- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bencede demekki o olsa vermezBöyle olması iyi olmuş eşinizin gerçek yüzünü görmüş oldunuz. Geri adım atmayın bu olayı fıtsata çevirin. Emin olun daha kıymetli olurdunuz. Ayrıca ihtiyaç sahibi sizin aileniz olsaydı bu mantıktaki bir adam kesinlikle sizin ailenize kuruş vermezdi.
Canim kart sifreni degistir sen yorulup kazancan onlar mi yiyicek ben kriz gecirirm oyle yapsa esim kavga ederm kardesleriyle o para senin
Bence annem-babam vs kredi çekmiş, onlara yardım edeceğim diyerek her ay trink diye bir miktarı başka hesaba yatırın ya da ailenizin ağzı sıkı ise onların hesabına aktarın.
Yok zaten öyle bi niyetim yok çok şükür işim varSakin cikma isinden baksana adama kardeslerine para veriyomus en azindan bi maasin var o zaman zirnik koklatmaz benden demesi
Bencede çok değil ihtiyacım olduğu için gidiyo yaniGecen konuda da dedim sana elif. Kardesine veriyosa, sende evin giderine karismicaksin.
Calisiyosun herhalde harcayacaksin. Yoksa niye calisasin. Kaldi ki 1000tl cok falan degil bir kadin icin.
Kıstık zaten kısacağımız kadar ki bu hale geldik onun verdiği yüklü paralar yüzünden.benim aldığım, üstelik taksitle aldığım bir kolyenin bizi sarsması çok komik olur zatenHerkes artık iş baksınlar yazmış da daha iki ay oldu ki yani Temmuz maaşını almışlardı zaten üstünden Ağustos ve Eylül maaşı geçmiş sadece
Eylül başı khk ile memuriyet ile ilişikleri kesilmedi ise muhtemelen Kasım olmadan dönerler
Memuriyet ike ilişkileri kesildi ise tabii iş aramaya başlamalılar ama iş bulmaları zor zira bu ortamda bu gerekçe ile memuriyetten atılan adama kimse kolay kolay iş vermez
Zaten özel sektör yıllarca memur olan kişiyi işe almak istemez onda memur zihniyeti var diyor patronlar
Yani iki ay da kısamayacaksak o zaman neden aile olduk
bir de bu insanların hiç mi birikmişi yokmuş zira hemen mi muhtaç olmuşlar bu da garip
Ben hala alınan kolyenin zorunlu olmadığını örneğin yağmurluk alsa eşinin bu tepkiyi vermeyeceğini düşünüyorum zira onlar işsiz biz yardım edeceğiz diye sıkıyoruz sen de keyfin için kolye alıyorsun fikri beni rahatsız eder ki eşini de etmiş işte
Bacım baksana herifin eline vermiş ipleri çıksın Nasıl olsa bulur işi ama Ada'm bi kendine gelsinYoruma gel
kız niye gül gibi işinden çıksın ayol?
Parasını vermez birkaç ay anlar kocası anyayi konyayi
Çünkü kocası aldıysa bakacakNeden bakmak zorunda ?
Bacım baksana herifin eline vermiş ipleri çıksın Nasıl olsa bulur işi ama Ada'm bi kendine gelsin
Damdan genelde senin fikirlerini severim ve uyuşuruz,bu sebeple yazmak istedim sana,yanlış anlama lütfen.Herkes artık iş baksınlar yazmış da daha iki ay oldu ki yani Temmuz maaşını almışlardı zaten üstünden Ağustos ve Eylül maaşı geçmiş sadece
Eylül başı khk ile memuriyet ile ilişikleri kesilmedi ise muhtemelen Kasım olmadan dönerler
Memuriyet ike ilişkileri kesildi ise tabii iş aramaya başlamalılar ama iş bulmaları zor zira bu ortamda bu gerekçe ile memuriyetten atılan adama kimse kolay kolay iş vermez
Zaten özel sektör yıllarca memur olan kişiyi işe almak istemez onda memur zihniyeti var diyor patronlar
Yani iki ay da kısamayacaksak o zaman neden aile olduk
bir de bu insanların hiç mi birikmişi yokmuş zira hemen mi muhtaç olmuşlar bu da garip
Ben hala alınan kolyenin zorunlu olmadığını örneğin yağmurluk alsa eşinin bu tepkiyi vermeyeceğini düşünüyorum zira onlar işsiz biz yardım edeceğiz diye sıkıyoruz sen de keyfin için kolye alıyorsun fikri beni rahatsız eder ki eşini de etmiş işte
Öyle bi durumda kalmadık hiçpeki eşinizin kardeşleri size hiç yardım ettimi düğünde olsun dar zamanınızda olsun
Yokkonuşamam yani doğru olmaz sankiBundan sonra bankamatikte para bırakma. hepsini çek. böylece senden istemiş olur habersiz bir şey yapmaz. Eşinin kardeşiyle konuşabilir misinn? Başkasından para istesin kocanın da ailesi var.
