Para istemek???

Kesinlikle konuşman lazım, tek evlat sen değilsin ki.
Ama birşey değişir mi onu bilmiyorum. Çünkü değişecek olsa kendisi söylenmeden yardım ederdi.

Çok haklısın hiç karışmadan canı hiç sıkılmadan bu işler hallolsun istiyor
Biz hastanedeyken eşi ve arkadaşlarıyla gezmeklere gittiklerini bilirim..hayırlısı bakalım..teşekkür ederim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Babam da kanser hastası evet anneme göre daha sağlıklı ama ben yine de onun da üzülmesini istemiyorum.ters bişey söyler falan..babamın masayı vuracak zamanı geçti sanırım.ne abim takar artık o yumruğu ne de babamın masaya vurmaya hali var..
Zaten babamın ağrına gider ya,oğlundan para istemek..
Bu işi de ben halletmeye çalışacağım.

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..

Kesinlikle konuşman lazım, tek evlat sen değilsin ki.
Ama birşey değişir mi onu bilmiyorum. Çünkü değişecek olsa kendisi söylenmeden yardım ederdi.

Nasipse bugün iş çıkışı evdelerse gitmeyi düşünüyorum..ama içim daralıyor..yazarım sizlere...

Bir babanın kız evlattan para almak daha çok ağrına gitmez mi? Ama işte sen bu işi bir kere üstlenmişsin. Normalleşmiş durum sizin eviniz de. Babanın da hasta olduğunu anlayamadım ben. Annem kanser hastası, babam da... ben de çalışıyorum gibi bir cümle yamzıştın sanırım. Ben ordan en iyi anlamı çıkarıp babanla ikinizin çalıştığını düşündüm. Çok geçmiş olsun canım gerçekten Allah sabır versin ne denir ki. Çok zor bir hayat. Abine de kocaman bir yazıklar olsun. Evet bu durumda babanı abinle konuşması için sıkıştırman da zor. Vereceği cevabı az çok tahmin edebiliyorum. Bırak kızım sen de mecbur değilsin gibi konuşabileceğini düşünüyorum abinden para istemektense. Zaten böyle bir evlatla ne konuşulur ki. Ben bir tek annen hasta sanıp çıldırmıştım konunu okuyunca.

Abinle şu an konuşmandan fayda alacağına dair pek bir ümidim kalmadı benim. Abi dediğin sen istemeden cebine 3-5 sokuşturur. Sorar devamlı ihtiyacın var mı diye.

Git konuş içinde ne varsa söyle, anlarsa anlar. Anlamazsa görüşme bile bir daha. Böyle insanlık olur mu ya.

Maalesef hastalar çift bizim evimizde..bizim insana o kadar ihtiyacımız var ki..bi gelen giden olsa bi tas çorba yapıp hal hatır soran olsa kafi..annem hep keşke çadırda yaşasaydım da bu hastalık biZi bulmasaydı der..rabbim herkese şifa versin.
Ben çalışıyorum,aslında gocunmuyorum da yani derdim neden hep bakıyorum annemlere değil.allahım bana verdikçe ben de anmemlere seve seve harcarım ama yetse keşke..yetmiyor işte..
Bu gece için bana dua edin olur mu?bana abim de olsa birinden para istemek zor geliyor.koskoca tam 40 yaşında adam,bu saatten sonra sokma akış ne kadar fayda eder ki??
Eşinin tavrını da göreceğim bakalım,o ne yapacak??

Rabbim yardımcınız olsun şifalarını versin inşallah çok geçmiş olsun. Abiniz için söyleyecek söz bile yok ne kadar hayırlı bir evlat manevi olarak yanlarında değil ama maddi olarakta değil ne diyeyim hakkında hayırlısı olacaktır onunda elbet gidip konuşmalısınız en azından bir daha deneyin belki de aklını kullanıp durumun ciddiyetini anlayamıyorlar en kötü bir daha görmüş olursunuz yüzünü

Anlayabiliyorum derdinin o olduğunu. Bir de insan bu kadar şeyin arasında kendini çok güçsüz hisseder. Dediğin gibi bir teyze hala olsa yakınında gündüz sen yokken gelip iki tas yemek getirse bile rahatlarsın. Çok yük var üzerinde. Her şeye yetişemezsin ki.

