Para yüzünden tartıştık

Zaten artık öyle olacak galiba

Evet onceki konunu hatirliyorum
Internet bankaciligi sifreni degistirirsen alamaz
Sen maasindan mutfak masraflarini karsilarsin yine. Ama esin alamasin. Senin hesabindan kafasina gore para alma hakkina sahip degil evlisiniz diye. Baslatmasin kardeslerine :)

Aynen öyle insanlıktan çıktı iyice
Biraz daha sabretseymişim işlerine geri dönselermiş öyle diyo

Ya kardeşlerinin birinin eşi defalarca sınava girdi kurslara gitti kardeşi bi kere olsun sitem etmedi
Benim sayemde kardeşlerine yardım ediyo tşk edeceğine bi sürü laf işitiyorum

Bu erkeklere iyilik yaramıyor gerçekten .Senin kazandığın parayı sana vermiyor.Kendi kazanmış alın terletmiş gibi birde üstüne laf söylüyor.Senin yerinde olsam zırnık koklatmam bundan sonra.Kartın ondaysa hemen geri al.

Ya kardeşlerinin birinin eşi defalarca sınava girdi kurslara gitti kardeşi bi kere olsun sitem etmedi
Benim sayemde kardeşlerine yardım ediyo tşk edeceğine bi sürü laf işitiyorum
Kiz elif sen saf misin? Senin bu koca adam olmaz valla. Bu kacinci hatasi? Degistir sifreni, kendi maasindan yapsin napiyorsa. Sana mi guvenmis? Senin sorunun degil onun kardeslerinin issizligi. Analari babalari baksin bir zahmet. Gelinden daha yakin en azindan

Şifreni değiştir madem. Yüksek miktarda paralar gönderip senden alması hoş değil.
Ya zaten aldığı parayla kiradır arabann mastaflarıdır ekektrk doğalgaz vs ödüyomuş güya fazlacada alıyodu hiç takılmıyodum bende ama dün gece neye uğradığımı şaşırdım artık

Aptlm işte, değiştircem zaten ama çok sinirim bozuldu söylediklerinden sonra kardeşlerinin yüzünden laf sayması..

Bazen esimin cimri huyunu seviyorum su erkeklerin annelerine babalarina kardeslerine yedirdikleri paralari duyunca.

Esim haksız yere kimseye zirnik koklatmaz gercektende ihtiyac oldugunu ve iyi niyetini istismar etmedigini dusunurse verir. İstemeyi aliskanlik eden birine asla vermez ama sokakta gozu herkesin ustundedir kimin ihtiyaci oldugunu dusunurse hic dusunmeden verir.

Bazi kocalar aile huzurunu dusunmek zorunda. Hic kimse aile huzurundan onemli degil.
Sen calis et. Esin kardeslerine versin eltilerin yesin. Oh ne ala memleket.

Verme bundan sonra paranı kendi parasıyla gecindirsin evi kalırsa versin kardeşlerine!

Ya ben sesimi çıkarmadım bi kere versin dedim bşy demedim hiç
ona rağmen ben kötü oldum bu nasıl iş ya
Aldığım kolyeyi diline doladı resmen

kendi parasıyla ıyılık yapsın seninkıyle değil

Esiniz kardeslerine neden para veriyor ortak is mi yapiyorlar
Eltinizin kolyesine laf soylemissiz ayip ettiniz dicem ama konuyu bilmiyorum belkide haklisiniz
Evi gecindirmek erkegin isi bence ben calisirken maasim benim harcligimdi tamam bisey lazimsa alirdim ama esim asla bu bana gorev yuklemezdi bence hata sizin esinizde kardesleri yada eltinizden ziyade

Yani kendi hesabından bi miktar versin benden de alsın evin masrafları için vs onada tamam ama bu kadar ağır konuşmasını aldıklarıma laf etmesini anlayamam kabullenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…