İznim dışında gelişti herşey aslındaSizin çalıştığınız paranın neden başkalarına gitmesine izin veriyorsunuz?
Artık aktaramycak dün dedim zaten bundan sonra hesabını bilcek ona göre davranıcaz diyeSizin paranızı nasıl ordan oraya aktarıyor o kadar işinize karisririrsaniz olacağı bu
Demek ki..Damdan genelde senin fikirlerini severim ve uyuşuruz,bu sebeple yazmak istedim sana,yanlış anlama lütfen.
Konu sahibi daha önce çok bunaldığı için gideceği 2 günlük tatil ile ilgili konu açmıştı,hatırlarmısın bilmem. Eşi onuda sorun etmişti ki,öyle 5 yıldızlı otelde konaklama değildi,pansiyonda kalınacaktı,minimal harcamalar yapılacaktı. Bu sebeple o konudada hak vermiştim şimdide veriyorum. Birde eşi konu sahibine "sen kendini eltinle bir tutma,onun babası para içinde yüzüyor"dedi ve eşinin ailesininde durumu iyi. Benim kızdığım tabiki yardım edilsin ama tek bir taraf elini taşın altına koymasın,eşinin ailesi verebilir biraz,biraz eltinin ailesi verir,birazda konu sahibinin eşi ,hallolur bir şekilde ama neden tek başına bu aile yapıyor tüm yardımı anlamadım ,ki zaten konu sahibi verme vs demiyordu tatil olayında bozuldu doğal olarak "ben ona verme demiyorum,veriyorda gayet,sorun etmiyorum ama bana 2 günlük kaçamağı çok görüyor"diyerek.
Ben bu anlamda Elif'e hak veriyorum. Eşi teşekkür edeceği yerde birde üste çıkıyor ki Elif'in okula giden kardeşine ,kendi maaşından harçlık vermesini bile sorun etmiş bir adam bu,Elif'in ailesine böyle bir parayı verdirmezdi diye düşünüyorum.
Damdan genelde senin fikirlerini severim ve uyuşuruz,bu sebeple yazmak istedim sana,yanlış anlama lütfen.
Konu sahibi daha önce çok bunaldığı için gideceği 2 günlük tatil ile ilgili konu açmıştı,hatırlarmısın bilmem. Eşi onuda sorun etmişti ki,öyle 5 yıldızlı otelde konaklama değildi,pansiyonda kalınacaktı,minimal harcamalar yapılacaktı. Bu sebeple o konudada hak vermiştim şimdide veriyorum. Birde eşi konu sahibine "sen kendini eltinle bir tutma,onun babası para içinde yüzüyor"dedi ve eşinin ailesininde durumu iyi. Benim kızdığım tabiki yardım edilsin ama tek bir taraf elini taşın altına koymasın,eşinin ailesi verebilir biraz,biraz eltinin ailesi verir,birazda konu sahibinin eşi ,hallolur bir şekilde ama neden tek başına bu aile yapıyor tüm yardımı anlamadım ,ki zaten konu sahibi verme vs demiyordu tatil olayında bozuldu doğal olarak "ben ona verme demiyorum,veriyorda gayet,sorun etmiyorum ama bana 2 günlük kaçamağı çok görüyor"diyerek.
Ben bu anlamda Elif'e hak veriyorum. Eşi teşekkür edeceği yerde birde üste çıkıyor ki Elif'in okula giden kardeşine ,kendi maaşından harçlık vermesini bile sorun etmiş bir adam bu,Elif'in ailesine böyle bir parayı verdirmezdi diye düşünüyorum.
Bilmem sor bakim öyle mikedi yavrusu mu almış adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?