- 7 Kasım 2016
- 738
- 1.579
- 113
- Konu Sahibi Caglaaslan
-
Haha gerçekten buda laf sokmaymis bende yanlış yazdı sandım meğer birine cemkiriyormisYaptığı tek olumlu yorum bu gibi duruyordu ama şimdi baktım bunda da laf sokmuş"6 aylik bebekle gidelim koşsun eglensin" tercümesi: daha emeklemeyi bile bilmeyen bebekle onere onere Park fikrini mi önerdin ne kadar akıllısın başka var mı fikrin aydınlat beni diyor
Kesinlikle katılıyorum parka gidip ezik ezik parkta simit yerken fotoğraf atacak hali yok ya hanımefendinin sonra millet ne der mazallah:) ah ahh şu instagram herkesi delirtti. Ne zamandır fotoğraf paylaşmıyorum artık saçma bulmaya başladım çünkü. Zsten kendi fotoğrafımı atmayali uzun zaman oldu. Çok güzel bi kare yakalarsam onu paylaşıyorum. Millet mesaj atıyor yüzünü görelimmm, yaşıyor musun sennnn. Yahu yaşıyor muyum merak ediyorsan ara sor, bunlar için paylaşım yapmak nefes almak gibi olduğu için biraz uzak kalınca öldün sanıyorlar :)Aman böyle insanlar kendi bacaklarina sıkıyorlar . :) Hayatta tek önemli olan bir kafede oturup yemek yerken foto çekip sosyal medyaya atmak . Ama bu kadınida anlıyorum sosyal medyada insanlar sürekli para harcayıp mutlu olduklarını gösteriyorlar kadınlarda böyle saçmalıyor onlara benzemeye çalışıyorlar . Önemli olan çocuğuyla vakit geçirmesi sen yürüyüş yapalım dedinde eşin sana hayır mı dedi ozaman tamam eyvallah haklısın derim ama bu psikoloji anlamında tamamen bitmiş :)
Ben de şimdi farkettim cemkirmelerine beğenmedim ifadesi bırakıyordum, olumlu Bi şey görünce 2. defa okudumHaha gerçekten buda laf sokmaymis bende yanlış yazdı sandım meğer birine cemkiriyormis
Yaptığı tek olumlu yorum bu gibi duruyordu ama şimdi baktım bunda da laf sokmuş"6 aylik bebekle gidelim koşsun eglensin" tercümesi: daha emeklemeyi bile bilmeyen bebekle onere onere Park fikrini mi önerdin ne kadar akıllısın başka var mı fikrin aydınlat beni diyor
Yaptığı tek olumlu yorum bu gibi duruyordu ama şimdi baktım bunda da laf sokmuş"6 aylik bebekle gidelim koşsun eglensin" tercümesi: daha emeklemeyi bile bilmeyen bebekle onere onere Park fikrini mi önerdin ne kadar akıllısın başka var mı fikrin aydınlat beni diyor
Ama bir önceki konusu "eşimle son 100 TL sini yarı yarıya bolustuk...50 TL sermaye ile yapabileceğim bir iş var mı?" şeklinde ...çok bunaldi nereye catacagini mi bilmiyor....kendimden 11 yaş büyük adamla sıkıntı çekmek için evlenmedim mi demek istiyor ben de anlamadım!Konu sahibinin teyid ettirmek istediği; parasız dönemde de olunsa dışarı çıkıldığında illaki bi yerlerde oturulmalı, yenilmeli, içilmeli.
Konu sahibinin eşi, parasız dönemde de olsa dışarı çıksalar, eşinin küçük şeylerle yetinemeyeceğini ve zorda kalacaklarının farkında olduğu için parasız dönemde çıkmak istemiyor.
K.k hatunları siz polyanna mısınız kuzum? Öyle evden termosla, sandviç, kek, börek, çekirdekle olacak iş mi bu?
Niye olmasın evde yemek yiyip kek çayını alıp sahile gitmek zor mu?Konu sahibinin teyid ettirmek istediği; parasız dönemde de olunsa dışarı çıkıldığında illaki bi yerlerde oturulmalı, yenilmeli, içilmeli.
Konu sahibinin eşi, parasız dönemde de olsa dışarı çıksalar, eşinin küçük şeylerle yetinemeyeceğini ve zorda kalacaklarının farkında olduğu için parasız dönemde çıkmak istemiyor.
K.k hatunları siz polyanna mısınız kuzum? Öyle evden termosla, sandviç, kek, börek, çekirdekle olacak iş mi bu?
Konu sahibi arkadaş bu tür önerilerde bulunduğumuz için ağzımıza çayı termosuyla soktu daNiye olmasın evde yemek yiyip kek çayını alıp sahile gitmek zor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?