- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
zenginsin kiz tofas alirsinHer gün 10 tl atsam bir ayda 300 tl 10 ayda 3 bin tl
Hesabım yanlışsa uyarın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zenginsin kiz tofas alirsinHer gün 10 tl atsam bir ayda 300 tl 10 ayda 3 bin tl
Hesabım yanlışsa uyarın![]()
700 lira mi100 liraya mont nerde? İpekyoldan 700e aldım daha yeni![]()
Aaa parliament te güzeldirAhah veda et bence de kararlıyken :)ben parliamentle başlamış bulundum hatta abim hep dalga geçer senin neyine parliament diyeşimdi bir paketi üç dört gün içiyorum
![]()
Kartal alıcam kararlıyımzenginsin kiz tofas alirsin![]()
Hiç gülesim yoktu Allahta sizi güldürsün700 lira mimontun üzerine strec film falan cek yagmurda neyim islanmasin
![]()
ah ben parliament ten dustum en kotu markaya. 250 lira aylik kârım oldu amaMarkayı bende değiştirdim bi ara daha ucuzlara yöneldim ama yok camel bir numara bu konuda
Elveda camel![]()
Evet öyle bilinirler.Ben de çok harcıyorum hele canım sıkıldığında bir cesaret geliyor alışveriş için ki sorma:)O kadar alışverişe yeterince şık olduğumu da düşünmüyorumEvet bulgar göçmeniyiz . Bulgaristanlılar cimri olur derler benim damarım yeni yeni tutmaya başladı sanırım
Aslında bu gece sigarayı bırakmak istiyorum ama nasıl olacak bilmem :)
kartal olsun senin olsunKartal alıcam kararlıyımTahminen 2 yılda falan altımda arabam olur
![]()
Herkesin maddi durumu farklı tabi :) Bana 700 pahalı gelir ama imkanı varsa başka birine normal gelir :)Benim 700 tl lik montum olsa evde vitrine koyardım
Aminnn. hep birlikte gülelim inşallahHiç gülesim yoktu Allahta sizi güldürsün![]()
Ah ahh mis gibi yanına da bir türk kahvesi bol köpüklüAaa parliament te güzeldirBende 3-4 gün içsem daha ne isterim ama iki günde bitiyor paket .
Sizin yine içinizi rahatlatan tarafı olmuşah ben parliament ten dustum en kotu markaya. 250 lira aylik kârım oldu ama![]()
Benim 700 tl lik montum olsa evde vitrine koyardım
Hahahkartal olsun senin olsunpembe yapariz onuda
![]()
ezgi molanin videoyu izle tofas yaz youtube da..oyle olursun sendeHahahNe havam olur dmi arabaya dım tıs dım tıs bi de müzik koyarım kro gibi tövbe yarabbım
![]()
aslinda sarmalari da saran yerlerde turleri varmis. ama neyse detaya girmeyeyim siz bu gece birakacaksiniz ne de olsaSizin yine içinizi rahatlatan tarafı olmuşBen anca sarma içersem kurtarırım onu da içemiyorum çok ağır geliyo
Yaaaa ama felaket canım çekti şuanAh ahh mis gibi yanına da bir türk kahvesi bol köpüklüya ben balkonda içiyorum evde hiç sevmiyorum kokusunu havalar da sogudu ya şimdi ölüm gibi balkonda sigara içmek
![]()