Param yok dogumgununu ekmem lazim yardim

Buluşmayı atlatsan bile hediye göndermen beklenebilir. Çünkü genelde doğum günü olduğunda katılamayanlar sonradan hediyelerini getirip başka bir pasta falan kesiyorlar arkadaşlarına
Gidecek olan yakın bir arkadaşına maddi olarak zorda olduğunu sonra toparlanabileceğini söyleyebilirsin. Yada en azından dolmuş paranı borçla bulup evden küçük bir hediye götürebilirsin.
Eğer sürekli onları ekersen bir sonraki buluşmalara çağrılmayan kişi olabilirsin çünkü

Havalı (!) bir gruba dengi olmayan bazı kızlar yamanmaya çalışır. Onlar gibi olmasa da onlar gibiymiş gibi davranır. Kılık, kıyafet, hal ve tavırlar gibi. Sizde de öyle bir durum var sanki. Gerçekten içlerine girmiş olsaydınız bunu dert etmeyeceklerini bilir, dile getirirdiniz hatta gelirleri gerçekten de iyiyse sizi bile kapıdan gelip alabilirlerdi.

Denginiz olan kişilerle arkadaşlık kurun. Ezikmiş gibi hissetmeye değmez. Ben yazdığınızdan bunları çıkardım.
Baska hic arkadasim yok ki benim Bende sosyal fobi var Onlarla da yine eskiden benim gini olup bunu yenen baska bi arkadasim sayesinde tanistik ama hep bahane buluyorum boyle de mecburen

Değerli takıdan bahsetmiyorsunuzdur umarim, öyle bir şey yapilmaz yok artik yani.
Benim 11/12 yasımdayken dogum günü partime hepimizin maddi durumunu kötü oldugunu bildigimiz arkadasımız gelmisti. Hediye olarakta bir cift corap ve evlerinde olan süs esyasından getirmisti. Öyle bisey demek istedi bence evden biseyler ayarla götür gibisinden, bütün arkadas grubumda en cok onun hediyelerini begenmis gibi yapmıstı, kücük ama minnosmusuz🥹

Hayir 33 yasinda birinin galiba dogumgunune gitmeme icin bahane gibi derdi olmaz coluk cocuk kaynana derdinden :S

Neden olmasın ? Pandemi , ekonomik kriz vb nedenlerle işsiz kalan ; firmaların giriş çıkış yapıp tazminatlarını verdiği , sonra da asgari ücretle çalıştırmaya başladığı onlarca çalışan var.

Düşen gelir düzeyleri nedeniyle her yaştan insanın yaşayabileceği bir sorun yaşadığınız.

Peki siz kaç yaşındasınız ? Öğrenci misiniz ?

Back
X