- 20 Kasım 2018
- 12.568
- 45.716
- 598
- 35
- Konu Sahibi cesursincap
Dayak onemli değil, para onemli.Yeğenler babasız kalmış amca olarak para göndermesinde bi sorun görmedim ben. Sizin daha önemli bir sorununuz var o da darp, farkındasınız değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayak onemli değil, para onemli.Yeğenler babasız kalmış amca olarak para göndermesinde bi sorun görmedim ben. Sizin daha önemli bir sorununuz var o da darp, farkındasınız değil mi?
Yazdıklarınızda haklısınız. Ayrılmam gerek ama cesaret edemiyorum.Eh adam hakli. Ne yapsa zaten gitmiyorsun. Dövmüs, sövmüs, hakaret etmis, yaptiklarina devam etti ve halen tik yok. Gelip burda konu açiyorsun daha "haklimiyim" diye.
Abisi öldü, tabiki nafaka kesilcek ilk ese karsi. Ilk defa duyuyorum, ölen birinden sonra halen nafakanin ödenmesi. Paragöz ol, olma, adam sana yalan söyledi. Yalan söyleyerek senden para istedi. Yegenlerine elbette ekstra bir yardim edebilir, ama aylik nerdeyse 2bin lira yollamak çok saçma. Neticede babasindan kalan maaslarida var.
Adam ailenin enayisi. Herkes ondan para topluyor. Bu belli. Ancak yillaaar sonra anlar, ailesinden bir iki darbe yedikten sonra, ne kadar degersiz oldugunu. Ona ragmen yine tavri degismez, bir umut degerli olmak adina.
Yani konuyu nerden tutsan elinde kaliyor. Döven adama geri gidiyorsun, ama adamin para yollamasimi sorun oluyor? Bu evlilik yürümez. Daha dogrusu, yürümemeli.
Dayaktan sonra bile sizi suçlayıp beni tahrik ettin diyen adamla hala devam neden evlisiniz?
Eminim sizden o olaydan sonra ve gerçek bir özür bile dilememistir.
Yeğenlerine imkanı ölçüsünde para göndermesi sorun değil ama eşiniz sürekli ailesine para veren, annesine kredi çekip ev almış bir adam. Ailesine sürekli maddi yardımda bulunmuş.
Sizin düşünceleriniz hiçbir konuda önemsememiş.
Önceliği kök ailesi, siz ve çocuğunuz değil.
Evli kalmak için nasıl bir motivasyonunuz var acaba merak ettim.
İşte böyle insanlar bana paragöz gibi geliyor dayak atsın ama para yollamasın. Üstelik para gönderdiği insanlar yeğenleri ondan sonra toplumda akrabayı yerden yere vuruyoruz.Dayak onemli değil, para onemli.
Ha şimdi adam parayı göndermezse tamamsınız yani?Yazdıklarınızda haklısınız. Ayrılmam gerek ama cesaret edemiyorum.
Nafaka konusuna gelince yasal olarak kesildi ama eşim kendince nafakayı devam ettiriyor.
Ne kadar kolay yazıyorsunuz. 4 sevgililik+8 evlilik toplam 12 yıllık ilişki. Dayak elbette önemli ve bir daha eskisi gibi olamadık olmayacağız da biliyorum. 2 yaşında bir çocukla tek başıma cesaret edemiyorum. Bu demek değil ki bu durum sonsuza dek böyle devam edecek.İşte böyle insanlar bana paragöz gibi geliyor dayak atsın ama para yollamasın. Üstelik para gönderdiği insanlar yeğenleri ondan sonra toplumda akrabayı yerden yere vuruyoruz.
Neee darp varsa ben bu konuya odaklanamam, hala neden evlisin konu sahibi . Bosan senın cocuguna sa 3000 gondersınYardım elbette edilir ama gerekli olduğu durumlarda.. Zaten maaş alınıyor abisinden kalan..
Siz bunları bırakın da sırf bu sebeple darp edilmeniz korkunç..
Ben sizin açtığınız konuya istinaden yaptım yorumumu. Ana konu olarak para göndermesini yazıp arada dayak konusunu belirten sizsiniz. Kimsenin evinin içini bilemem tabi yaşamayana da kolay gelir zaten bu düşüncedeyim ben de ama siz kendiniz bile yazmışsınız dayaktan sonra affettiğim için mi böyle rahat diye. Evet aynen öyle. Siz bu adamın dayak atmasına bile boyun eğmişsiniz eee nasıl başka bi hareketini değiştirmesini bekliyorsunuzNe kadar kolay yazıyorsunuz. 4 sevgililik+8 evlilik toplam 12 yıllık ilişki. Dayak elbette önemli ve bir daha eskisi gibi olamadık olmayacağız da biliyorum. 2 yaşında bir çocukla tek başıma cesaret edemiyorum. Bu demek değil ki bu durum sonsuza dek böyle devam edecek.
