Saç Şekillendiriciler Param boşa mı gitti :(

SiyahGiyenKadin

Hasretten olsa gerek , gecikiyor sabahlar...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
78
85
53
Kızlar bundan yaklaşık bir ay önce philips hp8656/00 saç sekillendirme seti aldım.Kurutması ve tarağı iyi fena değil , , geçen gün maşa yapayım dedim.Hiiiiç tutmadı küçücük bukle oldu saçımın ucunda sadece.Sizden kullanan oldu mu bu ürünü ben mi yanlış kullanıyorum acaba.Bir yolu varda ben mi bilmiyorum ayrıca düzleştirmeside dümdüz değil.Ama saçı toparlıyor.Bir de şunu ekliyim saçlarım öyle inatçı değildir zaten düze yakın.Yani 200 lira verdim az bir para degil

30 gün degilmi ? Yalnis mi biliyorum acaba
Kullanma klavuzuna falan Baksan belki biseyleri atliyorsundur, yada sacina sekil verme teknikleri bilmiuorsundur
Bende bi kaç sene önce braun un masa fon makina duzleatirici setini almistim uzun sure masa ile sekil veremedim saclarima ayni dediğin gibi uclari oldu hep
Masa videolari izle cok faydali bide pratik yapman gerek güzel bi marka philips cunku

Bende philips düzleştirici var çok iyi 205 dereceye kadar çıkıyor ve az az almalısın tutamları tarayarak yapmalısın

kızlar philips pro care taraklı saç maşası kullanan var mı..? (tarağı içine giriyor)
almayı düşünüyorum da.. denetmediler teşhir ürürnünü...

sac masasi ve duzlestirici kullanacaginiz zaman saclarinizin tamamen kuru olmasi lazim kizlar. o zaman en iyi sonucu alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…