- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Bilemiyorum, yaptığı hesaba göre zaten bugüne kadar aylık giderlerin tümünü ben ödemişim, üstüne yok yakıttı yok depozitoydu onlar da benim hesaptan karşılandı... Ve sonuç gördüğünüz gb yine suçlu ben çıktım hem de 100tl için ya şaka gb! Karnı burnumda halimle bir ay fazladan çalıştım, bebeğimle bir ay fazla ilgilenebileyim diye, 100tl için paragöz muamelesi gördüm iyi mi?bana kalırsa esınız bırseyler karıstırıyo para hususında...yanı ne dıye hemen tepkı verdıkı noluyoruz yanı
ayrıca yaptıgnızı dogruda bulmadım...alın işe yaranamamısınız zaten
ben olsam kendı elıme alırım bu hesap işlerını....
İnanın bilmiyorum çünkü bu konuda herhangi birşey soracak olsam hemen gurur triplerine giriyorEv ihtiyaçlarını siz karşılıyorsunuz. Market alışverişi giyim kuşak vs.2 tane kredi ve kredi kartı oduyorsunuz. Peki kendisi ne yapıyor. Üstelik kredinin biri esin için alınmış.
Bilemiyorum, yaptığı hesaba göre zaten bugüne kadar aylık giderlerin tümünü ben ödemişim, üstüne yok yakıttı yok depozitoydu onlar da benim hesaptan karşılandı... Ve sonuç gördüğünüz gb yine suçlu ben çıktım hem de 100tl için ya şaka gb! Karnı burnumda halimle bir ay fazladan çalıştım, bebeğimle bir ay fazla ilgilenebileyim diye, 100tl için paragöz muamelesi gördüm iyi mi?
Ben her ay parayı havale ederken gurur falan yapmıyor ama 100 tl hesabımda kalsın deyince "bir daha senden para mara istemem!" Oluyor...
Elektirik. Su. Internet varsa kira ve yakıt parasida mi size ait.İnanın bilmiyorum çünkü bu konuda herhangi birşey soracak olsam hemen gurur triplerine giriyor
Doğum iznim bittikten sonra ben de bir süre ücretsiz izin almayı düşünüyordum ama sırf dara düşmeyelim diye vazgeçmiştim, ama görüyorumki ben böyle düşünürken eşimin fikirleri bambaşkaymış, dara düşen sadece benmişim bu evlilikte... en iyisini yapmışsınız, sanırım ben de aynı şeyi yapacağım, çok kıymetli gururuyla geçindirsin bakalım evi!Canım ben de öğretmenim eşim de öğretmen aynı durum bizde de çok yaşandı. Evlilikte senin paran benim param olmamalı diye düşündüğümden kartlarım hep eşimdeydi gel gör ki aynı senin gibi bi durum yüzünden tartıştık ve kartlarımı fırlatıp attı. Evi o geçindirirmiş bana ihtiyaç yokmuş vs vs. Bende madem öyle dedim doğumdan sonra 1 yıl aylıksız izne ayrıldım şuan evde oturuyorum. Niye yorayım kendimi hem de aklım bebeğimde kalacak çalışıp kazandığımın bir kıymeti de olmayacaksa. Şimdi anladi. Sana da tavsiye ederim 1 yıl dinlen bebeğini büyüt evinde.
Doğum iznim bittikten sonra ben de bir süre ücretsiz izin almayı düşünüyordum ama sırf dara düşmeyelim diye vazgeçmiştim, ama görüyorumki ben böyle düşünürken eşimin fikirleri bambaşkaymış, dara düşen sadece benmişim bu evlilikte... en iyisini yapmışsınız, sanırım ben de aynı şeyi yapacağım, çok kıymetli gururuyla geçindirsin bakalım evi!
Şöyle anlatayım,Elektirik. Su. Internet varsa kira ve yakıt parasida mi size ait.
O zaman evi siz gecindiriyorsu uz öyle anladım. Bencede doğum sonrası 2 yıllık ücretsiz izin hakkınız var onu kullanın bakalım nasıl gecindirecek evi.Şöyle anlatayım,
Aylık olarak 280 öğrenci kredim, 280 onun için çektiğim kredi taksidi, 55 aylık tel faturam, 56 aylık internet faturamız, 750 civarı kredi kartımın asgari ödemesi var, bunları ödedikten sonra kalan miktarı eşimin hesabına havale ediyorum, ek dersi de havale ediyordum olduğu gb...
Önceki ay evi değiştirdik, depozitoyu benim ek dersten verdi, geçen ay yakıt parasını benim ek dersten verdi... Durum böyle
Ben de köyde çalışıyorum, hergün sabah ezanıyla birlikte kalkıyorum akşam dönüyorum eve... Belliki bu adamların mayası bu! Ben bilmiyor muyum sıcacık evimde oturayım ama yok... Havale ettiğim miktara göre muamele göreceksem enayilik buraya kadar!Aynen aman dara düşmeyelim derken baktım olan bana oluyor üstelik ilçenin köyüne gidip geliyorum sabah gidecem akşam gelecem bebeğime eller bakacak yorgunluk ev işleri...
Kazandiğim yola bakıcıya gidecek evde otururum dedim.
Valla bence de ayrıl bebeğinin bu zamanları geri gelmeyecek sana ihtiyacı varken miss gibi büyüt bebeğini.
Canım eşimin önceden çektiği kredi taksidi var ama öyle çok yüksek miktar değil... İnanın para mevzu açılınca bi gururlu haller falan adamda görmeniz lazımBaşka borcunuz yoksa nereye gidiyor o kadar para. Bugüne kadar hiç sormadın mı ne kadar paramız kaldı diye. Aylık 3400 kredi +gün ödüyoruz 1000 lirayı eve veriyoruz biz. Sizinle gelirimiz hemen hemen aynı
Adam çok gururlu ya bunun lafını bile açtırmaz, böyle konularda hemen surat yapıp tribe giriyor zaten
Çok haklısınız, bu fırsatı değerlendireceğim kesinlikle!Bende buna benzer şeyler yaşadım. Bana harçlık verir para bitince ne yaptın derdi eşim .Abisine 20 bin TL para çekip verdi güya borç ama biz ödedik. Konusu olunca kızıp bağırıyor du. Ben de benim sırtımdan iyilik yapamazsın dedim bi akşam aldım kartımi oh mis gözüm ne de kalmistir sa aldım kendime çocuklarıma kenara para attım bilezik yaptım tam 1 yil. Baktı olmuyo benim ki tek maaşla zor mus geçinmek. Tekrar para idaresi bende olsun dedi ev aldık şimdi kimseye borç falan veremiyor.cebimde 5 bin TL lik kredi kartı ne istesem alırım maaş kartı onda.
Bu fırsatı iyi degerlendir sakin verme verirsen emeğini yık saymış olurlar.soyle bi ye iç gez toz alışveriş yap birikim yap anlasın kart ondayken senin nasıl idareli davrandığını. İhtiyaçlarını erteledigini al 3 5 bilezik gözünün önünde tak.almam dediğin pahalı bir çanta ayakkabı al kullan .ben istesem bunları yaparım ama yapmıyordum şimdiye kadar msj ver bak gör nasıl alttan alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?