paRa idaresii nasil yapmaliyim

Kurbandan kurbana kıyma et görüyoruz

Ooo babamin evindeee cookk cokkk iyidim gunluk 200 tl harciyodum valaa nerde gezme nerde partii nerdee eglence ordaydm ama simdi kendime tam bisy alcm elektirigi vermm bu parayla dyoomm napaymm hayatt buu
Bu mevsim de kışlık hazırlayabilirsiniz. Zaten bu aydan sonra olmaz.
1 kasa domatesi 10 liraya aldık mesela kilosu 50 kuruşa geldi. Siz de alıp kavanozlara kavurup koyabilirsiniz hem yemeklerde hem de menemen yaparsınız.
Taze fasulye. Barbunya Börülce bunlari domatesle kavurup dolaba yada kavanoza yapabilirsiniz. Yine patlıcanı kizartip koyun karniyariklik. Biber ve patlıcan közleyip koyun. Yine dolmalık biber ve patlıcan yapabilirsiniz.
Patlicani domatesle kavurup kavanoza katabilirsiniz türlü yemeklerinde kullanırsınız kışın rahat edersiniz.

Bende en çok Bim' in ürünlerini beğeniyorum, dediğiniz gibi yoğurdu, sütü çok güzel. A101 den bir sıfır önde pek çok ürününde. Alakasız ama scarlett marka pedlerini denediniz mi, molpede bin basar mesela Ama Bim bize uzak kaldığı için A101 ya da Şok tan yapıyorum alış verişimi, onlar da güzel, yani kısaca ucuz diye aldanmamak lazım, ürünleri çok güzel üçününde.

A101 den de aldım ama Bim daha güzel bence. Pedlerini denedim oda güzel.

Öyle hayatmi sürdürülür hem komsularin rahatsiz olmuyormu gece makineleri actigin zaman

Aynen sana katiliyorum bogazdan kisacaginiza sigarayi birakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…