- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Artık biriktrmeye başlycam zatenKendi parasından veriyormuş sizden masrafları mı karşılıyormuşParanızdan bir kuruş bile vermeyin çok ciddiyim aileme yolladım bu ay deyin, şunu yaptım bunu yaptım para bitti deyin, altın hesabı falan açın ondan gizli.. En azından birikmiş paranız olur
Bana kızcaksınız ama ben hala para bermesinde değilim bana saydığı laflardayım. Yani madem şıkışıyoruz o zaman onlara verdiğin paradan kıs,yadabana güzelce söyle
Ama yok gözü dönmüştü resmen
Zaten hesaptaki tüm parayı çekmiş bide üzerine ben laf yedim
Yok anlamadım yani inanıyo işe dönüceklerineelif kız senin eltiler iş arıyor mu ?
yoksa totoyu devirip senin kocanın para göndermesini mi bekliyorlar..
yani valla senin kariyerin söz konusu olmasa bu adama inat işten çık derdim ama yapma sakın öyle bir salaklık..
kocanın alttan verdiği mesajı da anladın dimi işlerine geri dönmelerini bekleseydin diye..
ne malum dönecekleri ? ya da 6 ay sonra döndüler diyelim .. kocan beslemeye devam edecek mi 2 aileyi birden ..
hani şimdiye kadar sorun çıkardıkların olmasa şimdi tam zamanıydı biliyormusun eltiyi arayıp nasıl gidiyor ayağına ee sen iş bakmıyormusun ne yapacaksınız böyle demek..
Yok onuda istedi ama vermek istemedimSen çalış hanımlar evde oturup yesinler. Kardeşleri ne kazanıyorsa onunla yetinmeyi öğrensinler. Varsa çocukları eğim vs için çocuklara yardım edin. Verme maaş kartını,madem vicdansızım al sana vicdansız de. Çalışıcam elaleme vericem diye istediğim gibi harcama yapamıycam olduu canımm!!
çok haklısın şu an en mantıklı olan o bence, baştan konuşalım neye ne kadar harcanıcak diyeelifff_____ daha önce de bu para konusunu konuşmuştuk. Tahmin edilen oldu işte. Tüm mesajları okumadım ama eşinle parayı ayırmalısın. Bir süre ev arkadaşı gibi giderleri hesaplayın ve ikiye bölün. Yoksa kocan senin paranla daha çoook erkeklik yapar. Sana da vicdansız da der cimri de....
Yok kartım bende zatenSizin çalışıp kazandığınız para için nasıl size böyle suçlayıcı davranabiliyor anlamış değilim eşiniz biraz durması gerektiği yeri bilmeli bence Hepimiz daha iyi harcamak, daha kaliteli giyinmek vs vs için para kazanıyoruz evde oturup koca parası yemiyorsunuz.
Ben sizin yerinizde olsam maaş kartımı eşimden alırım. İstediği gibi kafasına göre para çekip benim paramı harcarken de bana laf söyleyemez kusura bakmasın.
Lafım yanlış anlaşılmasın eşimle biz her şeyi paylaştık, o kirayı ve kartı öder ben faturaları ve kredimizi ödeyip günlük alışverişimizi yaparım. Benim kazandığım para üzerinden bana ahkam kesmez aynı şekilde bende ona. her şeyimiz ortak ama birilerine para gönderip sonra bana da laf söyletmem
Evliyim o nerden çıktı:)eliff sen evli degilmissin. ya bu adanla niye ayni evdesin..
okuyomuşsun.. bide.. boşver bu adamdan vazgeç
maaşini kendine harca yaşa gönlüne göre..
onsuz hayat çok mu zor.
Neden bakmak zorunda ?İşten çık sana babalar gibi bakmak zorunda otur Toto'nun üstüne ye iç gez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?