Para karşılığı türban takan kadınlar

bası acık olanlara hakaret ettınız degersız dedınız sımdı herkese saygı duyar oldunuz neden bu dönüş?

burda kapalilara saldiri oldu ve bu bikac gündür var diger konulardada bunlara karsilik icin geldim bu konuya tarismaya

ve o hakareti bende yemis oluyorum tek sizler degil
evet bizde demin değersiz olarak hakaret yedik. ve ben her 2 mesajıda alıntılayarak düşüncemi yazdım. keşke sizde aynı şekilde yazsaydınız,ama hala yazmıyorsunuz değilmi o mesajında yanlış olduğunu. neyse

hepimiz kadınız. hepimiz değerliyiz. başımız açık yada kapalı..farketmez.
. başımızın açık olması yada kapalı olması bizleri değersiz yapmaz.
çünkü bu ALLAH ile kul arasındaki bi mevzudur
günahı da sevabıda kendinedir
sadece tabliğ etmek gerekirse edilir o da isteyene
kimse kimseyi açık yada kapalı diye yagılayamaz - eleştiremez hakarete edemez

böyle imali konusulunca sevmiyorum
ben su an baskasiyla tartisiyorum onun derdindeyim yeri geldiginde basi aciklara laf atanlarlada cok güzel tartisirim
bu konu basi kapalilara yönelik demi

böyle imali konusulunca sevmiyorum
ben su an baskasiyla tartisiyorum onun derdindeyim yeri geldiginde basi aciklara laf atanlarlada cok güzel tartisirim
bu konu basi kapalilara yönelik demi

Mesajları okudunuz mu ?
Açık açık ''değersiz'' yazılmış.Siz hala 2.sayfadaki çaputtan bahsediyorsunuz.Ne diyelim daha ?

işte türban takanların hakkınızdaki esas düşüncelerini öğrendiniz hanımlar. arkadaşlık edip etmemek size kalmış ben etmiyorum zira

Mesajları okudunuz mu ?
Açık açık ''değersiz'' yazılmış.Siz hala 2.sayfadaki çaputtan bahsediyorsunuz.Ne diyelim daha ?

bakin sizde aynini yapiyorsunuz,basi aciklara degersiz denmis ya kapalilara neler denmedi ozman nerdeydiniz derim bende

bir kisi degersiz dedi ama kapilarla okadar cok kisi usrasiliyorki ozman niye susuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…