Aa olur muu ole sey cnm esimle soz verdik iyi gunde kotu gunde hep birlikteyz ona evde bisiler yapip yardm etmek istiyorum calismak icin cabalamadigini gorsem kilimi kibirdatmam ama kendini paraliyoo nasil dayanayim elimden gelenii yapiyormm alhh eslerimizi basimizdan eksik etmesinnnKesinliklee ise baslamami istemiyoo kizimada anm bakmam dyoo kaynanam calisiyoo napcm bilmiyom evde ne isler yapabilirim sizcee
Allah yardimcin olsun, rizkini genisletsin.Ayrica cevremde gordugum bi durum var: Bir kafin okarak gizli gizli kolay para kazanabilirdin, yapmiyosun.Kocani burda elestirirdin, yapmiyosun...Tebrik ederim
siz nasıl geçiniyorsunuz galiba bende çok savurganım
aklıma kotu kotu şeyler geldi töbee töbee hem gizli hemde kolayşu kolay yolu söyleyin de öğrenelim
konu sahibini bilmem ama belki bizim ihtiyacımız vardır bir kadın olarak gizli gizli kolay para kazanmaya
aynen 2000 tl artı prım vs yetmıyorrrrrrrrcanım bizim giderimiz 1200tl. bunun içinde sadece kira elektrik, adsl, su, cep konturları var. üstüne günde 2 paket sigara içiyoruz. 1 pk eşim 1 paket ben. mutfağa yiyebileceğimiz kadar az alıyorum sebze meyve olarak. erzak ayda 1 defa alıyorum bitene göre. ben para bile biriktiriyorum buna rağmen. işten çıkmak istediğim için çıktığımda onu harcarım diye. üst baş almıyorum olanı giyiyorum. çocuk olsa tam tamına yeter gibi geliyor ama tam da bilemiyorum. bu arada gelirimiz aynı ama biz 2 kişi çalışarak kazanıyoruz eşin tek kişi o kadar kazanıyor. ben işten çıkınca yandık yani..
Kesinliklee ise baslamami istemiyoo kizimada anm bakmam dyoo kaynanam calisiyoo napcm bilmiyom evde ne isler yapabilirim sizcee
katıldım
ekmek 1 TL
süt 1 lt 3.75 TL
kıymanın kilosu 39,00 TL
pirinç bulgur vs vs biliniyor fiyatlar
makarna bile 1,75 su paralı
geçim zor yaniii
Sütün 1.80 krş. luk, makarnanında 80 krşluk olanını alınca biraz daha refahlıyorsunuz :))
1.80 lik süt nerde
Günlük süt alıyoruz sütçüden alın derseniz sütçü geldiğinde işteyim
80 kuruşluk makarnayı merak ettim ama nerde satılıyor belki ben bilmiyorumdur
1.80 lik süt nerde
Günlük süt alıyoruz sütçüden alın derseniz sütçü geldiğinde işteyim
80 kuruşluk makarnayı merak ettim ama nerde satılıyor belki ben bilmiyorumdur
Uzun ömürlü sütler 1.80-1.90 arası bende migrostan alıyorum zaman zaman yine migros marka makarna da 80 veya 85 kuruştu. A101, BİM,Şok marketlerde de fiyatlar bu civarda. Büyük marketlerde de indirimleri takip edebilirsiniz. Örneğin Özdilek market güzel indirim günleri yapıyor keza kipa da öyle.
9 lira elma mi 75 kuruşa aldık pazardan bu hafta elmayı .sebze ve meyve pazardan alın daha ucuz olur.gunluk süt burada 2.50 tl torkunun evde hep baklıyat yenmıyorkıı sebzesı var meyvesı var gecen gun mıgrosta elmaın kılosu 9 tl ıdı kuruyemışı var
Artık bizde alışverişi bimden yapıyoruz önceden tereddüt için de kalmıştık acaba güvenlimi değil mi diye hatta ilk başlarda markalar değişik olunca ilk başta begenmemistim ama herseyin ilk var derler ya aldık hepsinden ve cok memnun kaldık.Sütün 1.80 krş. luk, makarnanında 80 krşluk olanını alınca biraz daha refahlıyorsunuz :))
siz nasıl geçiniyorsunuz galiba bende çok savurganım
Evet canm haklisinz ama biseylerden kismak bazi seylerlerdn fedakarlik vermemz gerekiyo haklisinzz kismadan bisey olmuyoo bnde cokk cabaliyom ins guzel gunler bizi bekliyoo fikirlerinizi kesinlkle uyguluycm tsk edermmm cokk sagolunnn
Ooo babamin evindeee cookk cokkk iyidim gunluk 200 tl harciyodum valaa nerde gezme nerde partii nerdee eglence ordaydm ama simdi kendime tam bisy alcm elektirigi vermm bu parayla dyoomm napaymm hayatt buuCanım aç değilim açıkta değilim diyorum şükrediyorum. neredeyse ihtiyacımın dışında hiç alışveriş yapmam. (evlenince böyle oldum bekarken hayat daha kolay geliyordu bol keseden harcıyordum) bir şeyden 3 çeşit olmasına gerek yok mesela benim için. ihtiyacımın bile acilliğine göre alıyorum.
ama işten çıkınca yandımçocuk olunca benimde çalışmam lazım mesela yoksa geçinemeyiz bunun farkındayım.
ya mesela kıyma falan pahalı,ben kıyma arada alıyorum mesela sonuçta sebzeylede karın doyuyor.kıyma alırsam da yarım kılo mesela.onuda 1 kullanımlık 5-10 parçaya falan boluyorum yemeklere lezzet versin diye katıyorumEvet canm haklisinz ama biseylerden kismak bazi seylerlerdn fedakarlik vermemz gerekiyo haklisinzz kismadan bisey olmuyoo bnde cokk cabaliyom ins guzel gunler bizi bekliyoo fikirlerinizi kesinlkle uyguluycm tsk edermmm cokk sagolunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?