Para harcayınca benim gibi depresyona giren var mı ?

Ahah veda et bence de kararlıyken :)ben parliamentle başlamış bulundum hatta abim hep dalga geçer senin neyine parliament diye :KK70: şimdi bir paketi üç dört gün içiyorum :KK70:
Aaa parliament te güzeldir :D Bende 3-4 gün içsem daha ne isterim ama iki günde bitiyor paket .

Evet bulgar göçmeniyiz . Bulgaristanlılar cimri olur derler benim damarım yeni yeni tutmaya başladı sanırım :KK70:
Aslında bu gece sigarayı bırakmak istiyorum ama nasıl olacak bilmem :)
Evet öyle bilinirler.Ben de çok harcıyorum hele canım sıkıldığında bir cesaret geliyor alışveriş için ki sorma:)O kadar alışverişe yeterince şık olduğumu da düşünmüyorum:(

Aaa parliament te güzeldir :KK70: Bende 3-4 gün içsem daha ne isterim ama iki günde bitiyor paket .
Ah ahh mis gibi yanına da bir türk kahvesi bol köpüklü :D ya ben balkonda içiyorum evde hiç sevmiyorum kokusunu havalar da sogudu ya şimdi ölüm gibi balkonda sigara içmek :D

Ah ahh mis gibi yanına da bir türk kahvesi bol köpüklü :KK70: ya ben balkonda içiyorum evde hiç sevmiyorum kokusunu havalar da sogudu ya şimdi ölüm gibi balkonda sigara içmek :KK70:
Yaaaa ama felaket canım çekti şuan :mad::mad: Ben evde de içiyorum valla ev birinci kat zaten balkona cıkamam korkarım :D

Back
X