Para meselesi

soğuyorum zaten
aksi gibi her karar verişimde de iyi yanlarını ortaya çıkaracak hareketler yapıyor
zaten bu durum dışında o kadar iyi ki...şu durum kafamı kurcalayan tek

buradaki sorun parayı alırken ki tavır
buradaki sorun parası yoksa ona göre yerler teklif etmesi ve ona göre aktiviteler teklif etmesi
part time işe vs girebilmesi
kendini yormayan erkekle zor ben kendı eşimden biliyorum
evlenmek için resmen üstüne para verdim

değersiz hissettiriyor değil mi?

değersiz hissettiriyor değil mi?
valla benım arkadasımdan gordugum bile yetti
ilk once kıza telefon alınıyor eşi eskisini kullanıyor
kız alınandan bıkıyor kıza yenısı alınıyor
eşi eskisini kullanıyor
benımkı de bana aldırmıstı kendı telefonunu
bu yuzden para yıyen erkekten nefet edıyorum

+1
Gercekten adama cok uzuldum. Onu besleyecegine kedi kopek besle diyen olmus. Yazik gunah ya.

Kendi agzinizla diyorsunuz konu sahibi, ailesinin durumu iyi degil, isi de yok aile buyuklerinden harclik alirsa onla idare ediyor diye. Siz de iyi kazaniyormussunuz. Bi de adama gidip hesabi odemekten rahatsiz oluyorum mu dediniz? Gercekten cok ayip geldi bana ya, 2.5 senede hic mi hatri yoktu o insanin?
Size de yuk geliyorsa daha masrafsiz aktivitelere yonelmeye calisacaginiza neler dusunuyorsunuz bence ayrilin ya. Ciddi soyluyorum yargilamak falan degil, 2 bucuk senelik sevgilinizin bu kotu durumunda cebinizden para cikmasi rahatsiz ediyorsa eksik bir seyler vardir orda.

olay para değil
yük olma meselesi değil
onları zerre kadar hissetmiyorum inanın
olay farklı...

teşekkür ederim
özgüvensizlik değil kendini bilmek diyelim gibi ama sağolun:)
Bence siz öyle değil deseniz de özgüvensizlik bu. Her kadının bir güzelliği var. Sizin güzel yanlarınızı ortaya çıkarmanız gerekiyor. O zaman kendinizi çooook daha iyi hissedeceksiniz. Bence zaten büyük ihtimal kısa zamanda ayrılacağınız bir sevgilinin muhabbetinden daha önemli bu. Ben de mesela evlendikten sonra kilo aldım, verdim, geri aldım birazını falan kendimi çok kötü hissediyordum. Hatta artık sokakta kimse dönüp bakmıyor bile bana, önceden böyle miydi, ya eşim de beğenmiyorsa diye üzülüyordum. Alışverişe gitmiştim kıyafet için, biraz oradaki görevli kadının tavsiyeleriyle biraz da eşimin dışarı çıkmadan üzerimde yaptığı bir iki değişiklik tavsiyesiyle resmen kendime geldim. Sonra akşam ben hala kimsenin baktığından emin değildim ama o bana bakmış olan herkesi sayıverdi Çoook çocukça biliyorum kocaman insanlarız ama her yaşta insanın arada bir özgüven patlamasına ihtiyacı var. Bence siz de giyiminizde, makyajınızda vs değişikliklerle kendinize bambaşka bir açıdan bakabilirsiniz.

Bence bu insan yiyici olmasaydı sana açık açık aşkım iş bulana kadar beni idare et gerçekten durumum yok derdi, ama bu bildiğin hesabı sana ödetmek alicengiz oyunları oynuyor... kendini kullandırtma, herhangi bişey bulmaya gerek yok direk bitti de gitsin

o kadar iki uçta fikirler var ki
zaten ikilemdeyim iyice kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…