ben bunu zaten teklif ettim çok önceden ama kendisi istemedi bunu.diyorumya senin benim param diye sözlü olarak bi ayrımımız yok zaten ama tüm maaşı bir araya getirmediğimiz için pratikte oluyor bu ayrımEvliliklerde senin paran benim param olmaz...
Adam parasını istediği gibide harcayamaz bana göre...
Paranız ortak olsa ve birlikte harcasanız böyle sorunlar olmaz bence...
Çok iyi anlamışsınız beni.Aynen böyle düşünüyorum.fakat ben savurmadığım için o nasılsa bize bişey olmaz diye düşünüyor artık sanırım.teşekkür ederim umarımBir de böyle deneyin. Yazdıklarınızdan hissettiğim : siz ; sorumluluk duygusuyla büyümüş ve bekarken de evinizin idaresi için tutumlu davranmış bir kadınsınız.
Bu yüzden işten değil de dişten artar ve gençken birikim olur diye idareli ilerlemek istiyorsunuz. Umarım eşinizle ortak bir payda da buluşursunuz.
Çok iyi anlamışsınız beni.Aynen böyle düşünüyorum.fakat ben savurmadığım için o nasılsa bize bişey olmaz diye düşünüyor artık sanırım.teşekkür ederim umarım
Öyle bişey olsa söyler bana çünkü buna asla karşı çıkmayacağımı aksine memnun olacağımı bilirKonuyu okuyunca aklıma gelen ilk şey acaba eşiniz o parayla birine yardımda mı bulunacak oldu. Geçen sene de o para gitmiş. Acaba kurbanda fakir birine mi veriyor o ikramiyeyi?
Öyle bişey olsa söyler bana çünkü buna asla karşı çıkmayacağımı aksine memnun olacağımı bilir
yok cnm akrabamdan eşimden borç isteyecek kimse yok.birine borç verse de haberim olur.sebep bunlardan biri değilBazı insanlar söylemiyorlar.. Yardımın gizlisi makbuldür diye. Normalde eşe söylenir tabiki de ama söylemeyen çok insan var ayıp olmasın diye. Geçen sene teyzem eşimden borç istemiş mesela eşim vermiş benim hiç haberim bile yoktu, başkasından öğrendim. Teyzene ayıp olmasın diye söylemedim dedi. Rencide etmemek için.
yok cnm akrabamdan eşimden borç isteyecek kimse yok.birine borç verse de haberim olur.sebep bunlardan biri değil
kendi kendine kenara mı koyuyor anlamadım ama bunu düşünmeye başladım artıkEh o zaman bilmediğiniz bir yere veriyor ne diyelim. Başka ne yapabilir ki parayı?
kendi kendine kenara mı koyuyor anlamadım ama bunu düşünmeye başladım artık
Bu konuyu bir daha açıp acmama konusunda çok kararsiz kaldım açıkçası. Bi yanim diyor bırak sorma bi daha o parayi da ne yaparsa yapsınBence isteğinizde diretin nedense yorumların birazını okuduktan sonra sizi haklı olarak görüyorum.
Tabikide planlı iş yapacaksınız, elinizi ona göre tutacaksınız bebeğiniz olacak.
Ve bir evlilikte kesinlikle erkeğin kadından habersiz, kadının da erkekten habersiz yaptığı harcamaları doğru bulmuyorum.
Bahsettiğiniz para nekadar bir para aslında ona göre yorum yapmak gerekir.
Yanlız şöyle bir durum var. Bazen insan planlar planlar. sonrada şöyle der " Yav bir yerden hiç beklemediğim bir para gelsede onu istediğim gibi harcasam. " Böyle bir şey olmasıda insana büyük bir haz verir. O yüzden her zaman yaptığı bir şey değilse biraz anlayışlı olmak gerekir belki. Ama para büyük bir miktar ise bilemedim. Belki en azından yarısını falan vermesini bekleyebilirsiniz
bende zamanında böyle yapaarak eşimi çok sıkmıştım. ters teper yakında. bence fazla müdahale etmeyin.
bırakın nasıl kurban kesileceğini, bebğin doğumunu evin erkeği düşünsün. bu kadar sorumluluk alıp strese girip evliliğinizi yıpratmayın.
Ben biraksam o zamanda yine gelip bana soruyor şunu nasıl yapalım bunu kartla mi alalım vs. Yani çözüm beklenen kişi yine ben oluyorum bu nedenle de baştan bişeyleri planlamak bana yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?