- 21 Temmuz 2015
- 491
- 217
- 103
- Konu Sahibi vivelafrance
-
Oranlar minimum 1.20'lerde şu an kaldı ki..Evet faizler çok yüksek ama konu sahibi şu durumda 3 ayrı yere borçlu ve borcun borcunu ödüyor. Aslında tek bankaya borçlanıp kendini yormayacak bir ödeme planı çıkarılırsa çok da fazla zorlamaz.
Şu rakamda bile bak nasıl çıkıyor matematiksel.
50 bin tl
20 ay
çeken biri dosya masrafı hariç 56 bin geri ödeme yapıyor. oran 0,93.
kaldı ki konu sahibinin bu kadarına da ihtiyacı yok.
Tamamını veren var ama ben sıfır düşünmüyorum. 2. ele de sıfıra da banka kredi veriyor ama. Oran takriben 1.20'lerde..Yazan oldu mu okumadim ama araba alirken %30 gibi bir kismini pesinat istiyorlar. Pesinatsiz araba satan firma var mi bir bilgim yok. 2014 yilinda gelen bir zorunluluk var diye biliyorum. En azindan 10 bin falan talep ediyor olabilirler. Bir arastirin derim..
Kocayı da ailesi benim arkamı toplasın diye doğurmuyor, kimsenin parasını yemek istemem. :)Zengin koca bul
2 günde 1 paket falan..sigarayı bırak cnm emin ol dha çok kara geçeceksin en ucuz sigara 6.5 tl günde kaç paket içiyorsun ?
Almam gerekiyor dedim, gereklilik olduğunu da özellikle belirttim. Cesur olmak iyidir evet ama riske atılacak ve atılmayacak noktalar oluyor. Şartlar uygunken tabii cesaret edilir. Şu an 1 ay maaş alamadığımı ya da geç aldığımı düşünemiyorum, sorun bu.Ne iş yapıyorsun ?Hayat cesurları sever adım atmazsan bi sonraki adımı atamazsın.Borç üstüne borç yapmışssın hala kredi çekip araba alcam diyon
Anladım inşaallah herşey gönlünce olur .Şuan çalışıyorsan calıstığın yerden izin al 1 haftalığına yeni girceğin işe bi git dene bak ortama nasıl anlarsın belki bide avans iste vericekler mi bi arkadaşım bana öyle akıl vermişti düzenli maaş ödeyip ödemelerini para istediğinde veriyorlarsa sıkısmadan rahattır o iş yeri diye.İşte onu araştırman lazım gireceğin eyr hakkında o sıkıntıyaa .Çokta takma kira filanda vermiyormşsun zorlanmasın pek ama işte insan herşeyi düşünüyor .Almam gerekiyor dedim, gereklilik olduğunu da özellikle belirttim. Cesur olmak iyidir evet ama riske atılacak ve atılmayacak noktalar oluyor. Şartlar uygunken tabii cesaret edilir. Şu an 1 ay maaş alamadığımı ya da geç aldığımı düşünemiyorum, sorun bu.
Tamamını veren var ama ben sıfır düşünmüyorum. 2. ele de sıfıra da banka kredi veriyor ama. Oran takriben 1.20'lerde..
Eğer araba satan bayi kredi çekerse aracı olarak 1.16 falan..
Kredilerinin toplam borcu ne kadar kaldı? Tek bir yerden kredi çekip kapatma şansın nedir? Parça parça ödediğinde daha fazla ödüyorsun gibi geldi bana.
Canım ben oturup kuru kuru yakınmıyorum, durumum bu acaba ne yapsam düzeltirim diyorum. Benden kötü olan yok, daha iyiler var diye hayıflanmıyorum da. Her konuyu yanlış anlayıp neden saldırarak konuşuyorsunuz BDV'de anlamıyorumBorçluyum diye yakınıyorsun ama, senden daha kötü olanlar var mesela ben. 86000 TL borcum var kredi.. üç kredi kartı ikisi bloke oldu. Kredi kartı toplam borcum 34000 TL yani anlayacağın yuvarlak hesap 120000 TL borç var.
Haftasonu bir kere harcamam oluyor, sağlık için özel sigortam var çok nadir para ödüyorum çok şükür ekstra bir şey yok.
Kartımı yapılandırmasam da asgarisini 3-4 ayda ödeyerek bitirebilirim şu an. Ama kredileri de ödeyince elde kalan ayı geçindirmiyor kart kullanıyorum.
Bir de banka bu parayı yapılandırmıyor şu an, sordum. Çok yüksek ödenmeyen borç olması gecikme faizi yemesi lazımmış, koyduğu yapılandırma oranı da çok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?