• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben olsam işe girerim baktım herkes sorun çıkarıyor, eşim işten ayrılacaksın diyor ondan boşanırım, hayatımı idame ettirecek parayı kazanmama engel olmaya çalışan babamı da silerim. İstedikleri kadar tehdit etsinler vız gelir bana mesela, böyle yaşamaktansa ölmeyi yeğlerim derim açıkça çünkü ben mutluluğu çok az yaşayabiliyorum o yaşadığım mutluluğa da engel olacaklarsa ne anlamı var yaşamanın. Ne alaka diyebilirsin şimdi hani boşanırsan seni gebertirim ayaklarına yatıp tehdit edebilirler diye her ihtimalin cevabını yazdım şimdiden.
Çünkü o potansiyeli gördüm çevrende. Kendilerini geliştirememişler üzgünüm.
 
evde kazan:)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar mrb. Derdim su kocamin bana para vermek istememesi ya bi insan bu kadar mi cimri olur ya kv. Kp.le birlikte otruyoruz onlara evin ihtiyaci icin para veriyor bana dogru duzgun vermiyor istedigim zaman burnumdan getiriyor
Ehliyetim var ama araba kullanmayi unuttum ders goryim dedim ne gerek var simdi onun sirasimi bi ton laf etti. Calisicam dedim kavga ettik. Ben ne yapayim simdi sıkıldim artk ya eline bakmaktan . surati bes karis para veriyor verdigi para 20 50 tl bu ay sana cok harcadik diyor o kadar sinirliyimki var ya . bi cikmazdayim kizlar akil verin bana

Ne kadardır evlisiniz?maaşı az mı ondan yapıyor olabilir mı hani yetemiyordur belki.
Çalışmak için de izin istemenize gerek yok paraya ihtiyacım var benim de ihtiyaçlarım var sen karşılamıyorsun ben de böyle bir çözüm buldum de ve iş bul gir. Niye soruyorsun ki? Baban kp kv ne demiş bunlar ye karışsın anlaşılan çok fazla sesinizi çıkartmıyorsunuz pasif görüğü için böyle davranıyor. Haklı da!
 
Back
X