EvetMasallah ne evlatlar var bekolu bilezikle donatmış yengeç burcu mu
Ama yalan söylemiş işte.Bana o bilezikleri yatirim icin aldigini soyledi o sebepten boyle dusunuyorum. Yoksa tabii ki annesine alsa istemem.
Ben haklı buldum siziNisanlim bana birikim yaptigini fiziki altin aldigini altinlari saklamak icinde annesine verdigini söylüyordu. Ben durduk yere istemedim yani kadinin kolundakileri. Sadece boyle bi durumda annem olsa ustune kendi de katar butun bilezikleri gelinine takardi. Boyle bir ailede buyudugum icin bana tuhaf geldi. Ustune ustluk benden nisanda taktigi 1 bilezigi geri istiyor, madem dugunde gosteris yapmak istiyorlar 1 bilezigi geri istiyorlar cok gorunsun diye o bilezikleri de taksinlar. Yanlis mi dusunuyorum.
Konuyu kapadim zaten para yüzünden tartismak istemiyorum. Nisanlilik suresi uzun olunca her sey batmaya basladi bana keske 2 ay icinde evlenseydik...Ama yalan söylemiş işte.
Annesi verecek olsa şu an verir zaten al oğlum zorlanma diyerek.
Dügünde takacakmış tarafı tamamen bahane.
Ev alacak olsanızda kadın çıkarıp vermez kolundan,oğlum bana aldı diyecek.
Altın alınabilir yatırım olarak ama annesinin koluna taktığı şey,yatırım değil bence, en azından size fayda sağlayacak bir yatırım değil.
Onlar yokmuş gibi davranmanızı tavsiye ederim,tamamen annenin insiyatifinde zira şu an,vermese ki bence zaten vermeyecek,vermez.
Istemiyorum daha önceki konuşmalarımızda kendi oyle dedigi icin simdi ne degisti diye sordum. Benim nisanlim ustte birinij dedgi gibi gercekten sureci yonetemiyor. Bana en basindan boyle seyler demeseydi keskeBilezikler nişanlınızın olsa bile neden size vermek zorunda olsunlar ki
Altınlar adamın altını nasıl isteyebiliyorsunuz
Nişan bileziğinizi vermeyin. Madem verebilecek durumları var diğer bileziklerden taksınlar
GBT sinide döksünmü?Nişanlınız kaç yıldır çalışıyor?Kaç yaşında?Ailesi ilemi yaşıyordu bekarken, ortalama ne kadar kazanıyordu(miktarsal olarak değilde hani türkiye ortalamasının üstünde mi?mesela aylıj100 bin kazanan var 15 bin alan var, hatta asgari ücret alan var)?Yalnız yaşasa o maaş ona yetecek miydi mesela?Ev, eşya, düğün masraflarını kim karşılayacak?Sizin ve ailenizin bu evliliğe katkısı ne olacak?Siz çalışıyor musunuz?Bekarken birikim yaptınız mı?Yaptığınız birikim hakkında nişanlınız talepte bulunuyor mu?Evlenince çalışacak mısınız?Bu soruların cevabına göre değişir durum.
Valla ya bu adamı verdiği sözü tutamıyor diyip bırakacaksınız ya da hiç vaktin de böyle söymiştin şimdi niye başka konuşuyorsun diye sorgulamayacaksınız. Annesinin lafına gidiyor belli kiIstemiyorum daha önceki konuşmalarımızda kendi oyle dedigi icin simdi ne degisti diye sordum. Benim nisanlim ustte birinij dedgi gibi gercekten sureci yonetemiyor. Bana en basindan boyle seyler demeseydi keske
Ay evetBurada bir üye vardı, nişanlısının annesinin evini satmayı kafasında kuran. Tam olarak ona benziyorsunuz.
Konuyla bir alakası olmadığı için ona gerek yok avukat hanımGBT sinide döksünmü?
Bir de adam onu birikim için yapsa bile neden geline taksinlar ki?Bilezikler nişanlınızın olsa bile neden size vermek zorunda olsunlar ki
Altınlar adamın altını nasıl isteyebiliyorsunuz
Aaa eee kadın ne dedi?Bazı insanları cidden anlamıyorum. Önünde sonunda herkes bir evlat sahibi olacağını unutuyor. Bak ablacım, yaşın kaç bilmiyorum ama, birinin evladını kendine eş aldığın zaman onun geçmişinide, geleceğinide ipotek etmeye çalışıyorsunuz.
Bekarken aldıysa, bir söz hakkı var ise o da eşine ait yani sana laf söylemek düşmez. Eşin, o altınları yaparken kirli donunu sen yıkamadın mesela. Önüne bir kap yemek koyan, geç kalsa diken üstünde bekleyen, hastalansa bakan, kötü gününde yanında olanda sen değildin annesi ve ailesiydi.
Evlendikten sonra elbette senin söz hakkın var. Ya beraber çalışırsınız, ya emeğin geçer.
Bekarken yaptığım birikime, nişanlıyken eşim karışsa net soğurum yani. Ona ne? İstersem aileme ev alırım (borç yükü evliliğime yansımadıkça) kimseyi ilgilendirmez.
Sizin gibi bir gelinimiz var. Bırakın kardeşimi babamın malına bile karışacak kadar hadsizlikte. Kardeşimin eskiden saçları çok uzun ve gürdü kestirdi ve ben almıstım kaynak falan yaptırırım diye. Sonrasında evlenince konusu geçti ve bana demesin mi? O benim eşimin saçları, bana ver ben kaynak yaptırayım. Senin eşin, benim neyim pardon?
Yok belki ince bir detay eksikse diye dedim. Mesela Nişanlısının dedesinin mal varlığı gibi ayrıntılarda gerekliyse yorumunuz için söylemeniz yeterliKonuyla bir alakası olmadığı için ona gerek yok avukat hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?