Bende böyleyim ya. 50 lira bir hamur matına kıyıp vermedim,oğlanın ayakkabısı küçülmüş ona mecburen gidip spor ayakkabı aldım ama fiyatlar uçmuş,kendime aldığım fiyata minicik ayakkabı aldım geldim.
Kızıma da almadım henüz ,onada gidip eli yüzü düzgün birşey alacağım mecburen,okula gitmeye başladı ,ayakkabılarından memnun ama benim gözüme batmaya başladı biraz yıpranmış bence,okul acılmasaydı sandaletleri vardi spor onlarla birde ayağındaki spor ayakkabı ile çok rahat geçerdi bu yaz ama şimdi ihtiyaç oldu alınacak.
Ay bilemiyorum alıncada 1 senede ayaklar büyüyor zaten layıkıyla eskimiyor ,kalitesiz birşey alıncada icime sinmiyor ayak sağlığı,rahatlık vs derken.
Kızıma diyorum sana unisex renklerde alıcam artık ayakkabı,saklarım kardeşinde giyer![]()
zaten o ayakkabı işi sakat
geçen sene oğluma ayakkabı aldım bir gün giydi ve okullar kapandı
evde zaten biraz eskimiş ayakkabı vardı yazın onunla takıldı
eylülde yeni alınanı da bu sıralar delmiş
okul açılacak diye yenisini alayım dedim parmakları çıkıyor yani aşağıda oynuyor ama okula da gidilmez
beğendiği 319 idi, bir başka rendi 299 idi
ama bu pahalıymış dedi, olsun dedin yani 20 TL fark içinde kalmasın o istediği renk olsun deyip aldım
ikisi de siyah birinin kenarları renkli çizgili, kendime alsaydım o 20 TL ucuzunu alırdım
oğlumun halası eskiden ayağı büyüsün benim ayaklarım küçük onun ayakkabılarını ben giyeceğim diyordu, o zaman eskimeden ayak büyüyordu, şimdi de ben git halanınkilerden al diyorum, ayaklar aynı numara oldu :)))
mesela geçen bir konu vardı düdüklü çaydanlık
ben de merak edip baktım
evet pahalı değil ama gerekli mi deyip geçtim ama aynı paraya dışarıda yemek yiyebilirim
ben ev ve eşya sevmiyorum galiba

bir tencerem var tek kulpu kırıldı
halen kullanımda kendisi tek kollu diye hitap ediyoruz hatta