Para yüzünden tartıştık

Yok okumuyolar çalışıyolardı
Haberim olsaydı bari en nefret ettiğim şey gizli iş çevirmek

Hala daha özür dilemedi

Gunu kurtarma pesindesin hala elif.Dilese nolur dilemese nolur.Ozur dileyecek hersey sut liman olacak sana gore .Sizin de boyle bir evliliginiz var ve sen bunu boyle kabullenmissin napalim.Sen burda bir gunluk ac.Tartistiginizda yaz ,icini bosalt,rahatla.Yoksa sen cozum bulmak icin yazmiyorsun buraya ki hicbir konunu cozume ulastirmisligin da yok ustunu ortmekten baska.

Eltilere gicik kaptim ben yalniZ
Koca issiz, elti hala kolunda bileziklerle dolaniyor ortada, ne rahatlik yahu?
Allah erkekleri boyle ver yesin, ort ustunu yatsin modundaki kadinlardan da korusun.

Allah erkekleri boyle ver yesin, ort ustunu yatsin modundaki kadinlardan da korusun.
böyleleri daha kıymetli. kocalar böyle kadınları memnun etmek için paralıyor kendini.
elifff_____ gibiler de müsrif, nankör diye itham edilir.

Pişman olan insan özür diler bana göre
Günlük açmama gerek yok burdan yazıyorum zaten

Eşlerininde hiç umrunda değil tek laf söylemiyolar
Dün 10da çıktım okuldan bittm yorgunluktan ama bi değerim yok

parayı verip de helal etmiyorum olmaz
o zaman vermeyin
hesabınızdan siz olmadan nasıl para çekiliyor öncelikli olarak gidip iletişim bi,lgilerinizi güncelleyin
şifreler sizin telefona gelsin
herkes hesabına baksın

parayı verip de helal etmiyorum olmaz
o zaman vermeyin
hesabınızdan siz olmadan nasıl para çekiliyor öncelikli olarak gidip iletişim bi,lgilerinizi güncelleyin
şifreler sizin telefona gelsin
herkes hesabına baksın

Ama rızam ve haberim yoktu
Olsa hayır mı derim demem ama miktarın çok fazla olduğunu söylerdim
Bizim masrafları, işte kredi olsun, elktrk doğalgaz, arabann masrafları, kira vs eşim çdediği için ondaki para bitnce ben hesabımdan alıyodu o yüzden şifrem onda vardı
Ama bu ay bi baktım tek kuruş bırakmamış

Hatalı olduğunu düşünüyor mu ki özür dilesin? Eşinizin sizi anladığını hiç düşünmüyorum. Resmen sizin hakkınız yeniliyor. Bu kadar hakla iki yakaları bir araya gelir mi acaba?
Ben helal etmiyorum hakkımı kesinlikle hatalı olduğunu kabul etmeli

Ben helal etmiyorum hakkımı kesinlikle hatalı olduğunu kabul etmeli

Elif ben senin daha güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum. Ama nedense bu konuda öyle davranmıyorsun. Yani gözümde ayağını yere vurup hatasını kabul etmeli ama diyen bir insan canlanıyor. Etmiyor işte. Adam hatasını kabul etmiyor. Artık senin kendi paranı koruyacak aksiyonlar alman lazım. Konuşma ile düzelseydi bu adam şimdiye uçmuştu. Ciddi bir şekilde, ama bağırıp çağırmadan çünkü biz bağırdıkça sesimiz tizleştikçe adamların bizi ciddiye alması azalıyor, sen bundan sonra böyle davranacaksan benim de bundan sonra davranışlarım değişecek, benim paramı kafana göre hesabına geçiremeyeceksin bundan sonra, evin giderlerini bölüşeceğiz ve ben kendi payıma düşenden 1 kuruş fazla vermem, sen de hem evin sana düşen giderlerine hem de abinlere yetişebiliyorsan ne ala diyebilirsin.
Şunu da söyle. Ben kötü bir insan değilim. Eğer onların yeterince çabaladığını düşünseydim. Ne biliyim en azından asgari ücretle olsun çalışsaydı eşi bir yerlerde de çabalasaydı da yetmeseydi o zaman ben yardım etmemize ses çıkarmazdım. Ama ben sabahtan akşama kadar çalışırken evde popo büyüten insanların bakımını üstlenemem kusura bakma. İyi bir insanım ama enayi de değilim. Aradaki çizgide oldukça kalın.

Zaten söyledim bundan sonra evin masraflarını paylaşıcaz yazıcaz hatta..
Şu an konuşmuyoruz pek sadece aynı evi paylaşıyoruz ama emin ol konuştuğumuzda bu söylediklerini söyliycem ona, ay başı gelmeden yapılcak bu konuşma

Yani ben ailelere yardımı destekleyen bir insanım ama benim bile hoşuma gitmedi sizin durumunuz. Umarım halledersiniz. Eşin umarım anlar hatasını.

Aynen öyle ya niye böyle gerçekten?
Yani düşündükçe çıldırıyorum
eskiler işi biliyormuş canım.
erkeğin iki tabağı varsa, birini kıracaksın diye boşuna dememişler.
erkeğe bolluk göstermeyeceksin, hep eve çalışacak. bol bulunca dağıtıyor elaleme.

eskiler işi biliyormuş canım.
erkeğin iki tabağı varsa, birini kıracaksın diye boşuna dememişler.
erkeğe bolluk göstermeyeceksin, hep eve çalışacak. bol bulunca dağıtıyor elaleme.
Evet ya sanki o kazanıyo sadece ben hiç yokum
Biraz karakterlede ilgili tabi

Ama evin harcamaları konusunda da ipi ele almak gerek, sırf tasarruf yapılacak diye kalitesiz ürünleri almasına izin vermeyin.
Geçinemeyen kardeşler kendileri ne yapıyorlar tasarruflu olmak adına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…