- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
Kızlar,
benim bir sevgilim var her buluşmamızda hemen hemen yemek hesabını bana ödetiyor.... bir şekilde ne bileyim tam hesap geldiği zaman geri duruyor cüzdanından iki saatte çıkarmıyor vesaire ya da ben ödüyorum sonra aa unuttum sana verecektim diyor (mesela en sonuncusu buydu)
daha önce rahatsız olduğumu söyledim kendisine bir iki kez o ısmarladı ama şu an başa döndük
farkındayım ve bir daha uyarasım yok..
kendisi ilk sevgilim belki de son bilmiyorum çünkü çok kısmetli birisi değilim maalesef
öyle alımlı çekici filan da değilim..
Ama yine de bu kadar mı değersizim diyorum doğrusu
evet benim işim var hem de bayağı iyi para da kazanıyorum güzel o işsiz belki de ondan böyle yapıyor
normalde sabredecektim o işe girince de aynı davranacak mı diye ama zoruma gidiyor
ben ayrılacağımı söylemeye karar verdim kısaca...maalesefki..
sizce ne demeli? açık açık söylemeli miyim? söylersem yine beni bir şekilde ikna ederse?
ay bi sonuna dek oku güzelim yaKısmetsizim diye bu adam son sevgilin, ayrılmıcak ve evlenicen yani
Okudum merak etme. Sen zaten ikna olmuşsun. Başkasını bulamam diyede evlenirsin bunla.ay bi sonuna dek oku güzelim ya
öyle bir şey yokOkudum merak etme. Sen zaten ikna olmuşsun. Başkasını bulamam diyede evlenirsin bunla.
merhaba,Ne zamandır sevgilisiniz?
Basından beri işsiz miydi?
Isı varken de böyle miydi?
Bunlar önemli sorular.
Ben olsam işi varkenki halini görmek isterdim içim başka türlü rahat etmezdi.
kendisi ilk sevgilim belki de son bilmiyorum çünkü çok kısmetli birisi değilim maalesef
öyle alımlı çekici filan da değilim..
öyle bir şey yok
nasıl ayrılmak iyi olur diye soruyorum
okuduğunuzu iyi anlayın!
ay iyiki bi içimizi döktük ha fenalık getirdin
mantıklı olabilir..İş bulana kadar az buluşun madem.
2 buçuk yıllık sevgilinin amacı seni kullanmak enayi yerine koymak mi yoksa gerçekten parasız olduğu için mi böyle davranıyor bilirsin ama..merhaba,
2,5 yıldır sevgiliyiz.İşi hiç olmadı önceden öğrenciydi ben de öğrenciydim böyle bir problemimiz yoktu önceden şu an ama epeydir hesabı bir şekilde bana ödetiyor...
işi varkenki halini benim de bekleyesim vardı ama bir türlü iş bulamadı ve ben böyle kendimi enayi gibi hissediyorum
öyle hissetmek istemiyorum...
ama bu bir karakter işteBu konuda iki taktigim var. İlki:
"Hayatim canim pizza cekti. Hafta sonu ismarlada yiyelim" demek. Acik acik talep ediyoruz, tepkisini olcuyoruz.
Ha ben bunu yapamam diyorsan diyelim yemegi sana kitledi, sesini cikaramadin o an. Odemeyi yaptıktan sonra : "bi tatli ismarlarsin artik" diyebilirsin.
İkincisi:
Yemek yedikten sonra kendi yedigin, ictigin kadarini odeyip, geri cekiliyorsun. Adam mosmor kaliyor.
teşekkür ederimIliskiyi yurutemedigini uyusamadiginiz konular oldugunu soyle boyle adamla hayat mi gecer adam gibi dese ödermisin falan diye senin üstüne yikar gibi davraniyor. Boyle de ozguvensizlik yapma ne demek alimli cekici degilim biraz aynaya bak kendinin farkina var oyle dusunup ezme kendini
bu ara sektör tıkalımezun olalı ne kadar zaman geçti?siz hemen iş bulmuşsunuz,onun bulamaması iş beğenmemesinden mi kaynaklanıyor
ama belki?Sevgililer veya eşler arasinda para meselesi olmasini hic dogru bulmuyorum. Her zaman erkek hesap öder diye bisey yok bence. Ama göz göre göre enayi yerine konuluyorsa bu yanlistir.
Paraniz varmis e o da issizmis belki parasi yoktur diye dusunuyorum. Parasi olsa harcardi belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?