Para mevzuları...

Haklısın canım aynen öyle...
Hayat müşterektir diye düşünüp kendini paralarsan, sen kendine acımazsan kimse sana acımıyor işte...

Allahımmm ilk atandığımda evi tuttum yavaş yavaş eşyamı aldım aylarca taksit ödedim sonra tam taksitler bitti bir oh çekecekken sen git evlen! Ben yiyemiyorum parayı al sen ye herif!
Neden başka türlü olamıyorum? Art niyet aramıyorum? Karşımdaki iyi olsun rahat olalım diye düşünüyorum? Aptal mıyım neyim ya
Pişmanlıklarım çok fazla gerçekten

Pişmanlık yaşamayın,evlilikte elbette para mevzusu olmamalı. Ben de tüm paramı veririm eve,eşim de.. ama eşim verdiklerimi lütuf olarak görür,görmeli zaten. Bunu alıştırdm açıkçası. Alman usulü olsaydı zarar ederdim açıkçası :) benim 3 katım para kazanıyor ve ben bireysel olarak onun harcamalarından daha çok harcıyorm.. ama olması gerekenin bu olduğunu biliyor.
Erkek 5 pantolon 5 gömlek 5 ayakkabıyı 125 farklı kombinasyon yapar. Kadın öyle değil ama..

Bakalım ben bir ilerleme kaydedebilecek miyim canım
Umarım değişir eşim

İnşallah.. ama düzelme olursa da benim param senin paran olayını uzatmayın bence. Kenara ayrı para koymanız göze batar ama harcamanız o kadar değil.. çocuğunuz için kendiniz için ihtiyaçlarınızı ertelemeyin

pancar geçmişi hiç açma haklıyken haksız olma..
sen şu an ki olayı değerlendir.. bak çok az kalmış doğuma. keyfine bak. sakın gidip de adamın kıçını kaldırma yani.
kendi gelsin özür dilesin. alışmış senden hep adımın atılmasına.
sen hamilesin hassassın doğumuna az kaldı. vücudunun süt üretimini yapması gerek.. bunları baba olacak bir adam düşünmeli ve ona göre davranmalı. amacım seni gazlamak değil inan. sorun patlak vermişken çözülsün. yoksa yine aynı konular gündeme gelip durur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…