arkadaşlarını kıskanmışsın herkes gibi arabaya binelim güzel yerlere gidip oturup yemek yiyelim fotoğraf çekilelim gezip tozalım istiyorsun. Kocan da haklı paran yoksa dışarı çıkma çünkü senin derdin hava almak olsaydı yukarıda sana ne güzel tavsiyede bulunmuş insanlara karşı ters ters cevap vermezdin

Konu sahibi kocasından çıkaramadığı hıncı yprum yazanlardan çıkarmış

Konu sahibinin teyid ettirmek istediği; parasız dönemde de olunsa dışarı çıkıldığında illaki bi yerlerde oturulmalı, yenilmeli, içilmeli.
Konu sahibinin eşi, parasız dönemde de olsa dışarı çıksalar, eşinin küçük şeylerle yetinemeyeceğini ve zorda kalacaklarının farkında olduğu için parasız dönemde çıkmak istemiyor.

K.k hatunları siz polyanna mısınız kuzum? Öyle evden termosla, sandviç, kek, börek, çekirdekle olacak iş mi bu?

Ama bir önceki konusu "eşimle son 100 TL sini yarı yarıya bolustuk...50 TL sermaye ile yapabileceğim bir iş var mı?" şeklinde ...çok bunaldi nereye catacagini mi bilmiyor....kendimden 11 yaş büyük adamla sıkıntı çekmek için evlenmedim mi demek istiyor ben de anlamadım!

Tedavi olmaya çalışın, sonra gezmek için kredi çekilmesine gerek olmadığını anlarsınız. Diğer bir önerim de bu halinizle insanların enerjisini emmemek adına dışarı çıkmamaya gayret edin. Bi ara okursunuz

Niye olmasın evde yemek yiyip kek çayını alıp sahile gitmek zor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…