Para yüzünden tartıştık

İşlerinden çıkarıldılar
Ben eltimin koluesine laf etmedim eşim almış olduğum kolyeye laf etti

elif sana ilk kez bir konuda hak verdim, yazalım bunu bir yere

haklısın, sen bütün gün çalışacaksın birileri de o parayı yiyecek.. kendi paranı harcadığın sürece ister 1000 lira harcarsın ister bütün maaşını bir seferde harcarsın bunun hesabını "kardeşine para veremediği için" eşin soramaz.. hesapları ayır, kendi parasından ne veriyorsa versin sonra 1 ay gezsin öyle parasız..

Yani kendi hesabından bi miktar versin benden de alsın evin masrafları için vs onada tamam ama bu kadar ağır konuşmasını aldıklarıma laf etmesini anlayamam kabullenemiyorum

Ona bir daha güvenme alttada kalma .Yaptığı saygısızlık utanıp mahcup olacağına birde zeytinyağı gibi üste çıkıyor.Ben olsam onu bir güzel haşlamıştım

Ya bişey söyliyim mi arabanın çok masrafı varmış ben çok harcamışım tabi büyük bölümünü kardeşlerine veriyo paranın..
Neyse işte beni arabayla işe bırakıp almasına bile laf etti sabah kendim çıktm geldim bundan sonra o arabaya adım atmam

ohh mis gibi olmuş keşke paranın hepsini bitirseydin..
sana mı güvenmiş kardeşlerine para gönderirken..

Her ailede bir yolucu bir de yolunan kardeş oluyor. Sizinki yolunan tarafında malesef.
Aile kavramını idrak edememiş erkeklerden gerçekten nefret ediyorum.
Mesela haftalardır bşy istiyorum ondan duvara söylesem yapardı yani , hiç umursamadı başkaları söz konusu olunca birden sorumlu oluyo ama

E size bakamayacaksa üstüne sizin çalıştığınız parayı da yiyecekse bir de sizin harcamanıza laf edecekse niye evlenmiş nerde kaldı onun erkekliği

İşlerinden çıkarıldılar
Ben eltimin koluesine laf etmedim eşim almış olduğum kolyeye laf etti
Ozama pardon o kismi yanlis anladim herlade
Ya tamam insan kardesi issiz kalinca yardim eder tabiki ama bi kere tatli dille sizin rizanizi almali birde ucu size dokunmamali haklisiniz ne diyim ama hicte kismayin para sizin emek veren sizsiniz

Kendi parasından veriyormuş sizden masrafları mı karşılıyormuş Paranızdan bir kuruş bile vermeyin çok ciddiyim aileme yolladım bu ay deyin, şunu yaptım bunu yaptım para bitti deyin, altın hesabı falan açın ondan gizli.. En azından birikmiş paranız olur

Bana kızcaksınız ama ben hala para bermesinde değilim bana saydığı laflardayım. Yani madem şıkışıyoruz o zaman onlara verdiğin paradan kıs,yadabana güzelce söyle
Ama yok gözü dönmüştü resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…