Para yüzünden tartıştık

Artık biriktrmeye başlycam zaten

Ard arda yorum yapıyorum ama kusura bakmayın

İşte bu yüzden tepenize çıkıyor çok fazla anlayışlısınız ya buldukça bunuyor beyefendi

elif kız senin eltiler iş arıyor mu ?
yoksa totoyu devirip senin kocanın para göndermesini mi bekliyorlar..
yani valla senin kariyerin söz konusu olmasa bu adama inat işten çık derdim ama yapma sakın öyle bir salaklık..
kocanın alttan verdiği mesajı da anladın dimi işlerine geri dönmelerini bekleseydin diye..
ne malum dönecekleri ? ya da 6 ay sonra döndüler diyelim .. kocan beslemeye devam edecek mi 2 aileyi birden ..
hani şimdiye kadar sorun çıkardıkların olmasa şimdi tam zamanıydı biliyormusun eltiyi arayıp nasıl gidiyor ayağına ee sen iş bakmıyormusun ne yapacaksınız böyle demek..

Sen çalış hanımlar evde oturup yesinler. Kardeşleri ne kazanıyorsa onunla yetinmeyi öğrensinler. Varsa çocukları eğim vs için çocuklara yardım edin. Verme maaş kartını,madem vicdansızım al sana vicdansız de. Çalışıcam elaleme vericem diye istediğim gibi harcama yapamıycam olduu canımm!!

Yok anlamadım yani inanıyo işe dönüceklerine
İş filan aradıkları yok
Ama ben onların yerinde olsam sorarlardı iş bakıyomusun diye eminim
Bilmiyorum bu işin sonu ne olacak

Yok onuda istedi ama vermek istemedim

çok haklısın şu an en mantıklı olan o bence, baştan konuşalım neye ne kadar harcanıcak diye
Tabi konuşursak..

Ben çalısıcam eşim kardeslerine para aktaracak öyle mi
Öyle bir dünya yok
Madem ben calısmam evde dururum kendi maasıyla hem evi gecindirsin hem de kardeslerine baksın

Ben çalısıcam eşim kardeslerine para aktaracak öyle mi
Öyle bir dünya yok
Madem ben calısmam evde dururum kendi maasıyla hem evi gecindirsin hem de kardeslerine baksın

Senin paran olmasa kardeşlerine hayrı dokunmayacak adam teşekkür edeceğine sana vicdansız diyo ha?? Pes!!!

Sizin çalışıp kazandığınız para için nasıl size böyle suçlayıcı davranabiliyor anlamış değilim eşiniz biraz durması gerektiği yeri bilmeli bence Hepimiz daha iyi harcamak, daha kaliteli giyinmek vs vs için para kazanıyoruz evde oturup koca parası yemiyorsunuz.

Ben sizin yerinizde olsam maaş kartımı eşimden alırım. İstediği gibi kafasına göre para çekip benim paramı harcarken de bana laf söyleyemez kusura bakmasın.

Lafım yanlış anlaşılmasın eşimle biz her şeyi paylaştık, o kirayı ve kartı öder ben faturaları ve kredimizi ödeyip günlük alışverişimizi yaparım. Benim kazandığım para üzerinden bana ahkam kesmez aynı şekilde bende ona. her şeyimiz ortak ama birilerine para gönderip sonra bana da laf söyletmem

Elif ilk kez sonuna kadar haklısın. Bende olsam kazandığım paradan yaptığım harcamaya karışılmasına sinir olurum.

eliff sen evli degilmissin. ya bu adanla niye ayni evdesin..
okuyomuşsun.. bide.. boşver bu adamdan vazgeç
maaşini kendine harca yaşa gönlüne göre..
onsuz hayat çok mu zor.

Yok kartım bende zaten
Tabi ki herşeyi paylaşmak en güzeli
Ama ben fazla harcamışım diye vicdansız oluyosam ağır laflar işitiyosam burda bi terslik var demektir
Benim aldığım kıyafete laf ediyo aldığım kolyeye laf ediyo ki ilk defa aldım böyle gerçek bi takı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…