Para mevzuları...

kusura bakma ama ben seni suçlu buldum.

neden eşine havale ediyosun ki maaşını ?
ayrıca bunca zaman sen gelir gider hesabı yapmadın mı ?

yani eve gelen fatura bellidir, kira, aidat mutfak , giyim kuşam eee hesap kolay.

diyelim faturalar 200 tuttu eşine havale yapana kadar faruraları ödeyebilir diğer ayda eşine sıra sende diyebilirdin.

bundan sonra asla verme

Kızlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, benimle birlikte dertlendiniz siz de eksik olmayın...

Ancak yazmaya fırsatım oldu, sabah sancılandım biraz, okuldan izin alıp hastaneye gittim, çok şükür bir sorun yokmuş, stresten oldu sanırım...

Hepiniz yazdıklarınızda haklısınız,
Onca yaptığım fedakarlıktan sonra ilk pürüzde gözden çıktım... Demek ki bizim ilişki gönül ilişkisi değilmiş tamamen çıkarlar üzerineymiş...

Şüphelerim vardı ama konduramıyordum, iyice emin oldum, ne kaaa para o kaaa köfte mantığında bizimkisi... Dün gece çok rahatsızdım tansiyonum fırladı tüm gece kıvrandım ama çok sevgili eşim salonda fosur fosur uyudu. Bugün acil doğuma gitsem haberi bile olmayacaktı.
Tüm bunları hakettim sanırım... Olmayan birşeyde ısrar etmeyeceksin işte! Bu adamla sevgiliyken triplerine dayanamayıp son noktayı koymuştum ama uzun bir aradan sonra ne yaptı etti beni ikna etti evlenmeye... Benden daha enayisini bulamamış olsa gerek...

Bundan sonra ne olur zaman gösterecek, şu an sadece doğacak bebeğime odaklanmak istiyorum, ne halt ederse etsin umurumda da değil... Kullanılan taraf olmayacağım artık

siz neden kendiniz veya ortak yapmıyorsunuz hesap işlerini. ben kira, doğal gaz veya diğer faturaları kendim deftere yazıp geriye kalanla ev giderlerini ve bize kalan harçlıkları tahminen hesaplarım. kalanla birikim veya alınacaksa ufak tefek altın alırız. bence para yönetimini kendine al, ya da almazsan hepsinin nereye ne kadar gittiğini öğren. tüm para nereye harcanıyor demesen bile bu ay ne kadar birikim yapabileceğiz araba veya ev alalım falan deyebilirsin.

ben de öğretmenim en pahalı yerde bile idaremi bilip tek maaşla ona göre yaşıyorum, bir hesap defterim var her ay sabit ödemelerimi kredilerimi yazarım önceden, günü gününe ödememi yaparım. bi adamın benim iki katımdan fazla parayı alıp hiç birikim yapmamış olması mantıklı gelmiyor o paralar nereye gitti onca zaman, hem de yağ gibi üste çıkması suç bastırması sinir bozucu bence ne kadar trip atarsa atsın bundan sonra her harcamayı kaydedin ikiniz de bilin, karısının tüm parasını ısrarla alıp sonra da laf saymak gurur değil, kendinizi de üzmeyin olan olmuş artık bebeğiniz ve kendiniz için bundan sonrasına bakın

Haklısın canım evlenmeden önce para sorunum yoktu, hesabım kitabım yerindeydi... Rahat battı evlendim, bir de ayrımız gayrımız yok ayağına bu hale düştüm.

Ben köyde çalışıyorum, mesai saatleri içinde şehirde olamıyorum diye faturaları falan eşim hallediyordu, sonra olay zıvanadan çıktı işte, kendi paramın dilencisi oldum.

Ben bebek olmadan arabamızı alalım istiyordum aslında ama o konuda da yarısını sıfır faizli çekeriz kalanını da sen kredi çekersin muhabbeti dönmeye başladı korktum... Ömür boyu kredi ödetmek istiyor bana anlaşılan. Adamın hayatına sponsor olmuşum haberim yok

Evet kimseye koşulsuz şartsız güvenmeyeceksin... Böyle mal gb kalırsın ortada

Muhtemelen dediğiniz gb yapıyor, o kendi hesabına birikim yapıyor niye yapmasın ki? Cebinden fazladan bir para çıkmıyor sonuçta... Ya da ayrı ev açtığı başka bir kadın var bilmiyorum, ayrı ev açtığı kadına bile ben bakıyorum bu durumda. Allahımm enayiliğim katlanarak evrene yayılıyor

Ben de sen ben yok biz varız diye düşündüğümden böyle davranıyordum ama biz yokmuşuz işte off of.. Ben bir de bu adama güvenip çocuk yaptım iyi mi

Uzme tatli canini olmus artik bundan sonrasi icin akilli ol ve parani biriktir zaten kotu niyetliyse bir yerden buyuk patlak verecekdir.

