- 16 Ağustos 2016
- 3.683
- 9.289
- 158
Lafın gelişi tabii 100 TL.100 liraya takım mı var?
soz gondolu muSizi bilmem ama ben fakirlikten alamıyorum. Orta sehapamın üstüne bir aksesuar almak istedim. 200 liradan aşağı aksesuar yok. Evimde hiç aksesuar yok. Söz tepsim, söz gondolum dışında. Başka da olamayacak sanırım.
Halk eğitim kurslarına vs katılıp kendim yaparsam anca öyle olur.
Sizin gibi olmak istiyorumBence cimrisiniz
Çünkü fakir olsanız takim almazsınız suan :)
Var demek ki almak istiyorsunuz ..
Sanırım bu hayatta en acımadıgım sey para:)
Eğer varsa acımamak gerek. Ama ay sonu zor geliyorsa tabii ki ayağınızı yorgana gore uzatmak gerek.Sizin gibi olmak istiyorumAcımamak istiyorum ama olmuyor
Ee ama soruya cevap verecek bilgi yok ki icerikte. Gelirden haber ver once. Sonra giderleri sirala.ona gore karar verelimMerhabalar pandeminin başından beri doğru düzgün dışarı çıkmıyorum. Evden çalışıyorum. bir villa tatili yapabildim geçen yaz bu yıl riskli hamilelikten dolayı o da yok.. evden dışarı çıkmadığım için alışveriş de pek yapmadım. zaten dışarı çıkmıyorum ne alacağım diyip durdum.. şimdi beğendiğim bir kahvaltı takımı ve bir fincan takımı var alayım dedim bir alışveriş sitesinden kaç gündür sepette duruyor yok ben alamıyorum elim gitmiyor ne gerek var diyorum.. Almamak için bahane buluyorum resmen kendime, yok kırık gelse nolcak diyorum. sepetten silmeye elim de gitmiyor. Her şeyin fiyatı da çok artmış bir yandan bu kadar para verilir mi diyorumBen bu 1,5 yıllık süreçte alışveriş yapmayı unuttum galiba. Nasıl çıkacağım bu süreçten bilemiyorum
Ah babacığım gittikten sonra bunu daha iyi anlamıştım aslında geride mal mülk bıraktıkların bi Allah razı olsun bile demiyor ne için didinip duruyoruz diye günlerce kendimi sorgulamıştım.. o kadar haklısınız ki..Eğer varsa acımamak gerek. Ama ay sonu zor geliyorsa tabii ki ayağınızı yorgana gore uzatmak gerek.
Lütfen acımayın :)) öbür taraf götüren yok :)
Benim şimdiye kadar para harcamaktan çekinmediğim tek konu gezip tozma ve parfüm alışverişiydi. Pandemiden beri bu zevklerimden mahrum kaldım ve işin garibi asgari ihtiyaç dışında harcama yapmadığım halde para da birikmiyor. Yemek takımı evlenirken almamıştım ben a101 e gelen tabaklardan altı kişilik takım yapmıştım. Sonra ihtiyaç olunca Migros indiriminden 12 kişilik yemek takımını 220 TL’ye hallettim. Mutfak eşyalarında bu tür marketleri takip etmek işime yarıyor. Ama bu aralar parfüm alasım var benimde parama acıyorum çok pahalı parfümlerMerhabalar pandeminin başından beri doğru düzgün dışarı çıkmıyorum. Evden çalışıyorum. bir villa tatili yapabildim geçen yaz bu yıl riskli hamilelikten dolayı o da yok.. evden dışarı çıkmadığım için alışveriş de pek yapmadım. zaten dışarı çıkmıyorum ne alacağım diyip durdum.. şimdi beğendiğim bir kahvaltı takımı ve bir fincan takımı var alayım dedim bir alışveriş sitesinden kaç gündür sepette duruyor yok ben alamıyorum elim gitmiyor ne gerek var diyorum.. Almamak için bahane buluyorum resmen kendime, yok kırık gelse nolcak diyorum. sepetten silmeye elim de gitmiyor. Her şeyin fiyatı da çok artmış bir yandan bu kadar para verilir mi diyorumBen bu 1,5 yıllık süreçte alışveriş yapmayı unuttum galiba. Nasıl çıkacağım bu süreçten bilemiyorum
Bence almalısınız mutlaka
Şuan yatak odasını süpürüyor ben de ayaklarımı uzattım kk da takılıyorum
Zengin hissediyorum kendimi
İsmini de katya koydum
Taksitle alınıyor yahu orta hallisi 2700 gayette iş görüyorAlabilsem keşke :)
Kredi çekip ancak öyle alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?