Para istemek???

Pazartesi günü ödeme günü..bakalım ne yapacak?eğer ödemezse çirkinleşeyim mi yani,eşine söylesem herşey daha da kötü olmaz mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşiyle bugüne kadar aramda hiç sorun olmadı,yani mesafeliyiz hep.bu yüzden sorun çıkmıyor.
Nasıl olur da eşindem böyle bişey için korkar anlam veremiyorum.bir de bana olduğu kadar dedi,yani şükredeceğim,onun verdiğine yani..
Töbe töbe...

Sağol canım dileklerin için..yarın ödeme günü..bakalım ne yapacak?

Bence abini ve esini karsina al konus. Sikayetci olmadigini ama anne babaya vefadan en azindan abinin de senin omuzlarindaki yükü biraz azaltmak düsüncesinde olmasi gerektigini hatirlat. Maasinin yetmedigini ay sonunun zorla geldigini ömrünün para yetistirmekle gecemeyecegini söyle.
32 yasindasin, evli olmadigin icin herseyi senin üzerine yigmislar da, senin de hayatini yasamaya hakkin yok mu? Bunu kimse vefasizlik olarak algilamasin ama kanser hastaligi mesakatli bir hastalik ve oldukca pahali... Arada nefes alabilmen icin abi denen varligin yardim etmesi bunu akil etmesi lazim. Güzel dille konustun olmuyorsa, eger olurda arada sirada aradigi olursa, annemin ilacini ödeyemiyoruz babamin suna ihtiyaci var alamiyoruz gibi seyler söyle. Yoksa baska türlü yardim etmeyecek herhalde.

Dün akşam gittim evlerine,ikisi de annemi babamo sormadılar bile,öyle izole olmuş bir hayat yaşıyorlar ki..bunu daha ii anladım..eşi duyacak diye ödü çıktı abimin..bence onlar çoooktan bencillik denizinde boğulmuşlar.bu saatten sonra hiç bişey fayda etmez..
Yarın öderse ne ala ödemezse ben yine bakıcam çaresine..
Çok umutsuz oldum birden havadan mıdır nedir??

o abinin ağzına kuş pislesin, burnuna sinek kaçsın emi....
annesi yaa kanser olan insan bukadar mı vefasız olurr...
bence önce yengeni kur..yani onun desteğini almaya çalış..
sonra da onla ikiniz işbirliği yapıp abine açın konuyu..
tabi yengede Allah korkusu vardır umarım..

Çok güldüm,ben de bundan aonra birine kızarsam böyle dicemYengemin benim bu derece sıkışık olduğumdan haberi yokmuş kiii..dün gittim işte abimlere,abim eşi duyacak diye ödü çıktı..200 tl veririm her ay,oldığu kadar dedi
Ben de istemem dedim senin 200 tlni..dilenci gibi hissettim kendimi

Yok artik
Vay be insan hasta anne babasini sormaz mi! Para gidecek diye sormaya cekinmislerdir, konusu acilmasin aman. Ne desem bilemedim, ben olsam patlardim sanirim. Yani paradan degil, üzüntüden, nasil olur da bu kadar duyarsizlasir bir abi diye... Sen yine daha dayaniklisin anladigim kadariyla. Gerci saysan sövsen ne olacak .. Hic.

Bosver o zaman diyecegim onu bile diyemiyorum.

Dediğin gibi patlasan ne olacak ki??sıfıra sıfır elde var sıfır...ödemedi dün zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…