- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi elifff_____
-
İşten çık sana babalar gibi bakmak zorunda otur Toto'nun üstüne ye iç gez
İşlerinden çıkarıldılarEsiniz kardeslerine neden para veriyor ortak is mi yapiyorlar
Eltinizin kolyesine laf soylemissiz ayip ettiniz dicem ama konuyu bilmiyorum belkide haklisiniz
Evi gecindirmek erkegin isi bence ben calisirken maasim benim harcligimdi tamam bisey lazimsa alirdim ama esim asla bu bana gorev yuklemezdi bence hata sizin esinizde kardesleri yada eltinizden ziyade
Ya haber bile vermiyo bari söylesinbir nevi hırsızlık sana sormadan senin paranı yolluyor çok meraklıysa kendi hesabından yollasın
O kadarını yapamaz sma dediğin doğruGiderek sana karsi saygisini kaybedip seni ezip gecip vicdansizlasiyor bu adam.
Yakinda eline 300 500 verip al bunu harca der.
Yani kendi hesabından bi miktar versin benden de alsın evin masrafları için vs onada tamam ama bu kadar ağır konuşmasını aldıklarıma laf etmesini anlayamam kabullenemiyorum
Ya bişey söyliyim mi arabanın çok masrafı varmış ben çok harcamışım tabi büyük bölümünü kardeşlerine veriyo paranın..elif sana ilk kez bir konuda hak verdim, yazalım bunu bir yere
haklısın, sen bütün gün çalışacaksın birileri de o parayı yiyecek.. kendi paranı harcadığın sürece ister 1000 lira harcarsın ister bütün maaşını bir seferde harcarsın bunun hesabını "kardeşine para veremediği için" eşin soramaz.. hesapları ayır, kendi parasından ne veriyorsa versin sonra 1 ay gezsin öyle parasız..
O kadarını yapamaz sma dediğin doğru
Aynen öyleOna bir daha güvenme alttada kalma .Yaptığı saygısızlık utanıp mahcup olacağına birde zeytinyağı gibi üste çıkıyor.Ben olsam onu bir güzel haşlamıştım
Evli değilken hiç tartışmayacakmışız gibi gelen bir konu yüzünden tartıştık
Dün akşam bi arkadaşıyla beni işten almaya geldi eşim ben arabanın arkasında telefonla uğraşıyorum, arkadaşına diyoki kardeşlerim yüzünden çok sıkıştım dert yanıyo işte..
Haftasonu düğün bi düğün var bankamatiğin önünde durduk ben para çekicektim bibaktım sadece 300 tl kalmış, oysa daha fazlaydı..
Yani kardeşlerine verdiği için benden ne kalırsa hesabına aktarıyo..
Neyse eve geldik konu açıldı sordum daha fazla vardı diye yine kendi hesabıma aktardım dedi lazım olursa gönderirim dedi
Vee konu uzadı tartıştık, biraz sabretsen çok harcama yapmasan filan dedi(bin lira harcadım bu ay) ama yani herşeye gidiyo para sadece benim kıyafetlerime filan değil yani markete gidiyorum bazen, bşy alınacak oluyo ,hastane masrafı oluyo, hediye, okulun aylık harcamaları vs..bin lirayıda aşıyorum 1500 de oluyo
Benim harcamalarıma laf etti laf saydı, kardeşlerine sesi çıkmıyo, ben çok harcadığım için vicdansızmışım, tabi suç bnde laf etmedim onlara verdiği paraya laf etseydim de bari haketseydim vicdansız lafını.
Durmadan laf sayınca bende dedimki birilerinin eşleri otursun keyif çatsın ben sabahtan akşama kadar ayaktayım oh ne güzel..
Çok tartıştık işte ayrı uyuduk ama saydığı laflar yenilir yutulur değildi kendime aldığım kolyeye bile laf etti ki eltilerim daha iyilerini takıyolar emin olun.
Ben bundan sonra paramıda hakkımıda helal etmiyorum ve onu yine beddua etmeden Allah a havale ediyorumm
Mesela haftalardır bşy istiyorum ondan duvara söylesem yapardı yani , hiç umursamadı başkaları söz konusu olunca birden sorumlu oluyo amaHer ailede bir yolucu bir de yolunan kardeş oluyor. Sizinki yolunan tarafında malesef.
Aile kavramını idrak edememiş erkeklerden gerçekten nefret ediyorum.
Zaten hesaptaki tüm parayı çekmiş bide üzerine ben laf yedimohh mis gibi olmuş keşke paranın hepsini bitirseydin..
sana mı güvenmiş kardeşlerine para gönderirken..
Ozama pardon o kismi yanlis anladim herladeİşlerinden çıkarıldılar
Ben eltimin koluesine laf etmedim eşim almış olduğum kolyeye laf etti
Yok kartım zaten bende internet bankacılığı ile göndermiş parayı
Kendi parasından veriyomuş benimkinden diğer masraflar için kullanıyomuş...
Fazla bile olsa yaptığım harcamalar güzelce söyleyebilirdi
Yok kart bendekartini verme birdaha ben olsam kurus vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?