Para istemek???

rabbim şifa versin geçmiş olsun..kesinlikle istemelisiniz çünkü tek başınıza daha ne kadar dayanacaksınız?

Çok teşekkür ederim..zaten ay sonu zor gelir oldu,istemeliyim...zor geliyor ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim..zaten ay sonu zor gelir oldu,istemeliyim...zor geliyor ama

ben olsam şimdi bile açar isterim canım ne var bunda?abin o senin.belli ki vefasız evlatlığını yapmıor ..manevi olarak desteği yok bari maddi olarak yardım etsin

Bence git açık açık konuş hiçte kararsız olma yada annen baban konuşsun canım sende cansın

Bence git açık açık konuş hiçte kararsız olma yada annen baban konuşsun canım sende cansın

Annem konuşmamı istemiyor,kavga ederiz küslük olur diye çok korkuyor.
Oğlanlar annelerin göZünde biraz daha mı kıymetli oluyor ne:)
Babam da sen bilirsin diyor,o da bira bana düşkün:)
Onlar hasta,onlar konuşup üzülsün istemiyorum.ben konuşurum nasipse..

ben olsam şimdi bile açar isterim canım ne var bunda?abin o senin.belli ki vefasız evlatlığını yapmıor ..manevi olarak desteği yok bari maddi olarak yardım etsin

Bir kaç kez istedim ya,tersledi beni..ağrıma gidiyor,alışmamışım..
Ama bu son olsun deyip deneyeceğim.gelişmeleri yazarım artık:)

Bir kaç kez istedim ya,tersledi beni..ağrıma gidiyor,alışmamışım..
Ama bu son olsun deyip deneyeceğim.gelişmeleri yazarım artık:)

canını sıkıncaaya dek iste:))merakla bekliorum:)

Öncelikle merhaba,

Kesinlikle konuşmalısınız. Benim dikrim eşi varken konuşmanız, ondan saklı olmamalı, sonradan öğrenirse başka açılardan da yanlış anlaşılabilirsiniz.
Bu arada şimdiye kadar oan tüm masrafların yarısını da vermesi gerekirdi. Bizim sülaleyi pek sevmem mesela normalde ama, anne babayla ilgili bi masraf olursa evlatlar mutlaka bölüşp öderler, evlatlar evli bekar fark etmez hepsinin görevi.
Mesela siz evlenince ne olacak?

öncelikle sizin çok iyi bir evlat olduğunuzu söylemek istedim.bu zor dönemlerinde annenizin babanızın yanında olduğunuz için ama malesef aynı şeyleri abiniz için söyleyemiycem.
abiniz gerçekten saygısızlık yapıyor hem size karşı hemde annesine babasına karşı.
bugün birkez daha emin oldum ki anneye babaya kalan,onların derdine yanan yine kız evlat oluyor.
malesef toplumumuzda daha doğrusu müslüman ülkerlerinde oğlan çocuğu pek bir kıymetli oluyor.anne baba ilerde bana oğlum bakacak diyor ama yaşlanınca bunun gerçek olmadığını anlıyor herkes.kız çocuğu evlense bile yine aklı,fikri yüreği anne ve babanın yanında oluyor.onları düşünüyor ama malesef erkek çocuk böyle değil.sizin abinizde böyle ama size yardım etmek zorunda.o anne baba birtek sizin ananız babanız değil onunda anası ve babası.manevi destek olmasın en azından maddi destek olması şart.bu ne böyle.allah yardımcın olsun canım ya.tabikide gitmelisin ve konuşmalısın.abinin eşinin yanında bile söyle.gerekirse kavga et ikisiyle.belki yengeniz izin vermiyordur abinize "onlara para verme"diye.:44:

Benim de hayallerim var elbette ama ben bu şartlar altında evlenemem kiii...erkek arkadaşım var ama evlilik konusu hiç açılmıyor aramızda,gerçi bu duruma da bozuluyorum ya neyse..
Hangi koca evlendikten sonra hala aileaine maddi yardım yapan kadını ister kii..istisnalar vardır tabiii..ama adam da bi yerde benim de evim var diyebilir.
Abim sırtını bana dayadı oooh ne rahat hayat..

