Para ve para

Tzk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
83
34
Merhabalar uzun zamandır yoktum.Her zamanki bir konuyla geri geldim.Esimin ailesinin dilenme ayları geldi çünkü 5 yıldır her sene çeşitli bahanelerle bizden para tırtıklamaya çalışıyorlar çoğu zamanda başarıyorlar.2 sene önce bana kredi çektirip kendilerine ev aldırmaya çalıştılar ben tepki gösterince ailecek ben yan odadayken dedikodumu yaptılar eşime karin çok fesat parasını kıskanıyor bizde öyle kimse kiskanclik yapmaz kimin ne parasi varsa ortaya koyar falan dediler eşimde odaya biz gelince oğluma oğlum sen sakin başkaları gibi kıskanç olma bizim ailede hiç kıskanç yoktur dedi.Güya ailesinin yanında bana ayar verdi o günden beri hiç huzurumuz yok mutluluğunuz yok.Esimden acayip sagudum gram sevmiyorum.Gelelim günümüze bunlar zaten iyi olan arabalarını degistirdiler 30 binde kredi çekip üstüne eklediler bu krediyi gorumcem ve kocam 500er vererek ödeyeceklermiş.Delirdim resmen o günden beri her gün kavga ediyoruz.Bir şey söyleyince onlar bize ev için altın verdiler diyo onları ödeyeceğim diyor.Kizlar verirken borç falan demediler eşim para vermek için bahane arıyor.Mileltin ailesi ev alıp oğullarını oturtuyor onlar bize 10 binlik bileşik verdiler onun mu peşine düşüyorlar dedim yarın o bir gün kardeşine borç değil hibe verirseler burunlarindan getiririm dedim.Gecen sene benden için boşa gel karını demişlerdi şimdi yine para istiyorlar bu kadar yüzsüz bir aile.Esimle o kadar çok kavga ediyoruz hala geri adım atmıyor.Mevzu para değil mevzu böyle bir aileye para yedirmek ben de fakir bir ailenin çocuğuyum babam beni çok zor şartlar altında okuttu onlara bir liram geçmemiştir istemezler de ama bunlar nasıl aile anlamadım sürekli çocuklarını yolmaya çalışıyorlar.Gidip büyük bir kavga çıkarmayı düşünüyorum o konuşmaları duyduğumu ve onlara bu zamana kadar geçen 1 kuruşumu bile helal etmedigimi söylemek istiyorum.Etrafimda karısının etrafında dönen lafindan çıkmayan erkekler gördükçe benim neyim eksik diyorum 5 yıldır evliyiz 1 çocuğumuz var niye ailesinden bagimsizlasip benimle aile olamadı diyorum.Cocugum çok duygusal ve ikimize de düşkün bir çocuk ona hiç kıyamıyorum ama gençliğim bunlarla çürüyor resmen.

Yine bir kaynana kayınpeder konusu. Allahım bunların nesli tükenmeyecek mi yarabbim:kızgın:
Ogullarının ustunden ellerını cekemıyorlar. Bızde bır laf vardır. Varsa tırnağın kaşın, yoksa bakın diye. Parası yokken varmış gibi davranan ınsanlara ayar oluyorum. Kardesım gor de kuru ekmege muhtac sanacak. Sakın onlara uyup kredı falan cekme bacım bu dunya tuhaf bıryer:sopa::olamaz::KK20:

Gercekten cok sinir bozucu bir durum.Hakkini yedirme.

İş kocada bitiyor tabi. Oğullarından yüz buluyor olmalilar. Böyle kocayı borca sokacaksin. Ev yoksa ev araba yoksa araba. Dışarıya verecek parası kalmasın. Çocuğunuz varmış eğitimi için birikim yapsanız. Bu konuda nasıl tepki verirki

Ailesiyle kavga etmeniz.neyi değiştirir ki?

O kadar olay yaşadınız, başka kadınla yazışmalarını yakaladınız, ayrılma noktasına geldiniz ama eşiniz akillanmamis hala ailesine keyfi kredi ödeme derdinde.

Ömrünüzü sizin ne düşündüğünüzü umursamayan, sevmediğiniz bir adamla heba ediyorsunuz.