Annem kaza geçirmişti, öğrenciydim. Okuldan eve gelip yemek yapmam evi toparlamam, kendimden 13 yaş küçük kardeşimle ilgilenmem gerekiyordu. Kanser gibi yıpratıcı bir hastalık değildi, geçici kırıklar sadece. O nedenle üzüntümüz yoktu. Maddi dert de yoktu. Ama ben 3 ayda bitmiştim. Hatırladıkça ürperiyorum. Allah kolaylık versin güç versin sana ki ailene daha çok yardımcı olabilesin..

Umarım abin bizi yanıltır bu akşam...

Ne kadar da vicdansızlarmış. Allah hidayet versin. Bence de gidin. İkisini de alın karşınıza anlatın. İnşallah akılları başına gelir. Yalniz çok merak ettim özür dilerim. Haftada bir defa bile olsa evinize gelip annenizi babanizi ziyaret etmiyorlar mi.

Haftada bir geliyorlar eşiyle bir saat oturup gidiyorlar.bahaneleri hazır,annem hep yatıyor o yüzden gelip sizi rahatsız etmeyelim.dışarda daha güzel bi hayat var,burası sıkıcı demiyorlar da
Töbe töbe...

Annem benim evladım gibi..o gözle bakıyorum yoksa mutsuz olurum..zaten zayıf çelimsiz oğlan çocuğu gibi,saçları yeni çıkıyor..
Kıyamam ben ona..
Bir tasavvuf yazarı kitabında kimseye beddua etmeyin diyordu,birine kızdınız mı,rabbim yüreğine merhamet versin deyin yeter diyordu.ben de öyle diyorum,rabbim abimin yüreğine merhamet versin.

Allah sana yardım etsin ,kolaylık versin canım benim,benim annemde demans hastası ben bakıyorum 7 yıldır, erkek kardeşim nişanlı ,annemin emekli maaşı var ben alıyorum, kendim çalışıyorum ve eşim çalışıyo,ona rağmen zor zamanlarda kardeşim destek oldu,inşallah değişmez evlenince, hiççç düşünmeyin yardım isteyin zorlandığınızdan ve sizinde bi hayatınız olduğundan bahsedin ,hiçççç kolay değil hastaya bakmak onlar anlamıyolar sizi bence sizde arda laf dokundurun ve kendinize zaman yaratın gelsin bi kaç saat onlar kalsın yanında ,tekrar kolay gelsin....

Kızlar abimle konuştum,detayları anlatıyorum.
Gittim biraz tv izledik,sonra eşi mutfağa gitti ben de konuyu açtım.
Annem için ödememiz gereken 1000 lira var her ay,hastane masrafları için çektiğimiz kredi gibi bişey,biliyorsun bunu ödemekte Zorlanıyorum dedim.
Ben annemle konuştum her ay 200 tl vericem size dedi,abi diğer masraflar tamam yetişiyoruz ama dedim,senden ricam 1000 tl yi ikiye bölelim sen 500 ben 500 ödeyelim dedim.olduğu kadar dedi.olduğu kadarla olmaz o iş dedim,bu aydan itibaren yarısını sen öde dedim,sus sakın eşim duymasın dedi,onun yanında konuyu açma,ben halletçem dedi.sonra eşi geldi konu kapandı,ben de eşinin yanında açmadım.nasıl halledecek acaba?son ödeme tarihi bu pazartesi..

ALLAH ŞAFİ adının hürmetine anne ve babanıza sağlık şifa versin İNŞAALLAH Amin
Size de yar ve yardımcı olsun

Bikere istemişssin vermemiş, gene vereceğini zannetmiyorum. Ama sana tepki gösterirse sende ona göster, madem abi ozaman büyüklüğünü bilsin onun sana örnek olması gerekirdi. Sana da Allah kolalylık versin canım.

bu eşinden korkan erkekler bana mı denk gelmedi
ben eşime verme desemde(ki kesinlikle rabbim korusun)eşim beni kesinlikle dinlemez
birde üst düzey yönetici demişsin
önce allahım içine merhamet versin
demekki eşinden çekiniyor ki duymasını istemiyor
yenge hanımla işiniz zor gibi

Öncelikle bol şifalar diliyorum.ya ben inanamyrum bir evlat nasıl geri durur böyle bir olayda.birde kaç yaşındasınız?bence eşinin yanında direk söyle .sana güveniyor belliki sen varsın diye ses çıkarmıyor

Yada yenge vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…