Abiniz ve yengenizle oturup basbasa bunu konusmalisiniz bence.
Anne ve babaya bakmak onlarin hayir duasini almak ne kadar guzel bir sey.
Siz kendiniz icin bir sey istemiyorsunuz sonucta bu onunda gorevi.
Eger bunun icin sizinle konusmayacaksada konusmasin bence.

Annem de oğluna daha düşkün,yani ben öyle anlıyorum.geçen gün biraz şikayet edeyim dedim abimden "o katil olsa da benim oğlum dedi " kızdı yani bana..
Benim de kızım olsun isterim,kız evlat daha merhametli oluyor..bizim gelin bile ailesi ile çok sık görüşür mesela..ama abim yok..
Başıma bişey gelse abimi aramak aklıma gelmez,o kadar özeniyorum ki bol çocuklu birbirine bağlı ailelere..
Neşeli günler miydi adile naşitin falan filmi vrdı,onun gibi...

ama adam da bi yerde benim de evim var diyebilir.
Abim sırtını bana dayadı oooh ne rahat hayat..

Abiniz kac kisiye bakiyor?
Bence masraflarinizi cikartip anlatin abinize.

Kopar gider bağlar valla kötü bişey olursa..haklısın konuşmayacaksa konuşmasın,sanki şimdi çok yardımı varmış gibi.

Yok diyen adamlar oluyor yok değil. İstisnadan fazla sayıları. Kendi iş ve gelirleri iyi olursa takılmıyorlar.
Belki sizinki doğru adam değildir. Bu durum yuzunden evlenmeyecek değilsiniz ya. Hatta evlenin ki şartlar eşit olsun abinizle.
Neyse konu bu değil dur.
Ya dediğim gibi eşi de varken konuşun mutlaka. Hem anneniz endişelenmesin. İlla kavga çıkmaz. Hatta kavgalık bi sebep yok ki ortada. Abinizin söyleyecek sözü yok bence.

Sizin konunuza cevap yazdıktan sonra Abim geldi durumu ona anlattım ne evlatlar var dedim;oda ee adam üst düzey yönetici ya onlar genelde öyle olur etliye sütlüte karışmaz canları sıkılsın istemez dedi Abim işi gereği bu tarz adamları iyi tanır.tabikide söyle inceldiği yerden kopsun.rahmetli kayınpederim 6 yıldır felçte ve 4 erkek evladıda üzerine düşen bakım zamanlarını paylaştı öyleki kıza bile bırakmadık ne hayatlar var şaşırıyorum.

Abinle derhal babanın konuşması gerekiyor senin değil. Abin evini yuvasını kurmuş, sen daha ailenle yaşıyorsun yarın öbür gün evlensen ne olucak? Kenarda kıyıda hiç para da biriktirememişsindir bu halde. Abine koskocaman bir yazıklar olsun. İnsan kız kardeşini kollar biraz. Bu kadar bencillik görmedim ben. Zaten manevi olarak her şey senin üzerinde.

Abinle kesinlikle muhattap olma. bunu babanla konuş. Abin konuşmaktan anlayacak olsa seni bu kadar yükün altına sokmazdı. Masaya yumruğunu koyacak biri varsa o da babandır. Ortada hasta bir annen var. Annen hasta olmasa zaten babanın maaşı ikisine yeterdi. Ama hastalık varsa destek olunacağı zamanla abinle ikiniz ortaklaşa yapacaksınız. Bu kadar. Siz ailesiniz.

Abi bu konuda haklı. Her şey çocukta bitiyor bence de. Ne evlatlar var uğraş uğraş bir şey olmuyor. Ailemize yaşlandıklarında yardım edecek olma sebebim bence beni okutup meslek sahibi yapmaları değildir. Bu insani bir görevimiz. İnsan olduğumuz için vicdan el vermez bakmamaya. Kimseyi terkedemezsin ne olursa olsun herkes kendi ailesinden mesul.

Çok geçmiş olsun.Konuşun tabii abinizle,en azından bir kere yapın bunu.Kendi özel ihtiyaçlarınız için yapmayacaksınız ki bu konuşmayı.Abiniz ve eşi için bişey demeyeceğim.Bu dünya sınav yeri deriz ya...Allah size sabır ve maddi manevi güç,ana babanıza da tez vakitte şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…