İş kocada bitiyor tabi. Oğullarından yüz buluyor olmalilar. Böyle kocayı borca sokacaksin. Ev yoksa ev araba yoksa araba. Dışarıya verecek parası kalmasın. Çocuğunuz varmış eğitimi için birikim yapsanız. Bu konuda nasıl tepki verirki

Aynen bu konuda çok haklısınız eğer erkek borcu yoksa hemen aileside biloyorsa hemen yolma çabasına giriyorlar onun için erkeğin boynunu borçtan kurtarmican ki kimse beklenti içinde olmasın...hala kızım hep şey derdi" erkeğin 9 gömleği varsa 8 ini yirtacaksin" bu sözü evlenince insan anliyormus😬😬😬

niye boşanmıyorsun ki, tek sebep çocuğun mu? gram sevmiyorum dediğin adamla her gün aynı yatağa giriyorsun yani.

Eş ailesi ister de ister öyle yüzsüzleri var malesef, önemli olan eşinin ne yaptığı. Ama malesef eşin senin yanında durmuyor, benim artik ailem var ödemem demiyor ki. Ne munasebet kredi çekip evlerini ödeyecekmişim yok ya. Ay ben bile sinir oldum.

Maddi gücün var, sevmiyorsunda. Neden katlanıyorsun

Kocan onların arabasını yenileyeceğine kendine araba alsın veya yenilesin senin bu kocan madem başkalarının borcunu ödemeyi çok seviyor onu sizin ihtiyaçlarınız için olan bir şey aldırıp borca sok onu ödemekten başkasına borç veremesin

Yanlış anlamayın ama ben sizin gibi düşünen bayanları cidden anlamıyorum. Eşin gitmiş aldatmış(bana göre evde karısının yanında başka kadınla flört eden tarzda mesajlaşan adam baya baya aldatmıştır, aynısını sen yapsan çoktan koyardı kapının önğne), maddi olarak sömürüyor, ailesine laf söyletiyor,sen hala sıkıntını kocanla değil ailesi ile çözmeye uğraşıyorsun, sence eşin izin vermese o aile sana ne yapabilir; ya da bu adamı bu kadar değerli yapan ne, sakın bana çocuk deme, bende anneyim ama kocam ailesinin yanında çocuğuma brnim kişilik bozukluğu ile laf söylediğinde oyardım o adamı, sanıyormusunki ilerde çocuk büyüyünce aynısını yapmayacak, sonucunu söyleyeyim , annesini ezik gören bir evladın olacak, şimdi eşinin ailesine laf söylemekten bahsediyorsun, adam sanane evladımla benim aramda dese ne diyeceksin, bak evlilikler iki kişiliktir. Sorunlarını etrafla çözmeye çalışmak sorunu büyütmekten başka işe yaramaz, çünkü sorun eşin ailesi değil, onlar ne kadar isterse istesin eşin zorunlu bir ihtiyaç olmadığı düşğndüğü için reddedebilirdi. En azından makul bir ihtimale güzellikle seni ikna etmeye çalışabilirdi. Ama seni umursamamış niye çünkü sen onu sana ihanet ettiğinde bile affettin. Adam ne yaparsan yap bırakamayacağını düşünüyor. Evlilik ve evlat karıkocanın ortak sorumluluğudur, ancak iki taraf fedakarlık gösterdiğinde yürür. Kusura bakma eşinin sizin evliliğinizde zerre fedakarlığı ya da seni düşündüğü yok. Bir erkeğin aşkı bir haltı yedikten sonra sen resti çekince yalvarması ile değil, senin üzüleceğini düşünüp yapmaması ile ölçülür.

Adam çocuğunuzu size karşı dolduruyor farkında mısınız? Daha şimdiden hem de. Ailesi görgüsüz ve arsız tamam ama eşinizin de onlardan hiçbir farkı yok.

Kendi içinizde çözemediğiniz problemleri,
Dış kapının mandallarıyla çözmeye kalkarsanız sadece seviyenizi düşürürsünüz.
Önce ki konularınızı bilmiyorum, sanırım aldatmaya meyil de etmiş eşiniz.
İnsan düşünüyor neden ?
Bir evlilikte sevgi yoksa, dürüstlük yoksa, sadakat yoksa neden bu kadar ısrarcı olur insan bu adı evlilik olmayan kurumu ayakta tutmaya ?

