- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
hadi bakalım hayirli haberlerini bekliyoruz. darısı basimaBen yarından itibaren sigarayı bırakıyorum ve sigaraya harcadığım parayı kumbara yapıp atıyorum . Tamam karar verdim inşallah sözümde dururum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım hayirli haberlerini bekliyoruz. darısı basimaBen yarından itibaren sigarayı bırakıyorum ve sigaraya harcadığım parayı kumbara yapıp atıyorum . Tamam karar verdim inşallah sözümde dururum![]()
Ben genel olarak iyiyim yani görseniz bu üzülür para harcasa demezsiniz :) Kendi kendimi yiyorum öyle . Belkide depresyon değil ama evleneceğim paramı yok yere harcıyorum düşüncesi olabilir . Geçmiş olsun size dilerim atlatırsınız en kısa süredeDepresyon değil de okb ye doğru gidiyor olabilirsin.ben depresyon hastasıyım.iki atağım majör depresyondu.
Depresyon klinik belirtileri olan psikiyatrik bir hastalık sonu intiharla bitecek kadar da ciddi bir hastalık ama sizi tenzih ederek soyleyeyim her morali bozuk olan canı sıkılan depresyondayım diyor.bu canımi sıkıyor![]()
Siz yine çalışıyorsunuz ne güzel :) Evet zengin olsak çok hiç düşünmeyiz belkide ama normal şartlarda olanlar düşünüyor mecbur masraflarıBende böyleyim ya. Param bitsin hiç istemiyorum maaşım hep hesabımda aynı kalsın. Sonra diyorum salak mısın neden çalışıyorsun çoluk çocuğu bırakıp.
Ama ayın 15 i olup maaşı hesapta görünce tekrar aynu depresyona giriyorum. :)
Zenginlerdeki hırsızlık hastalığı gibim bişey bu var ama çalıyo bizde var ama yokmuş gibi hissediyoruz :))
İyiki marka takıntım bari yokSizde vardır ama bir kere alıyosunuzdur uzun süre giyiyorsunuzdur sanırım . Genelde marka giyenler öyle yapıyor :) Ben öyle de olmazdım her gün değişik kıyafet giyme uğruna milyarları bırakır sonra pişmanlıktan ölürdüm
![]()
Ben kumbara yapıcam valla yarından itibaren bu böyle olmayacak yoksaYa ben de aksine harcayınca cok rahatlıyorum hiç para biriktiremiyorum azcık birikse tatile giderim o dereceOkulum bitti çalışmıyorum ailemden de para isteyemiyorum...Para istemeyi gururuma yediremiyorum ya öğrenciyken istemeden hesabıma yatırıyorlardı en azından
![]()
Bi ara marka parfümlere taktım kafamı ama sonra gittim açık parfümünü aldımAslında her mevsim muhakkak iç dış kıyafetlerime yenisini eklerim yıpratmayı yada yıpranmış şeyleri hiç sevmem..
Ama özellikle parfüme bayagi bi kaptiryorum bazen..
Tutumlu olmak iyidir ya ama evlendiğin zaman tutumlu olursan çok iyi edersin istediğin gini yatırım yaparsın o şekilde :)
ben 100 den fazla vermem kiAynen bnde cotondan aldım montumuDiğer montlarım gene daha da ucuzdu . Hatta bu aldığım en pahalı olanlar arasında :)
Cotondan aldım valla100 liraya mont nerde? İpekyoldan 700e aldım daha yeni![]()
100 liraya mont nerde? İpekyoldan 700e aldım daha yeni![]()
ipekyol orasi 100 liraya bluz alinir ordan ancak100 liraya mont nerde? İpekyoldan 700e aldım daha yeni![]()
Kumbara mantıklıBen kumbara yapıcam valla yarından itibaren bu böyle olmayacak yoksaEvlenince de böyle hesabımı bilmezsem ay sonu zor gelir :)
Aynen 100 tl çok içime oturdu benim ya geri vermeyi düşündüm . Ruhum fakir galiba benimben 100 den fazla vermem ki100 ya 100 az mi eheh
hergun kenara 5-10 lira atmak cok mantikli ben evlendigimden beri yapiyorum bunu elimde baya para kaliyor
Bluz fiyatı da hep 270 :) fix fiyatı.ipekyol orasi 100 liraya bluz alinir ordan ancak![]()
Iyiyim canım 8 ay ilacımı içmemiştim ondan nüksetmişti.Ben genel olarak iyiyim yani görseniz bu üzülür para harcasa demezsiniz :) Kendi kendimi yiyorum öyle . Belkide depresyon değil ama evleneceğim paramı yok yere harcıyorum düşüncesi olabilir . Geçmiş olsun size dilerim atlatırsınız en kısa sürede
Markayı bende değiştirdim bi ara daha ucuzlara yöneldim ama yok camel bir numara bu konudaKumbara mantıklıben de bi ara sigaramın markasını değiştirmiştim ama aynı keyfi vermeyince sayıyı azaltmaya karar verdim
![]()
aynen biriktikce elleyemiyosun zatenAynen 100 tl çok içime oturdu benim ya geri vermeyi düşündüm . Ruhum fakir galiba benim
Onu yapmayı istiyorum hem birikir hem parasız kalmaz insan hiç , ihtiyacı olduğu kadarını alır
ben o parayla iki mont bi kot bide kazak alirimBluz fiyatı da hep 270 :) fix fiyatı.
Her gün 10 tl atsam bir ayda 300 tl 10 ayda 3 bin tlaynen biriktikce elleyemiyosun zaten![]()
Markayı bende değiştirdim bi ara daha ucuzlara yöneldim ama yok camel bir numara bu konuda
Elveda camel![]()