Para engel midir

Benim en mutlu günlerimden biri geldi aklıma şimdi. Kızım küçüktü. Önce parkta termostan çayımızı içmiştik. Sonra sahilde simit alıp paylaşmıştık. Eşim, ben, kızım...hiç bir özelliği yoktu o günün.. ama içimde çok güzel bir anı olarak kaldı.

Ne para ne pul... önemli olan kanaat, önemli olan mutluluğun kaynağını görebilmek.

Abla sen ne istiyorsun cidden yorumları okudum gerçekten hiçbir şey anlaşılmıyor dediklerinden. Anca millete laf sokmaya gelmişsin; eşin seni sallamıyor, acısını milletten çıkarmaya geldin sanırım başka açıklaması yok.

Başka nasıl etkinlikler var aydınlatın beni lütfen benim aklıma gelmiyor gerçekten 6 aylik bebekle gidelim parka koşsun eğlensin güzel fikir

"Parka gidin" önerisine teşekkür ediyorsun, güzel önerilerde bulunanlara "Ben dışarı çıkabilir miyim diye sormadım" bilmem ne. Evet parasız yapabileceğiniz şeyler de var. Ha şöyle desen sana hak verilebilirdi. "Ben de özeniyorum bir kafede oturmaya" falan ama parka çocuğu götüreyim güzel fikir deyip gelen mis gibi önerilere çemkiriyorsun.

Çık dışarı, biraz oksijen al allasen. Temiz hava iyi gelir.

Orada ironi yapmış canım.6 aylık çocuk sanki yürüyor da parkta koşup eğlenecek demek istemiş.

Orada ironi yapmış canım.6 aylık çocuk sanki yürüyor da parkta koşup eğlenecek demek istemiş.

Hahahaha ay tekrar okuyunca fark ettim de evet.

Eski konularına baktım 50 lirayla nasıl birikim yapsam diye düşünecek halde, millet Starbucks'a git, kocan çok cimriymiş aaa demediler diye bozuluyor. Gitsin kocasına çemkirsin, bize ne.

Erken yaşta evlenmenin ve yaşına göre büyük koca seçmenin getirdiği bunalımlar bunlar.

Simit için çıkmıyoruz hanımefendi maksat dışarı çıkabilmek eşim para olmayınca çıkmıyor,ama bana paraya önem veriyorsun diyor?
Her çıktığınızda yiyelim içelim derseniz adam çıkmak istemez, yapın bir çanta yürüyüşe gidin çantadan atıştırın arada bir yiyin. Asgari ücretse eşiniz evet haftada bir dışarıya çıkıp yiyip içmek çok fazla hayat pahalı, ha aksi durumda bırakın kvye çocuğu gidin çalışmaya para kazanın

Arkadaşım konunda haklı iken yorumlara ters konusup haksız duruma düşüyorsun. Anladığım kadarıyla cok bunalmışsın ce patlamaya hazır bomba gibisin. Sadece dışarı çıkmadığına degil ufak bebegin olduğu için onun verdigi yoğunluğunda bu strese etkisi oldugunu düşünüyorum. Ruhunu dinlendirmezsen bebeğine verimli olamazsın. Cok yogun ve bunalımda olduğunu hissettim açıkçası. Sakinles lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…