- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
Evet bulgar göçmeniyiz . Bulgaristanlılar cimri olur derler benim damarım yeni yeni tutmaya başladı sanırım
Aslında bu gece sigarayı bırakmak istiyorum ama nasıl olacak bilmem :)
Bende bilMiyom 300 lira gidiyo ayda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bulgar göçmeniyiz . Bulgaristanlılar cimri olur derler benim damarım yeni yeni tutmaya başladı sanırım
Aslında bu gece sigarayı bırakmak istiyorum ama nasıl olacak bilmem :)
Vardır mutlaka ama oraya git gel de zor olur . Olmadı hastanede vardı oraya da gidebilirim . Bi psikolog kadar olmasa da anlar belkiilde garanti vardır ya hastanede filan . yada ünin bir bölümünde
Tam anlamiyla beni anlatmissiniz.Yaşadığım yerde psikolog olsa giderdim valla . Çünkü bu beni gerçekten zihnen yormaya başladı . Her harcamamın hesabını didik didik ediyorum beynimde . Tabi hala harcamalardan geri kalmıyorum nasıl bi ironi anlamadım :)
Aynen benimde ona yakın tutar sigaram hemen hemen . 24 yaşıma kadar içmedim sonradan başladım 2 yıldır içiyorum yaklaşık olarak günde 10 tane falanBende bilMiyom 300 lira gidiyo ayda![]()
Bu kadar masraf kapıdayken düşünmeyin bunları şimdilik. Çalışıyor musunuzEvet öyle valla masraf çok :)
Kafaya takacak ne sorunun var ki ? Sevdiğin adamla evleneceksin düğün stresi kesinlikle bunlar.Sigarayı kesin bırakmam lazımHerşeyi bu kadar kafama takarak nasıl bırakacaksam artık..
Ben kabana 500 tl versem heralde kafayı yerimPara harcayınca mutlu oluyorum :)
Alacagim kaban 400 500tl civari.100tl ye gömlek anca bulabiliyorum süpermiş :)
Hemen ve bir anda karar vermek lazimAynen benimde ona yakın tutar sigaram hemen hemen . 24 yaşıma kadar içmedim sonradan başladım 2 yıldır içiyorum yaklaşık olarak günde 10 tane falan
Zor ya insanın ömrünü yiyor bu düşünceler . Ben cimri olacağım sanırım iyiceTam anlamiyla beni anlatmissiniz.
Esim hesap oduyor yazik diyorum bir suru para,bisi begeniyor aliyorum yazik diyorum ya iade ediyorum yada kendimi yiyorum.cok ama cok kotu bi huy.eskiden bole degildim.
Ben tam tersiyim para kontrolü sıfırEskiden hiç takmazken nedense böyleyim bu aralar . Makyaj malzemesi , giyim , ayakkabı , saç boyama vs derken sanki çok fazla para harcıyorum gibi geliyor . Geçende mont aldım 100 tl verdim akşam eve gelince ağlayacaktım boşuna para harcadım diye .
Maddi olarak zorlanmıyoruz çok şükür . Ailem de bana çok görmez hiç bir şeyi tek çocuk olduğum için her istediğim yapılır genelde .
Düğünüm var yaza ondan mı acaba kendimi kötü hissediyorum para harcayınca bilmiyorumsigara da kullanıyorum . Bu aralar kafamda sürekli hesap yapıyorum aylık sigara masrafımla neler yapılır diye . Düğünde değişiklik olsun diye saçlarımı farklı renge boyatıyorum 300 tl gidecek
Abarttığımı düşünenler olabilir ama hesap yaparken kafayı bozucam. Bildiğiniz gözlerim doluyor kendimi berbat hissediyorum![]()
Yok çalışmıyorum . Önceden çalışıyordum ama başka şehire gelin gideceğim için şuan çalışmam anlamsız olur . Evlenince çalışacağımBu
Bu kadar masraf kapıdayken düşünmeyin bunları şimdilik. Çalışıyor musunuz
Nişanlımla ilgili sorunum yok çok şükür . Ben çok hassas biriyim en olmadık şeyleri kafama takarım . Bi de tabi çevremdeki herkes sigara içtiği için bırakma olayı zorlaşıyorKafaya takacak ne sorunun var ki ? Sevdiğin adamla evleneceksin düğün stresi kesinlikle bunlar.
Allah yardımcısınız olsun sigarayı bırakmak gerçekten çok zormuş çevremden öyle duydum. Umarım bırakırsınız.Nişanlımla ilgili sorunum yok çok şükür . Ben çok hassas biriyim en olmadık şeyleri kafama takarım . Bi de tabi çevremdeki herkes sigara içtiği için bırakma olayı zorlaşıyor
Ekstra alınmış bişeydi . Çünkü çok fazla montum var . Her renk var nerdeyse kırmızı , siyah gri lacivert , yeşilBen tam tersiyim para kontrolü sıfır
Eşime tembihliyorum sen kontrol et dıye
Seninki düğün stresinden bence
100 tl ye mont çok çok iyi
İhtiyacın yokta ekstraysa kendini sorgulamakta haklı olabilirsin
Aylık liste yap kendine nelere ıhtıyacın var ne alacaksın vs dışına çıkma belki böyle rahat hissedersin
Demek ki insanın hayatında önemli değişiklikler olduğunda böyle düşüncelere girebiliyor .. Sizin hamilelik sebep olmuş benim evlilik belkide . Hani masraflar artacak diye düşünüp üzüyoruz kendimizi . Ne güzel geçiyor sizin benimde geçse keşke . Alışveristen keyif almak istiyorum eskisi gibiBen de senin gibi oldum hamilelikle basladi geciyo gibi bakalim![]()
Zor ya valla . Bırakacağım , bırakmalıyım dedikçe daha çok içesi geliyo insanın . Teşekkür ederim inşallah bakalımAllah yardımcısınız olsun sigarayı bırakmak gerçekten çok zormuş çevremden öyle duydum. Umarım bırakırsınız.
Ben öyle yapıyorum yoksa bi bakıyorum aynı model üç çift ayakkabı aynı renk kazaklar aynı model ceket dolmuş dolapEkstra alınmış bişeydi . Çünkü çok fazla montum var . Her renk var nerdeyse kırmızı , siyah gri lacivert , yeşil
Aylık liste mantıklı deneyebilirim :)