Merhabalar uzun zamandır yoktum.Her zamanki bir konuyla geri geldim.Esimin ailesinin dilenme ayları geldi çünkü 5 yıldır her sene çeşitli bahanelerle bizden para tırtıklamaya çalışıyorlar çoğu zamanda başarıyorlar.2 sene önce bana kredi çektirip kendilerine ev aldırmaya çalıştılar ben tepki gösterince ailecek ben yan odadayken dedikodumu yaptılar eşime karin çok fesat parasını kıskanıyor bizde öyle kimse kiskanclik yapmaz kimin ne parasi varsa ortaya koyar falan dediler eşimde odaya biz gelince oğluma oğlum sen sakin başkaları gibi kıskanç olma bizim ailede hiç kıskanç yoktur dedi.Güya ailesinin yanında bana ayar verdi o günden beri hiç huzurumuz yok mutluluğunuz yok.Esimden acayip sagudum gram sevmiyorum.Gelelim günümüze bunlar zaten iyi olan arabalarını degistirdiler 30 binde kredi çekip üstüne eklediler bu krediyi gorumcem ve kocam 500er vererek ödeyeceklermiş.Delirdim resmen o günden beri her gün kavga ediyoruz.Bir şey söyleyince onlar bize ev için altın verdiler diyo onları ödeyeceğim diyor.Kizlar verirken borç falan demediler eşim para vermek için bahane arıyor.Mileltin ailesi ev alıp oğullarını oturtuyor onlar bize 10 binlik bileşik verdiler onun mu peşine düşüyorlar dedim yarın o bir gün kardeşine borç değil hibe verirseler burunlarindan getiririm dedim.Gecen sene benden için boşa gel karını demişlerdi şimdi yine para istiyorlar bu kadar yüzsüz bir aile.Esimle o kadar çok kavga ediyoruz hala geri adım atmıyor.Mevzu para değil mevzu böyle bir aileye para yedirmek ben de fakir bir ailenin çocuğuyum babam beni çok zor şartlar altında okuttu onlara bir liram geçmemiştir istemezler de ama bunlar nasıl aile anlamadım sürekli çocuklarını yolmaya çalışıyorlar.Gidip büyük bir kavga çıkarmayı düşünüyorum o konuşmaları duyduğumu ve onlara bu zamana kadar geçen 1 kuruşumu bile helal etmedigimi söylemek istiyorum.Etrafimda karısının etrafında dönen lafindan çıkmayan erkekler gördükçe benim neyim eksik diyorum 5 yıldır evliyiz 1 çocuğumuz var niye ailesinden bagimsizlasip benimle aile olamadı diyorum.Cocugum çok duygusal ve ikimize de düşkün bir çocuk ona hiç kıyamıyorum ama gençliğim bunlarla çürüyor resmen.