- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi bensibelim2
-
evet bizde demin değersiz olarak hakaret yedik. ve ben her 2 mesajıda alıntılayarak düşüncemi yazdım. keşke sizde aynı şekilde yazsaydınız,ama hala yazmıyorsunuz değilmi o mesajında yanlış olduğunu. neyseburda kapalilara saldiri oldu ve bu bikac gündür var diger konulardada bunlara karsilik icin geldim bu konuya tarismaya
ve o hakareti bende yemis oluyorum tek sizler degil
bası acık olanlara hakaret ettınız degersız dedınız sımdı herkese saygı duyar oldunuz neden bu dönüş?
hayır bılmıyorum cnmtakiye denen bişey var bilir misin lorin? :)
çünkü bu ALLAH ile kul arasındaki bi mevzudurhepimiz kadınız. hepimiz değerliyiz. başımız açık yada kapalı..farketmez.
. başımızın açık olması yada kapalı olması bizleri değersiz yapmaz.
evet bizde demin değersiz olarak hakaret yedik. ve ben her 2 mesajıda alıntılayarak düşüncemi yazdım. keşke sizde aynı şekilde yazsaydınız,ama hala yazmıyorsunuz değilmi o mesajında yanlış olduğunu. neyse
hayır bılmıyorum cnm
selam çaputçu bende değersiz memnun oldumkızlar bundan sonra adımız ÇAPUTÇU
çaputcular çapulculara karşı
böyle imali konusulunca sevmiyorum
ben su an baskasiyla tartisiyorum onun derdindeyim yeri geldiginde basi aciklara laf atanlarlada cok güzel tartisirim
bu konu basi kapalilara yönelik demi
diğer mesajımı görmedin sanırsamselam çaputçu bende değersiz memnun oldum
ben seni seviyorum ya. biliinmiçünkü bu ALLAH ile kul arasındaki bi mevzudur
günahı da sevabıda kendinedir
sadece tabliğ etmek gerekirse edilir o da isteyene
kimse kimseyi açık yada kapalı diye yagılayamaz - eleştiremez hakarete edemez
geri dönüşümü olmayan kutuya gitsene sendeğerli mallarınız kolilenir paketlenir ablalar buyrun
bu soyledıgınız sey dupeduz ayrımcılık ıste hanı hak hukuk herkese saygı duyulurdukızlar bundan sonra adımız ÇAPUTÇU
çaputcular çapulculara karşı
bende kızben seni seviyorum ya. biliinmi
neden tartısmadınız pekı bası acık olanlara degersız denıldı bıraz once ?böyle imali konusulunca sevmiyorum
ben su an baskasiyla tartisiyorum onun derdindeyim yeri geldiginde basi aciklara laf atanlarlada cok güzel tartisirim
bu konu basi kapalilara yönelik demi
Mesajları okudunuz mu ?
Açık açık ''değersiz'' yazılmış.Siz hala 2.sayfadaki çaputtan bahsediyorsunuz.Ne diyelim daha ?
bence gel bız gıdelım burdan geyık topıklerınebu islami siyasette olduğundan farklı görünmek demektir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?