Ozaman gençliğinizi bunlarla çürütmeyin. O yaşta Her çocuk anne babaya düşkündür. Babaya düşkün duygusal diyemi boşanmıyorsunuz anlamadım. Babası zaten çocugu bu yaşta dolduruşa getirmeye çalışıyor. O çocuk zaten büyüyünce babası gibi olup size belkide aynı şekilde davranıcak. Ayrıca eski konularınızı bilmiyorum diğer üyelerin yazmasına göre yorumluyorum sanırım aldatılmışsınız ve affetmişsiniz. Artık o adamdan anlayış sevgi saygı beklemeyin. Sizin herşeye göz yumacagınızı çok iyi biliyor. Sizin fikrinizi almamış bile adam o evdeki vasfınız ne ki. Sizi kırmak için söylemiyorum ama dik durun boşanın ve başınızın çaresine bakın.

Anladigim kadarı ile iyi bir isiniz var bu böyle hep gider yakın zamanda boşayın dünyaya başkalarının kahrını çekmeye gelmedik ayrıca nr alaka siz kredi çekip bunlara ev alacakmışsınız az yiyip uşak tutsunlar

Merhabalar uzun zamandır yoktum.Her zamanki bir konuyla geri geldim.Esimin ailesinin dilenme ayları geldi çünkü 5 yıldır her sene çeşitli bahanelerle bizden para tırtıklamaya çalışıyorlar çoğu zamanda başarıyorlar.2 sene önce bana kredi çektirip kendilerine ev aldırmaya çalıştılar ben tepki gösterince ailecek ben yan odadayken dedikodumu yaptılar eşime karin çok fesat parasını kıskanıyor bizde öyle kimse kiskanclik yapmaz kimin ne parasi varsa ortaya koyar falan dediler eşimde odaya biz gelince oğluma oğlum sen sakin başkaları gibi kıskanç olma bizim ailede hiç kıskanç yoktur dedi.Güya ailesinin yanında bana ayar verdi o günden beri hiç huzurumuz yok mutluluğunuz yok.Esimden acayip sagudum gram sevmiyorum.Gelelim günümüze bunlar zaten iyi olan arabalarını degistirdiler 30 binde kredi çekip üstüne eklediler bu krediyi gorumcem ve kocam 500er vererek ödeyeceklermiş.Delirdim resmen o günden beri her gün kavga ediyoruz.Bir şey söyleyince onlar bize ev için altın verdiler diyo onları ödeyeceğim diyor.Kizlar verirken borç falan demediler eşim para vermek için bahane arıyor.Mileltin ailesi ev alıp oğullarını oturtuyor onlar bize 10 binlik bileşik verdiler onun mu peşine düşüyorlar dedim yarın o bir gün kardeşine borç değil hibe verirseler burunlarindan getiririm dedim.Gecen sene benden için boşa gel karını demişlerdi şimdi yine para istiyorlar bu kadar yüzsüz bir aile.Esimle o kadar çok kavga ediyoruz hala geri adım atmıyor.Mevzu para değil mevzu böyle bir aileye para yedirmek ben de fakir bir ailenin çocuğuyum babam beni çok zor şartlar altında okuttu onlara bir liram geçmemiştir istemezler de ama bunlar nasıl aile anlamadım sürekli çocuklarını yolmaya çalışıyorlar.Gidip büyük bir kavga çıkarmayı düşünüyorum o konuşmaları duyduğumu ve onlara bu zamana kadar geçen 1 kuruşumu bile helal etmedigimi söylemek istiyorum.Etrafimda karısının etrafında dönen lafindan çıkmayan erkekler gördükçe benim neyim eksik diyorum 5 yıldır evliyiz 1 çocuğumuz var niye ailesinden bagimsizlasip benimle aile olamadı diyorum.Cocugum çok duygusal ve ikimize de düşkün bir çocuk ona hiç kıyamıyorum ama gençliğim bunlarla çürüyor resmen.
sen bu buyukkkkk kavgayı zaten bugune kadar cıkarman lazım dı valla eger el atmazsın yarın esin üstüne cekilmez kredi ve kaynanana yazlık yada bi arsa duyabilrisin böyleleri hic sasmaz

Back
X