Para harcayınca benim gibi depresyona giren var mı ?

Evet bulgar göçmeniyiz . Bulgaristanlılar cimri olur derler benim damarım yeni yeni tutmaya başladı sanırım
Aslında bu gece sigarayı bırakmak istiyorum ama nasıl olacak bilmem :)

Bende bilMiyom 300 lira gidiyo ayda

Para harcayınca mutlu oluyorum :)

Alacagim kaban 400 500tl civari.100tl ye gömlek anca bulabiliyorum süpermiş :)

Tam anlamiyla beni anlatmissiniz.
Esim hesap oduyor yazik diyorum bir suru para,bisi begeniyor aliyorum yazik diyorum ya iade ediyorum yada kendimi yiyorum.cok ama cok kotu bi huy.eskiden bole degildim.
Edit:bende bulgar gocmeniyim genetik herhalde

Bende bilMiyom 300 lira gidiyo ayda
Aynen benimde ona yakın tutar sigaram hemen hemen . 24 yaşıma kadar içmedim sonradan başladım 2 yıldır içiyorum yaklaşık olarak günde 10 tane falan

Aynen benimde ona yakın tutar sigaram hemen hemen . 24 yaşıma kadar içmedim sonradan başladım 2 yıldır içiyorum yaklaşık olarak günde 10 tane falan
Hemen ve bir anda karar vermek lazim
21 gunu atlatirsan gerisi kolay gecer
Azar azar birakmk tiri viri

Tam anlamiyla beni anlatmissiniz.
Esim hesap oduyor yazik diyorum bir suru para,bisi begeniyor aliyorum yazik diyorum ya iade ediyorum yada kendimi yiyorum.cok ama cok kotu bi huy.eskiden bole degildim.
Zor ya insanın ömrünü yiyor bu düşünceler . Ben cimri olacağım sanırım iyice

Ben tam tersiyim para kontrolü sıfır
Eşime tembihliyorum sen kontrol et dıye

Seninki düğün stresinden bence
100 tl ye mont çok çok iyi
İhtiyacın yokta ekstraysa kendini sorgulamakta haklı olabilirsin

Aylık liste yap kendine nelere ıhtıyacın var ne alacaksın vs dışına çıkma belki böyle rahat hissedersin

Bu
Bu kadar masraf kapıdayken düşünmeyin bunları şimdilik. Çalışıyor musunuz
Yok çalışmıyorum . Önceden çalışıyordum ama başka şehire gelin gideceğim için şuan çalışmam anlamsız olur . Evlenince çalışacağım

Kafaya takacak ne sorunun var ki ? Sevdiğin adamla evleneceksin düğün stresi kesinlikle bunlar.
Nişanlımla ilgili sorunum yok çok şükür . Ben çok hassas biriyim en olmadık şeyleri kafama takarım . Bi de tabi çevremdeki herkes sigara içtiği için bırakma olayı zorlaşıyor

Nişanlımla ilgili sorunum yok çok şükür . Ben çok hassas biriyim en olmadık şeyleri kafama takarım . Bi de tabi çevremdeki herkes sigara içtiği için bırakma olayı zorlaşıyor
Allah yardımcısınız olsun sigarayı bırakmak gerçekten çok zormuş çevremden öyle duydum. Umarım bırakırsınız.

Ekstra alınmış bişeydi . Çünkü çok fazla montum var . Her renk var nerdeyse kırmızı , siyah gri lacivert , yeşil
Aylık liste mantıklı deneyebilirim :)

Ben de senin gibi oldum hamilelikle basladi geciyo gibi bakalim
Demek ki insanın hayatında önemli değişiklikler olduğunda böyle düşüncelere girebiliyor .. Sizin hamilelik sebep olmuş benim evlilik belkide . Hani masraflar artacak diye düşünüp üzüyoruz kendimizi . Ne güzel geçiyor sizin benimde geçse keşke . Alışveristen keyif almak istiyorum eskisi gibi

Allah yardımcısınız olsun sigarayı bırakmak gerçekten çok zormuş çevremden öyle duydum. Umarım bırakırsınız.
Zor ya valla . Bırakacağım , bırakmalıyım dedikçe daha çok içesi geliyo insanın . Teşekkür ederim inşallah bakalım

Ekstra alınmış bişeydi . Çünkü çok fazla montum var . Her renk var nerdeyse kırmızı , siyah gri lacivert , yeşil
Aylık liste mantıklı deneyebilirim :)
Ben öyle yapıyorum yoksa bi bakıyorum aynı model üç çift ayakkabı aynı renk kazaklar aynı model ceket dolmuş dolap
Şimdi küçük bir defterim var ona alınacakları yazıyorum krem makyaj malzemesi giysi her neyse alışverişe cıkmadan bakıyorum hatta sonradan yazdıklarım içinden sildiklerim oluyor bundan vardı dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…