Dayak atsın ama para yollamasın gibi bir düşüncem yok. Emin olun bu yorum beni çok incitti.
Bu arada yeğenler yıllardır babalarıyla görüşmüyordu. Cenazesine bile katılmadılar. Eşimin ailesinden eşim de dahil kimseyle görüşmüyorlar.Yeğenler babasız kalmış amca olarak para göndermesinde bi sorun görmedim ben. Sizin daha önemli bir sorununuz var o da darp, farkındasınız değil mi?
Sadece dayak da değil.Ne kadar kolay yazıyorsunuz. 4 sevgililik+8 evlilik toplam 12 yıllık ilişki. Dayak elbette önemli ve bir daha eskisi gibi olamadık olmayacağız da biliyorum. 2 yaşında bir çocukla tek başıma cesaret edemiyorum. Bu demek değil ki bu durum sonsuza dek böyle devam edecek.
Dayak atsın ama para yollamasın gibi bir düşüncem yok. Emin olun bu yorum beni çok incitti.
Darp olayını şiddetle kınamakla birlikte yeğenlerine sahip çıkması eşinizin çok vicdanlı olduğunu hissettirdi. Sizinle kötü olmak pahasına yetim çocukların bir nebze yaralarını sarmaya çalışıp sorumluluklarını üstlenmiş. Amca baba yarısı derlermiş.Herkese merhaba. Geçen konumda eşimin bulunduğu yere tayin istemeli miyim diye sormuştum. Aldığım cevaplar (benim de aslında içimden geçen) sonucu istememeye karar verdim. Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Eşimle hergün yeni bir problem yaşıyorum. Yaklaşık 1 yıl önce abisi aniden öldü. İlk eşinden olan 2 çocuğuna verdiği aylık 1000 TL nafakayı eşim üstlendi. Ama bunu benim hiçbir şekilde bilgim ve onayım olmadan yaptı. Sonradan haberim olduğunda sorun çıkarmadım çünkü aileden hiçkimse onları arayıp sormaz zorda kalmasınlar dedim. Sonradan ölen abinin maaşı ikinci eş ve çocuklar arasında pay edildi ve çocuklara 1200 TL düştü. Eşime abisinin ödediği nafaka kadar maaş bağlandığını ve çocuklara gönderdiği parayı belli bir süre sonra kesmesini istediğimi söyledim. Kıyamet koptu. Bu kavga sonucunda darp edildim, karakolluk olduk. Ekim ayında mahkememiz var. Birkaç ay ayrı yaşadıktan sonra tekrar biraraya geldik. 2 yaşında bir çocuğumuz var. Bir süredir şüpheleniyordum. Dün banka hesaplarına baktım. Bu ay 1200, geçen ay 1500 önceki ay 1900 göndermiş. Beynimden vurulmuşa döndüm. Sanırım 1500 ve 1900 ü bayram diye gönderdi. Kendince de gönderdiği paraya zam yaptı artık 1200 düzenli gönderecek. Benim razı olmadığımı bile bile böyle yapıyor. Bu arada o para evet bizi zorlamıyor ama birikmiş tek kuruşu yok. Hep birikime karşıyım diyor ama sıkışınca benim birikimimden istiyor. Darp olayına kadar hep verdim. Utanmadan darptan 1 ay sonra bana borç versene araba alacam demişliği var. Bu para olayını öğrendiğimi söyledim ama hala hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor. Bu hareketiyle beni kaybetme korkusu olmadığını mı göstermeye çalışıyor. Darp ettim yine gitmedi diye mi güveniyor. Ne zaman konuşsam beni paragöz olmakla suçluyor. Bu arada bu yazdığım son olanlar. Evlendiğimizden beri ailesinin küçük büyük birçok harcamasını o ödüyor. Ben paragöz müyüm , aptal mıyım, boşanmalı mıyım? Lütfen kırıcı olmadan bir yorum yapın. Canım çok sıkkın.
Ne kadar kolay yazıyorsunuz. 4 sevgililik+8 evlilik toplam 12 yıllık ilişki. Dayak elbette önemli ve bir daha eskisi gibi olamadık olmayacağız da biliyorum. 2 yaşında bir çocukla tek başıma cesaret edemiyorum. Bu demek değil ki bu durum sonsuza dek böyle devam edecek.