çok garip eşinin yaptığı bende çok çalıştım evliliğim boyunca kimin maaşı neye denk geliyorsa o ödeniyordu kira benim maaşa denk geliyordu ben ödüyordum mesela fatura yakın eşimin maaşıyla ödeniyordu cebimdeki parayı hiç istemedi bende verme gereği duymadım açıkçası yaklaşık 5 senedirde çalışmıyorum maaşı alır ödenecek ne varsa öder yada bana verir öde diye fazlasıda bende kalır siz maaşı ne yaptın diye bile soramıyormusunuz eşinize hesap sormak değildir bu
maaşı aldınmı ödenicekleri ödedinmi gurur yapıcak ne var bunda

Ben köyde çalışıyorum, mesai saatleri içinde şehirde olamıyorum diye faturaları falan eşim hallediyordu, sonra olay zıvanadan çıktı işte, kendi paramın dilencisi oldum.
ben neredeyse tüm ödemelerimi hesabımın ya da kredi kartımın internet şubesinden hallediyorum elektrik, su, doğalgaz, kira, kredi, internet, tel... ayrıca su için o belediyenin, tel için firmanın kendi sitesinden ödeme yapılabilir. telefon bankacılığı kullanan arkadaşım da vardı

tansiyon yüksekliği senin için iyi değil biliyorsun di mi Pancar??

aman dikkat et.. önemli olan bebeğin ve senin sağlığınız.. artık sen de takma. her ay o çıkardığı paranın yarısını ona ver kapak olsun
sen keyfine bak minnoşunla..

Adam pazar gününden beri oturma odasında kanepede yatıyor, ben normalde yemeği falan yapıyorum çağırıyordum birlikte yiyorduk, birşey sorarsam cvp veriyordu daha da konuşmuyorduk, dün gece yatmaya hazırlanırken burda yatma böyle ayrı gayrı olmasın dedim, ben böyle iyiyim kafam rahat dedi, o kadar üzüldüm ki... Peki dedim yatağıma geldim, dünden beri yüzüne bakmıyorum, birbirimiz yokmuş gb davranıyoruz. Normalde olsa çok da umurumda olmazdı ama şimdi doğuma çok az kaldı, bu kadar ilgisizlik umursamazlık canımı çok yaktı...

Ben de 2015'i şöyle bir düşündüm... Hayatım boyunca hiç bu kadar çok üzülüp ağlamamıştım... Saçlarımdaki beyazlar 5e katlandı resmen... Evlendik evleneli hep bir sorun, herşey o kadar yavaş ilerliyorki... Hayatım zehir oldu, tadım tuzum yok, umudum yok...

Bulunmaz hint kumaşı ya kendisi şimdi gidip barışmamı bekliyordur, ben adım atmazsam hayatta gelip de kendiliğinden bir girişimde bulunmaz asla ama artık ben de tükendim, çok yorgun hissediyorum.

Bana Güzel olan hiçbirşeyi, iyi davranılmayı, mutlu olmayı haketmiyormuşum gb dünyanın en kötü en çirkin en değersiz yaratığıymışım gb davranmasına tahammül edemiyorum artık. Benden önceki sevgililerinden yediği kazıkların acısını benden çıkartmaya çalışmasına katlanamıyorum...

Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu ne biçim evlilik? bilen söylesin lütfen!

İçim parçalandı lütfen böyle düşünmeyin şimdi sadece bebğinize odaklanın,sağlığınız en öenmlisi.. inş lohusa depresyonu yaşamazsınız.. hamilelik sadece anneleri etkilemiyor,babalar da payına düşeni alıyor.. sakinleşin hadi artık,düzelicek inş herşey.. daha sonra üzerinde düşünür karara bağlarsınız.. gerçekliği var mı bilemiyorm ama 30 sn gülümseyince mutluluk hormonu yayılıyormuş.. üzgün de olsanız,hadi gülümseyin,Rabbim büyük :))

kim sana deger vermiyorsa sende ona deger verme
onlar ne kadar degerliyse bizde en az o kadar degerliyiz
ben aynı evin içinde 1 ay konuşmadıgımı bilirim (onlarca defa)
Şimdiki aklım olsa gram üzülmezdi.
gerektigi kadar deger ver ona
unutmaki degerini o kendisi biçiyor ve sana çok büyük haksızlık yapıyor
yokmuş gibi davran,düşünme.
kendinle ilgilen,komedi filmi izle,kitap oku ,karikatür dergisi al rahatlarsın okurken.

canim senin esin para icin karninda onun cocugunu tasiyan kadini umursamadan surat asip kusup tavir alip uzebilen bir adam bunu bilerek yasa... unutursan sonradan daha cok uzulursun

Anlattıkların çok üzdü beni .fakat şimdi sen doğuma bukadar yakınken üzülme derim.bu saaten sonra seni kullanmasına izin verme.madem suana kadar yapilan harcamaların bir açıklaması yok.bundan sonrada paranda yok.bey efendiyi şimdiden sonra görelim .yani sadece olay parami yoksa sevgimi.ha baktın bu iğrenç para mevzuları devam ediyo ondan sonra yapacağını yapar surundurursun.gerçekten sinir bozucu !!!!!

Canım benim ya insan gebeyken eskiye oranla çok daha duygusala bağlıyor.
(Kendimden biliyorum...)
Kendini üzme, bebeğin bu stresten etkilenmesin..
Belki eşin ailesine filan yardımcı oluyodur kendi maaşından..
Bence bu konuları rafa kaldırın, doğum stresi yeter sana zaten bu süreçte..
İçinden geldiği gibi davran.. Üzme kendini.. )=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…