- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
işte ben olsam ben de utanırımBence de ayrılmalısın.
İşsizse parasızsa bi zahmet dışarda da yemek yemesin o zaman ya.
İnsan erkek olarak utanır bunu yapmaya yani.
askerlik işini ben engelledim doğrusu korktum çünküKonu sahibi 2.5 yıl olmuş bu ilişkiye şans vermelisin derim.
Ama eğer rahatsız oluyorsan hesap ödemekten sevgilinle bu konuyu konuş incitmeden.
Ya da mesela daha ucuz aktiviteler yapın lüks yerlere gitmeyin.
Işsizlik çok zor bi psikoloji onu anlamaya çalış ama yine de geçici bi iş bulabilir ya da askere gidip gelebilir o süreçte evde boş durmaktansa.
ben de öyle bir yapıdayımYani sektör sıkıntılı işsizlik var memlekette durum ortada biliyorum.
Ama yine de gençlerimiz biraz tembel geliyor bana geçici olarak bi yere girebilir ne bileyim bi markette bile çalışabilir haber gelene kadar.
Ben kadın olmama rağmen ve eşimin iyi bi geliri olmasına rağmen sırf boş kalmayayim diye mağazada bile çalıştım bi zamanlar.
Evli bir kadın bunu yapıyorsa bekar bir erkek haydi haydi yapar diye düşünüyorum.
işte ben olsam ben de utanırım
sorun da bu zaten
hiçbir zaman bana ısmarlamasını istemedim
ama yemesek de olur parası yoksa ikimiz de yemeyiz otururuz bir parkta hiçbir şekilde zorlamadım onu illa şunu yapalım bunu yapalım diyeki
sorun yaptığım nokta bu zaten...
ama çok arkadaş iş bul öyle gözlemle bir de dediği için ve 2.5 yıl olduğu için bir şans daha vereceğim
yoksa gerçekten sinir bozucu çok
peki sen nasıl ayrılırdınHayır canım öyle bişey yok bu adam değişmez ben sana diyim.Benim de eski sevgililerim vardı.Bi tanesi cebindeki son parayla bana bakkaldan su almıştı, adamın yol parasıymış.Eve iki buçuk saat yürümüş öyle gitmişti.(Bana sonradan anlatmıştı bunu tabi).Ben ne insanlar tanıdım, sevgilisine yemek ısmarlar kendi cebinde olmadığı için kendi yemez vs.Bunun erkek kadın olmakla da alakası yok bence, gurur ve yapı meselesi yani.
Seninki hazıra alışmış.Dediğin gibi cebinde yoksa dışarda yemek yemicek o zaman sinemaya gitmicek.Sanırım işsizlikten parasızlıktan bunalmış senin sayende kafa dağıtıyo valla.Değişmez çünkü bu bi karakter meselesi, bunu yapmaya utanmayan insan parası olunca da utanmaz bence.
mesela parasız olması değilkiBence konuşmak en iyisi, işsiz olmasından dolayı gerçekten sorun yaşıyor mu maddi anlamda bir sorun. İş bulmak için çabalıyor mu hem sorun hem de inceleyin. Eğer bu konularda keyfi hareket ediyorsa ben bitirirdim aksi halde parasızlık suç değil hayat müşterek
peki sen nasıl ayrılırdın
bunu söyleyince para meselesi yapan kız olacağım maalesef...
ne deyip ayrılırdın direk açıkça söyler miydin?
beklerimki sıkıntı yıllar sürmesi de değilE adam daha işe girememiş ki.Sen ondan hayatta daha öndesin şu an.Para meselesi yapan kız olsan nolacak ki bu devirde her şey parayla.Ailesinde de yok diyosun zaten.Bu adam işe girecek de para biriktirecek de ev kuracak da ohoooo adamda hiç umut yok yani her şey bugün itibariyle iyi gitmeye başlasa evlenmeniz en az 3 sene o da evlenince kredi borcu falan ödeyeceksiniz.
Aşk meşk bi yere kadar para olmayınca hepsi bitiyo kimse kusura bakmasın.Adama tabii ki paran yok güle güle diyemezsin de ben olsam "ben artık evlenmeyi düşünüyorum ama seninle bu iş daha yıllar alacak belli ki" der ayrılırdım şahsen.
Haklısınız o zaman. Herkesin parası kendine kıymetli burda biri için harcamak mesele değil,düşünsenize ilerde evlenirim dediğiniz insan sizi aptal yerine koyuyor...mesela parasız olması değilki
gitti bilgisayar aldı mesela
bana hesabı ödetirken kendisine bilgisayar alması tuhafıma gitti açıkçası
aynen öyle ...Haklısınız o zaman. Herkesin parası kendine kıymetli burda biri için harcamak mesele değil,düşünsenize ilerde evlenirim dediğiniz insan sizi aptal yerine koyuyor...
beklerimki sıkıntı yıllar sürmesi de değil
sıkıntı beni kullanıyor mu kullanmıyor mu bu para mevzusunda ben onun derdindeyim
ve neden gurur yapmıyor
insanda azıcık gurur olur
beklerim onlar değil sıkıntım gerçekten...
hiçbir fikrim yokYapı meselesi bu...Adam rahatsız olmuyor.Kullanma kısmını sen bilebilirsin bi tek bence.Ailesinden para almıyo yazmışsın.Neden almıyo, gururuna mı yediremiyo?
Böyle önemli bi karar da karisman doğru değil diye düşünüyorum açıkçası gitmiş olsa şimdiye gider gelirdi bedelli ödeme durumu yoksa öyle veya yapacak zaten mecbur.askerlik işini ben engelledim doğrusu korktum çünkü
gidecekti yoksa
bazen keşke engellemeseydim mi acaba diyorum ama bilmiyorum
kendisine doğru düzgün bir şey almaz
öyle marka giymez
ailesinin durumu da pek iyi değil zaten doğrusu
aileden para da almıyor
bayramdan bayrama dedesinin anneannesinin verdiklerini harçlık yapıyor
of ne bileyimböyle düşününce haklısınız...
biz kadınlar çok duygusalız :)İliskinin suresini ve erkek arkadasinin durumunu yeni gordum ve ilk yaptigim yorum icin inanilmaz vicdan azabi cekiyorum. Yorum silemiyormusuz, lutfen onerilerimi uygulama.
evet pişman olmadım değil bu akşam bir konuşayım gidebiliyorsa gitsin en iyisi ,istiyorsa tabiBöyle önemli bi karar da karisman doğru değil diye düşünüyorum açıkçası gitmiş olsa şimdiye gider gelirdi bedelli ödeme durumu yoksa öyle veya yapacak zaten mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?