Para isteyen erkek

Evet ışte bende ogrenciyim cok param yok. Ona gelme dedim ama anlamıyor.
Anlamıyor ne demek? Bu daha da işkillendirici.
Gelme, görüşmek de istemiyorum diyin kesinlikle bence.
Anlamıyorsa engelleyin her yerden. Görüşmeyin zaten. Sıkıntı var bu işte.
Geçrekten şehir dışında olsa bile, sırf sizin için sizi böyle zor durumda bırakarak geleceğini düşünmüyorum. En iyi ihtimalle başka işleri vardır yolu sizden istiyordur.

Ayranı yok içmeye atla gider gezmeye, daha yol parası olmayan insan gelince nerde kalacak ne harcayacak, siz de bir garipsiniz, daha 5 kere gördüğünüz insana nasıl bu kadar güveniyorsunuz, ne acelesi var, sonra herkesin imkanı olunca görüşürsünüz, ikiniz de öğrenciymişsiniz, biraz daha neymiş neciymiş anlayın.
Ben mi çok paranoyağım insanlar mı çok cesaretli anlamıyorum

Merhaba kızlar,
Hayatıma biri girdi, uzaktan bulunduğum şehre geliyor. Daha 5 gün yüz yüze gorustuk . Yine gelecekmiş ve parası olmadığını söyledi. Otobus biletlerinin parasını ona elden vermemi söyledi. Suan o da öğrenci tabi normaldir parasının olmaması. Ama böyle bir şeyi daha önce görmediğim için yadırgadım. Sizce yadirgamam mı normal? Onun benden para istemesi mi normal? Kötü düşünmeli miyim?

Daha evvel sanaldan tanıştığınız biri hakkındaki konunuza yorum yapmıştım.

Eğer bu o çocuksa parası yoksa gelmesin hatta olsa da gelmesin en güzeli.

Değil de yine sanaldan tanıştığınız başka biriyse yine aynı şeyi önereceğim.

Bugün yol parası isteyen yarın neler ister, aranızda ne yaşanmışlık var ki yüzü kızarmıyor para isterken, akıl alır gibi değil.

İlle verecekseniz de başınızın gözünüzün sadakası niyetine verin, bir ilişki düşünmeyin bu çocukla.

Önceki konuna baktım.Öğrenci sandım ama 29 yaşında bir adammış.Uzakta çalışıyor benim için 20 saat yol gelecekmiş beni görmeden aşık olmuş yazmışsın.
Kardeşim karşındaki tam bir sahtekar .Bunu nasıl göremiyorsun ?
Bu kisi o degil. Onunla konusmuyoruz

Ben başka noktadan bakacağım,neden havale,eft değil de elden verecekmişsiniz?3-5 günlük adam,kadın parası yerim ama ortada delil bırakmam diyecek kadar da kurnaz.Parası yoksa bileti nasıl alıp gelecek.Gelsin yedir içir,eğlendir cebine de para koy gitsin ne güzelmiş valla.

Back
X