Para harcayınca benim gibi depresyona giren var mı ?

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Eskiden hiç takmazken nedense böyleyim bu aralar . Makyaj malzemesi , giyim , ayakkabı , saç boyama vs derken sanki çok fazla para harcıyorum gibi geliyor . Geçende mont aldım 100 tl verdim akşam eve gelince ağlayacaktım boşuna para harcadım diye .
Maddi olarak zorlanmıyoruz çok şükür . Ailem de bana çok görmez hiç bir şeyi tek çocuk olduğum için her istediğim yapılır genelde .
Düğünüm var yaza ondan mı acaba kendimi kötü hissediyorum para harcayınca bilmiyorum sigara da kullanıyorum . Bu aralar kafamda sürekli hesap yapıyorum aylık sigara masrafımla neler yapılır diye . Düğünde değişiklik olsun diye saçlarımı farklı renge boyatıyorum 300 tl gidecek
Abarttığımı düşünenler olabilir ama hesap yaparken kafayı bozucam. Bildiğiniz gözlerim doluyor kendimi berbat hissediyorum

önceden değil de şimdi olduysa bunu tetikleyen bir şey olmuştur mesela düğün stresi gibi . Sonuçta orası babanızın evi değil . Bence bir psikolog en kısa yoldan bu işi çözer hem psikolog olduğu için içinizde şüphe kalmaz :)

Yaşadığım yerde psikolog olsa giderdim valla . Çünkü bu beni gerçekten zihnen yormaya başladı . Her harcamamın hesabını didik didik ediyorum beynimde . Tabi hala harcamalardan geri kalmıyorum nasıl bi ironi anlamadım :)

Sizin için hayat yeni başlıyor evlilik adimiyla.
Belki de ondan dır bu durum

Ben mi tuhafım para harcayinca rahatliyom depresyondan cikiyom

Ben mi tuhafım para harcayinca rahatliyom depresyondan cikiyom
Önceden bende öyleydim asla parayı takmazdım ne bulursam isterdim , alırdım çokta mutlu olurdum . Ama şimdi nerdeyse 24 saat bunları düşünüyorum .

Aksine para harcamak bana terapi gibi geliyor harcamadıkça depresyona giriyorum..
Sende çok kafana takmamaya çalış, fazla bi masraf yapmamışsın ki, maddi sıkıntı da yokmuş, para bu harcamak için :)
Çok şükür zorlanmıyoruz :) Annemle de bu düşüncemi paylaştım o da dedi para harcamak için kendini ne üzüyosun dedi ama işte :)

Ilginc
Senki bulgar kizisin degil mi
Bosver yaaa bi daha mi gelicen dunyaya
Az harca az tut
Gencsin simdi yemicen ne zaman yicen parayi
Evet bulgar göçmeniyiz . Bulgaristanlılar cimri olur derler benim damarım yeni yeni tutmaya başladı sanırım
Aslında bu gece sigarayı bırakmak istiyorum ama nasıl olacak bilmem :)

Sigarayı bırak sağlığa zararlı zaten , maddi açıdan da zarar. Evleneceksiniz o yüzden böyle oluyor olabilir. Evlenene kadar devam böyle sonrasında duruma göre ya çok açılır ya da ayagınızı yorganına göre uzatırsın.

ilde garanti vardır ya hastanede filan . yada ünin bir bölümünde

Sigarayı kesin bırakmam lazım Herşeyi bu kadar kafama takarak nasıl bırakacaksam artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…