Paragöz müyüm?(özetiyle beraber)

Paragöz müyüm?

• Evet, paragözsün.

• Biraz paragöz olabilirsin.

• Hayır, paragöz değilsin. Yolunacak kaz olmuş gibisin.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maaşından beş kuruş verme eşine. Evin giderlerini yarı yarıya karşılayın, geri kalan paranı al sakla. Gelip de sana para muhabbeti yaparsa, neden paraları ayırdık vs. derse siz de ona "Aaa ne kadar paragözsün, senin de maaşın var, şimdi üç kuruş paranın hesabını mı yapıyorsun? Sen böyle değildin, çok değiştin." dersin. Görür o zaman paragözü. kayınvaliden de bir tuhafmış, elinden gelse, sülalemi besleyin diyecek.

Konunun ozetinde sana Allah akıl fikir versin diyorum paragozlerin ortasında kalmissin hala haberin yok

Bu adami nerden buldunuz niye evlendiniz yani.
Siz niye ama babqnizin emegini bu adama yediriyordunuz?
Sevgilinize yemek goturmeler, harclik vermeler, kredi karti vermeler.
Koye atanmissiniz yine orda maddi yükü siz cekiyorsunuz. Oncesinde bu kadar sey yapip alistirmissiniz.
Adamlari besleyen kadinlara gercekten aciyorum fakat kendi elinizle bu duruma gelmissiniz adam icin calisiyorsunuz resmen.

Siz paragöz dğilsiniz canım. Vermemezlik etmemişsiniz. Ayrıca kaynananızın yaptığı çok uçuk şeyler. Tamam bazen evde masraf çıkar o ay belki zorlanır tamam ister ama elinde para varkende hemen hemen bütün şeyleri size yıkması onun paragöz olduğunu gösterir.

benim fikrim ilk adım olarak hiç yorum dahi yapmadan maaş kartını da kredi kartlarını da altınlarını da göz önünden bir çek bakalım.İsteyene bende de yok bundan sonra herkes kendi yağında kavrulmayı bilsin de geç eşin de dahil olmak üzere.Kural koy para kolay kazanılmıyor bak ne zorluklarla nerelerde yaşayarak alnının teriyle kazanıyorsun kim bilir o beğenmediğin köyde yaşamaya alışmak için ne çaba sarfettin kimin haberi oldu.Kendinin ve ekonomik özgürlüğünün farkına var.İstemeyen kavga çıkaran da bildiğini yapsın görüşmesin senle.

Evet kendi değil ama kocası Paragoz. Kızı evlenmeden önce ve hatta evlendikten sonra bile nasıl oyları derdindeler.

Evet kendi değil ama kocası Paragoz. Kızı evlenmeden önce ve hatta evlendikten sonra bile nasıl oyları derdindeler.
Dimi.. Resmen sömürme derdindeler... Dikkat et bacım. Ara ara "bu ay masraf çok oldu" veya fazla açıldık diyin. Para yok demeye getirin yani... Yada anneme verdim biraz diyin bir şekilde en azından sizin maaşınız üzerinden elini çeksinler.

Bence annesine verdim dese, damat bey gercrk yüzünü belli edecek.

Paragözsün diyenler kim çok merak ediyorum ankette.

Eşin de seni yolunacak kaz gibi görüyor, ailesi de. Bu ay yok para, her aile kendi yağında kavrulmayı bilsin, bizim de ihtiyaçlarımız var deyin.

benzer şeyler yaşadım. şuan da da kayınpederimin bize 13000 borcu var. oluyor bazı durumlar ama bence artık dur deme zamanı gelmiş

Yuhhhh varyemezmis bu kv yada parayi bulnca nooldum delisi. Kusura bakma ama agzma onca laf gelio soleyemiom boğardm o kariyi zkkm yesin ayyy kudurdm sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…